Kielimatka perhe kielikurssi perhe

Kielikurssit perheille

Perheen kielimatkaan löytyy useita vaihtoehtoja, ja opiskella voi vaikka englantia tai espanjaa. Paras ratkaisu löytyy perhekohtaisesti!

Kielimatka oman perheen kanssa

Oman perheen kanssa voi lähteä hauskalle ja hyödylliselle kielimatkalle! Monessa kielimatkakohteessa järjestetään kielikursseja kesäisin sekä aikuisille että nuorille. Joissakin kohteissa myös pienemmät lapset voivat opiskella vierasta kieltä omalla kurssilla.

Jos kieltä haluaa opiskella pelkästään oman porukan kesken, yksityinen kielikurssi perheelle on myös järjestettävissä. Vaihtoehtoja koko perheen kielimatkalle on todella paljon!

Perheen kielimatkat suunnitellaan tapauskohtaisesti, perheen toiveita vastaaviksi. Lasten ikä vaikuttaa kohdevalikoimaan.

Asiakaspalvelumme neuvoo mielellään kielimatkakohteen löytämisessä. Kerro meille perheesi toiveista, ja teemme teille sopivan tarjouksen!

Ota yhteyttä

Sama kielimatkakohde, omat kurssit

Aikuisten ja nuorten kielikurssit järjestetään samassa koulussa, mutta yleensä eri rakennuksissa. Nuorten kielikurssin yhteyteen voi varata lisäksi vapaa-ajan ohjelmaa iltapäivisin ja iltaisin, joten aikuiset voivat viettää halutessaan aikaa myös keskenään.

Aikuiset voivat valita itselleen parhaiten sopivan kurssin ja oppituntimäärän aikuisten kurssivalikoimasta. Myös aikuisille järjestetään vapaa-ajan ohjelmaa!

Perheen yksityiskurssilla opetus järjestetään joustavasti perheen toiveiden mukaan, ja vapaa-ajan voi viettää omalla tyylillään.

Aikuisten ja nuorten kurssien yhteensovittaminen sujuu vaivatta!

kielimatka perhe englanti espanja

Mistä majoitus ja lennot?

Lennot kielimatkakohteeseen varataan itse, joten lennoissa voi säästää huomattavasti. Etenkin lennot Euroopan kohteisiin on yleensä hyvä varata ajoissa. Kaikki perheille sopivat kohteet saavuttaa Suomesta helposti, yleensä suorilla lennoilla Helsingistä.

Edullisin vaihtoehto isomman porukan majoittumiseen kohteessa on loma-asunnon vuokraaminen omatoimisesti. Pienempi perhe voi yöpyä kauttamme isäntäperheessä, ja joissakin kohteissa myös omassa huoneistossa.

Yhä useampi perhe yhdistää perinteisen lomamatkan kieliopintoihin. Esimerkiksi Maltalla voi osallistua pelkälle kielikurssille kauttamme, ja varata jonkin toisen matkanjärjestäjän lento+hotelli -paketin. 

Asiakaspalvelumme neuvoo mielellään parhaan vaihtoehdon löytämisessä lentoihin ja majoitukseen!

Parhaat kielimatkakohteet perheille

Englantia voi opiskella Maltalla, ja saaren pohjoisosan St. Paul's Bay on erinomainen kohde koko perheen kielimatkalle. Modernissa englannin koulussa opiskellaan saman katon alla!

Englannin tunnetuin rantakaupunki Brighton on mahtava kohde englannin opiskeluun. Aikuisille ja nuorille on omia kielikursseja kesäkuun lopulta elokuun puoliväliin.

Málagassa voi opiskella espanjaa kodinomaisessa ilmapiirissä, hieman kaupungin keskustan ulkopuolella. Oman huoneiston voi varata kielimatkan ajaksi vaikka aivan rannan vierestä. Teethän varauksen ajoissa!

Jos toiveena on opiskella saksaa ja perheeseen kuuluu yli 14-vuotiaita nuoria, kannattaa ottaa suunnaksi Baijerin ihanin kaupunki Lindau. Heinäkuussa aikuiset ja nuoret voivat opiskella saksaa omilla kursseillaan kaupungin keskustassa.

Tutustu St. Paul's Bayhin

Tutustu Brightoniin

Tutustu Málagaan

Tutustu Lindauhun

 

Mielessä jokin tietty kohde ja kieli? Kysy meiltä lisätietoja muista kohdevaihtoehdoista!

Ota yhteyttä