Kielimatka perhe kielikurssi perhe

Kielikurssit perheille

Perheen kielimatkaan löytyy useita vaihtoehtoja, ja opiskella voi vaikka englantia tai espanjaa. Paras ratkaisu löytyy perhekohtaisesti!

Kielimatka oman perheen kanssa

Oman perheen kanssa voi lähteä hauskalle ja hyödylliselle kielimatkalle! Monessa kielimatkakohteessa järjestetään kielikursseja kesäisin sekä aikuisille että nuorille. Joissakin kohteissa myös pienemmät lapset voivat opiskella vierasta kieltä omalla kurssilla.

Jos kieltä haluaa opiskella pelkästään oman porukan kesken, yksityinen kielikurssi perheelle on myös järjestettävissä. Vaihtoehtoja koko perheen kielimatkalle on todella paljon!

Perheen kielimatkat suunnitellaan tapauskohtaisesti, perheen toiveita vastaaviksi. Lasten ikä vaikuttaa kohdevalikoimaan.

Asiakaspalvelumme neuvoo mielellään kielimatkakohteen löytämisessä. Kerro meille perheesi toiveista, ja teemme teille sopivan tarjouksen! Esimerkkihintoja vuodelle 2019 löydät klikkaamalla alla olevaa esitettä.

Esite 2019

 

Sama kielimatkakohde, omat kurssit

Aikuisten ja nuorten kielikurssit järjestetään samassa koulussa, mutta yleensä eri rakennuksissa. Nuorten kielikurssin yhteyteen voi varata lisäksi vapaa-ajan ohjelmaa iltapäivisin ja iltaisin, joten aikuiset voivat viettää halutessaan aikaa myös keskenään.

Aikuiset voivat valita itselleen parhaiten sopivan kurssin ja oppituntimäärän aikuisten kurssivalikoimasta. Myös aikuisille järjestetään vapaa-ajan ohjelmaa!

Perheen yksityiskurssilla opetus järjestetään joustavasti perheen toiveiden mukaan, ja vapaa-ajan voi viettää omalla tyylillään.

Aikuisten ja nuorten kurssien yhteensovittaminen sujuu vaivatta!

kielimatka perhe englanti espanja

Mistä majoitus ja lennot?

Lennot kielimatkakohteeseen varataan itse, joten lennoissa voi säästää huomattavasti. Etenkin lennot Euroopan kohteisiin on yleensä hyvä varata ajoissa. Kaikki perheille sopivat kohteet saavuttaa Suomesta helposti, yleensä suorilla lennoilla Helsingistä.

Edullisin vaihtoehto isomman porukan majoittumiseen kohteessa on loma-asunnon vuokraaminen omatoimisesti. Pienempi perhe voi yöpyä kauttamme isäntäperheessä, ja joissakin kohteissa myös omassa huoneistossa.

Yhä useampi perhe yhdistää perinteisen lomamatkan kieliopintoihin. Esimerkiksi Maltalla voi osallistua pelkälle kielikurssille kauttamme, ja varata jonkin toisen matkanjärjestäjän lento+hotelli -paketin. 

Asiakaspalvelumme neuvoo mielellään parhaan vaihtoehdon löytämisessä lentoihin ja majoitukseen!

Parhaat kielimatkakohteet perheille vuonna 2019

Englannin tunnetuin rantakaupunki Brighton on mahtava kohde englannin opiskeluun. Aikuisille ja nuorille on omia kielikursseja kesäkuun lopulta elokuun puoliväliin.

Jos haluaa tutustua todelliseen suurkaupunkiin kielimatkalle perheen kesken, kannattaa suunnata kesäkaudella Lontooseen. Englannin kielikoulussa rauhallisessa Greenwichissä kurssien yhdistäminen onnistuu helposti.

Englantia voi opiskella myös Maltalla, ja saaren pohjoisosan St. Paul's Bay on erinomainen kohde koko perheen kielimatkalle, jos myös rantaelämä kiinnostaa. Myös St. Paul's Bayssa on nuorille omia kielikursseja kesäkaudella.

Málagassa voi opiskella espanjaa kodinomaisessa ilmapiirissä, hieman kaupungin keskustan ulkopuolella. Oman huoneiston voi varata kielimatkan ajaksi aivan rannan vierestä.

Tutustu Brightoniin

Tutustu Lontooseen

Tutustu St. Paul's Bayhin

Tutustu Málagaan

 

Mielessä jokin tietty kohde ja kieli? Kysy meiltä lisätietoja muista kohdevaihtoehdoista!

Pyydä tarjous!