Kielikurssit ryhmille

Kielikurssit ryhmille

Työporukat, harrastusryhmät tai koululuokat kaipaavat kielimatkaltaan erilaisia asioita. Kielimatkat ryhmille voidaan suunnitella tapauskohtaisesti vastaamaan ryhmän erityistoiveita.

Ryhmien kielimatkat

 

Kielikurssiin voi yhdistää majoituksen, kuljetukset kohteessa sekä vapaa-ajan ohjelman. Kauttamme voi varata myös pelkän kielikurssin ryhmälle!

Pienellekin ryhmälle kannattaa pyytää oma tarjous, sillä ryhmien kielimatkoille lasketaan aina oma tarjoushinta.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

 

Hyvä kohdevalikoima, joustavat aloituspäivät

Kielikursseja ryhmille on mahdollista varata kaikissa kohteissa. Suosittelemme tiedustelemaan saatavuutta hyvissä ajoin!

Ryhmämatkan keston ja aloituspäivän saa päättää itse. Kielimatkat ryhmille kestävät yleensä 1-2 viikkoa, mutta pidempikin matka on mahdollista järjestää.

Miltä kuulostaisi esimerkiksi klassikkokohde Lontoo? Greenwichissä voi opiskella tasokkaassa kielikoulussa, ja majoittua vuonna 2018 remontoidussa asuntolassa.
 

Lontoo ryhmille

 

Säästä kustannuksissa ja varaa lennot itse

Sopivat lennot ryhmä varaa omatoimisesti. Neuvomme kuitenkin mielellämme parhaiden lentojen löytämisessä.

 

Aikuisten ryhmäkurssit

Kielimatka on loistava tapa kehittää esimerkiksi työelämässä vaadittavaa kielitaitoa, kasvattaa kulttuurin tuntemusta ja saada uusia kokemuksia. Aikuisten ryhmämatkalla pääsee viettämään aikaa porukalla, tekemään mielenkiintoisia retkiä ja rentoutumaan.

Aikuisten ryhmämatka rakennetaan kielikurssin ympärille. Perus- ja intensiivikurssien lisäksi joissakin kohteissa voi valita myös työelämässä vaadittaviin taitoihin keskittyvää opetusta tai yksityistunteja. Vapaa-ajan ohjelma voi myös olla pääosassa, jos ryhmää kiinnostaa erityisesti vaikka jalkapallo, ooppera tai kohdemaan ruokakulttuuri.

Majoituksen voi järjestää omatoimisesti, tai majoittua kielikoulujen valitsemissa paikallisissa isäntäperheissä tai opiskelija-asuntoloissa.

 

Nuorten ryhmäkurssit

Luokkaretki tai harrastusporukan kielimatka on sekä hauska että hyödyllinen. Nuorten ryhmäkursseihin sisältyy yleensä kielikurssin ja majoituksen lisäksi ryhmän kiinnostuksen kohteita vastaava vapaa-ajan ohjelma. Ryhmä voi itse vaikuttaa kokonaisuuteen!

Autamme mielellämme sopivan kurssikohteen valinnassa. Suurelle ryhmälle hieman pienemmät kaupungit soveltuvat yleensä paremmin, ja myös nuorten ikä on hyvä ottaa huomioon. Nuorten ryhmäkurssilla majoitus hoituu helpoiten isäntäperheissä. Kesäkaudella lähtevät ryhmät voivat yöpyä myös asuntolamajoituksessa. Toki myös nuorten ryhmälle voi varata majoituksen omatoimisesti.

Vapaa-ajan ohjelma suunnitellaan yhdessä kielikoulun paikallisen henkilökunnan kanssa. He tietävät parhaiten, mitä kohteessa milloinkin tapahtuu!

 

 

Porukalla maailmalle? Autamme ideoimaan parhaan mahdollisen kielimatkan ryhmälle!

 

Pyydä tarjous!