Yli 50-vuotiaiden kielikurssit ulkomailla

Kieli ja kulttuuri liittyvät erottamattomasti yhteen, ja kielimatka onkin hyvä tapa tutustua molempiin.

Yli 50-vuotiaille suunnatuilla kielimatkoilla paikallinen elämäntapa tulee tutuksi laajan kulttuuriohjelman avulla, ja kielen oppiminen tapahtuu oman ikäryhmän kesken*.

Oppitunnit ovat rakennettu hieman iäkkäämpiä oppijoita silmällä pitäen, niin sisällön kuin opetusmetodien puolesta. 50+ -kursseilla opetusryhmiä on kuitenkin eri tasoisia, joten opetus on myös sopivan haastavaa.

Kielikurssin oppitunnit järjestetään yleensä aamuisin, ja iltapäivällä on kulttuurin vuoro. Vapaa-ajan ohjelmaan sisältyy esimerkiksi museokäyntejä, retkiä lähiseudulle tai ruoka- ja viini-iltoja. 50+ -kurssilla tarkoitus on saada mahdollisimman laaja käsitys kohdemaasta niin historiaan, taiteeseen kuin ympäristöönkin tutustumisen kautta.

Kurssin ajaksi voi majoittua paikalliseen isäntäperheeseen tai joissakin kohteissa opiskelija-asuntoon. Majoituksen voi myös etsiä omatoimisesti, ja yöpyä vaikka hotellissa.

Kysy eri kohteista ja kurssien sisällöstä asiakaspalvelustamme!

 

*Joissakin kohteissa kielen oppitunnit pidetään kaikenikäisten aikuisten ryhmissä, ja vain kulttuuriohjelma on yli 50-vuotiaiden omassa ryhmässä.