Kielikurssit 50+

Kielikurssi sekä kattava kulttuuriohjelma omanikäisessä seurassa. Laaja valikoima mielenkiintoisia ja historiallisesti merkittäviä kohteita yli 50-vuotiaille aikuisille.

Kieli ja kulttuuri liittyvät erottamattomasti yhteen, ja kielimatka onkin hyvä tapa tutustua molempiin.

Yli 50-vuotiaille suunnatuilla kielimatkoilla paikallinen elämäntapa tulee tutuksi laajan kulttuuriohjelman avulla, ja kielen oppiminen tapahtuu oman ikäryhmän kesken.

Suositellut kohteet yli 50-vuotiaille

Brisbane

Tasokkaat englannin kielen kurssit Australiassa kaikenikäisille
Ver detalles

Eastbourne

Aktiivista englannin opiskelua Sussexissa, oma kurssi yli 50-vuotiaille
Ver detalles

Salerno

Italiaa aloittelijoille ja edistyneille Amalfin rannikolla
Ver detalles

Sevilla

Espanjaa aikuisille ja yli 50-vuotiaille Andalusiassa
Ver detalles

Valletta

Englantia Maltalla aikuisille ja oma kielikurssi yli 50-vuotiaille
Ver detalles

 

Kieliopintoja ja kulttuuria

Yli 50-vuotiaiden kursseja järjestetään kulttuurisesti ja historiallisesti merkittävissä kohteissa. Kurssin ohelle jää myös vapaa-aikaa, jolloin voi tutustua omatoimisesti omaan naapurustoon, kohdekaupunkiin ja lähialueeseen.

Oppitunnit ovat rakennettu hieman iäkkäämpiä oppijoita silmällä pitäen, niin sisällön kuin opetusmetodien puolesta. 50+ -kursseilla opetusryhmiä on kuitenkin eri tasoisia, joten opetus on myös sopivan haastavaa.

Kielikurssin oppitunnit järjestetään yleensä aamuisin, ja iltapäivällä on kulttuurin vuoro. Joissakin kohteissa kielen oppitunnit pidetään kaikenikäisten aikuisten ryhmissä, ja vain kulttuuriohjelma on yli 50-vuotiaiden omassa ryhmässä.

Vapaa-ajan ohjelmaan sisältyy esimerkiksi museokäyntejä, retkiä lähiseudulle tai ruoka- ja viini-iltoja. 50+ -kurssilla tarkoitus on saada mahdollisimman laaja käsitys kohdemaasta niin historiaan, taiteeseen kuin ympäristöönkin tutustumisen kautta.

Kohteet 2019

Majoitus oman maun mukaan

Kurssin ajaksi voi majoittua paikalliseen isäntäperheeseen tai joissakin kohteissa opiskelija-asuntoon. Majoituksen voi myös etsiä omatoimisesti, ja yöpyä vaikka hotellissa. Omalla porukalla voi vuokrata myös vaikka loma-asunnon.

Porukalla reissuun?

Yli 50-vuotiaiden kursseja järjestetään myös erikokoisille ryhmille. Kielikurssin ja ohjelman voi suunnitella ryhmälle sopivaksi, ja ajankohdan voi valita yleensä joustavasti.

Kerro meille porukastanne, ja teemme tarjouksen toivomaanne kohteeseen!

 

Kaikki kohteet yli 50-vuotiaille

Suunnitelmissa kielimatka vuodelle 2019? Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Pyydä tarjous!