kielimatka ryhmä kielikurssi ulkomailla ryhmälle

Kielikurssit ryhmille

Työporukat, harrastusryhmät ja koululuokat kaipaavat kielimatkaltaan erilaisia asioita. Kielimatkat ryhmille suunnitellaan aina vastaamaan ryhmän toiveita, niin kielikurssin kuin vapaa-ajan vietonkin suhteen.

Ryhmien kielimatkat - kieliopintoja ja vapaa-aikaa omalla porukalla

Kielikurssiin voi yhdistää majoituksen, kuljetukset kohteessa sekä vapaa-ajan ohjelman. Kauttamme voi varata myös pelkän kielikurssin ryhmälle! 

Pienellekin ryhmälle kannattaa pyytää oma tarjous, sillä ryhmien kielimatkoille lasketaan aina oma tarjoushinta. Sisältö räätälöidään ryhmien toiveita vastaavaksi, ja kielikurssiin voikin yhdistää vaikka ratsastusta, teatterikäynnin tai vierailun lempijoukkueen futisstadionille.

Ryhmämatkoihin sisältyy suomenkielinen ryhmänjohtaja lähes kaikissa Euroopan kohteissa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja löydä ryhmän kielimatka!

Ota yhteyttä

________________________

Laaja kohdevalikoima, joustavat aloituspäivät

Kielikursseja ryhmille on mahdollista varata kaikissa kohteissa. Suosittelemme tiedustelemaan saatavuutta hyvissä ajoin!

Ryhmämatkan keston ja aloituspäivän saa päättää itse. Kielimatkat ryhmille kestävät yleensä 1-2 viikkoa, mutta pidempikin matka on mahdollista järjestää.

________________________

Englannin opiskelua ryhmämatkalla Britteinsaarilla

Miltä kuulostaisi esimerkiksi klassikkokohde Lontoo tai ympäristöystävällinen Galway? Molemmat kohteet sopivat sekä koululais- että aikuisryhmille.

________________________

Aurinkoa ja espanjan kieliopintoja Andalusiassa

Mahtavia kohteita ryhmän kielimatkalle on Espanjassa paljon. Yksi parhaista on ehdottomasti etelärannikon historiallinen Cádiz, jossa on aurinkotakuu ja Espanjan hienoimmat hiekkarannat.

________________________

Nuorten kielimatkat ryhmille

Luokkaretki tai harrastusporukan kielimatka on sekä hauska että hyödyllinen. Nuorten ryhmäkursseihin sisältyy kielikurssin, majoituksen ja lentokenttäkuljetusten lisäksi ryhmän kiinnostuksen kohteita vastaava vapaa-ajan ohjelma. Ryhmä voi itse vaikuttaa kokonaisuuteen!

Autamme mielellämme sopivan kurssikohteen valinnassa. Suurelle ryhmälle hieman pienemmät kaupungit soveltuvat yleensä paremmin, ja myös nuorten ikä on toki hyvä ottaa huomioon. Nuorten ryhmäkurssilla majoitus hoituu helpoiten isäntäperheissä. Joissakin kohteissa on varattavissa myös asuntolamajoitusta. Toki myös nuorten ryhmälle voi varata majoituksen omatoimisesti.

Vapaa-ajan ohjelma suunnitellaan yhdessä kielikoulun paikallisen henkilökunnan kanssa. He tietävät parhaiten, mitä kohteessa milloinkin tapahtuu!

________________________

Aikuisten kielimatkat ryhmille

Kielimatka on loistava tapa kehittää esimerkiksi työelämässä vaadittavaa kielitaitoa, kasvattaa kulttuurin tuntemusta ja saada uusia kokemuksia. Aikuisten ryhmämatkalla pääsee viettämään aikaa porukalla, tekemään mielenkiintoisia retkiä ja rentoutumaan.

Aikuisten ryhmämatka rakennetaan kielikurssin ympärille. Ryhmän kielikurssin opetus voidaan järjestää kansainvälisissä ryhmissä eri osaamistasoilla, tai yksityisissä miniryhmissä oman porukan kesken. Opetus voi olla omaan alaan liittyvää, tai yleiskielitaidon vahvistamista.

Vapaa-ajan ohjelma voi myös olla pääosassa, jos ryhmää kiinnostaa erityisesti vaikka kohdemaan historia, ruokakulttuuri tai vaikka jokin tietty urheilulaji.

Majoituksen voi järjestää omatoimisesti, tai majoittua kielikoulujen valitsemissa paikallisissa isäntäperheissä tai opiskelija-asuntoloissa.

________________________

Säästä kustannuksissa ja varaa lennot itse

Sopivat lennot ryhmä varaa omatoimisesti. Neuvomme kuitenkin mielellämme parhaiden lentojen löytämisessä.

________________________

Porukalla maailmalle? Autamme ideoimaan parhaan mahdollisen kielimatkan ryhmälle!

Ota yhteyttä