Kielikurssit ryhmille

Välitämme kielimatkoja myös erilaisille ryhmille. Työporukat, harrastusryhmät tai koululuokat kaipaavat kielimatkaltaan erilaisia asioita, ja räätälöimme mielellämme kielikurssin kokonaisuuden ryhmän toiveiden mukaiseksi.

Ryhmämatkaan voi sisältyä joko pelkkä kielikurssi, tai myös muita palveluita. Majoitus, ateriat, lentokenttäkuljetukset ja vapaa-ajan ohjelma on mahdollista varata kurssin ohelle. Sopivat lennot ryhmä varaa omatoimisesti.

Ryhmämatkan keston ja aloituspäivän saa päättää itse. Suosittelemme varaamaan ryhmäkurssin mahdollisimman ajoissa! Asiakaspalvelumme auttaa mielellään ryhmämatkan ideoinnissa! 

 

Aikuisten ryhmäkurssit

Kielimatka on loistava tapa kehittää esimerkiksi työelämässä vaadittavaa kielitaitoa, kasvattaa kulttuurin tuntemusta ja saada uusia kokemuksia. Aikuisten ryhmämatkalla pääsee viettämään aikaa porukalla, tekemään mielenkiintoisia retkiä ja rentoutumaan.

Aikuisten ryhmämatka rakennetaan kielikurssin ympärille. Perus- ja intensiivikurssien lisäksi joissakin kohteissa voi valita myös työelämässä vaadittaviin taitoihin keskittyvää opetusta. Vapaa-ajan ohjelma voi myös olla pääosassa, jos ryhmäänne kiinnostaa erityisesti vaikka jalkapallo, ooppera tai kohdemaan ruokakulttuuri.

Majoituksen voi järjestää omatoimisesti, tai majoittua kielikoulujen valitsemissa paikallisissa isäntäperheissä tai opiskelija-asuntoloissa.

 

Nuorten ryhmäkurssit

Luokkaretki voi olla sekä hauska että hyödyllinen. Nuorten ryhmäkursseihin sisältyy yleensä kielikurssin ja majoituksen lisäksi ryhmän kiinnostuksen kohteita vastaava vapaa-ajan ohjelma. Ryhmä voi itse päättää kokonaisuuden!

Autamme mielellämme sopivan kurssikohteen valinnassa. Suurelle ryhmälle hieman pienemmät kaupungit soveltuvat yleensä paremmin; myös nuorten ikä tulee ottaa huomioon. Nuorten ryhmäkurssilla majoitus hoituu helpoiten isäntäperheissä, joissa saa kaikki ateriat tai vähintään puolihoidon.

Vapaa-ajan ohjelma voidaan suunnitella valmiiksi kielikoulun paikallisen henkilökunnan kanssa. He tietävät parhaiten, mitä kohteessa milloinkin tapahtuu!