Kiinan kielikurssit ulkomailla

Kiina on maailman puhutuin kieli, ja yli 1,2 miljardia ihmistä puhuu sitä äidinkielenään. Viime vuosikymmeninä Kiinan vaikutus myös länsimaissa on kasvanut, ja maa on nopeasti noussut maailman toiseksi suurimmaksi taloudeksi. 

Kiinan kielen osaamista arvostetaankin työelämässä enemmän kuin koskaan. Kun hallitset vähintään kiinan kielen alkeet, matkailu moniin kiehtoviin maihin ja kulttuureihin on paljon antoisampaa. Kotimaansa lisäksi kiina on virallinen kieli Taiwanissa, Macaussa, Hong Kongissa sekä Singaporessa. Kiinankielisiin yhteisöihin voit törmätä lisäksi lähes kaikkialla maailmassa!

Arvioi osaamistasosi

Pyydä tarjous

________________________

Tutustu mandariinikiinan saloihin

Kielimatka Kiinaan on erinomainen vaihtoehto oppia paljon lyhyessäkin ajassa. Vaikka kiinan kielellä on vaikean kielen maine, on mandariinikiinan kielioppi kuitenkin suhteellisen helppoa. Esimerkiksi artikkeleita sekä substantiivien ja verbien taivutusta ei kiinan kielioppi tunne lainkaan. Vaikeaksi kielen tekevät sanojen eri painotukset ja kirjoitusasu.

Kiinassa opiskellessa kuulet ja luet kieltä kaikkialla, missä olet. Voit osallistua kiinan kielikurssille, vaikket olisi koskaan aikaisemmin opiskellut kiinaa.

________________________

Kielimatkalle Kiinaan

Pekingissä opit kiinaa kansainvälisen kielikoulun tasokkailla kursseilla. Yhteistyökoulumme on yksi parhaista kiinan kielen kouluista Pekingissä, ja kielikurssin lisäksi pääset tutustumaan syvemmin kiinalaiseen kulttuuriin. 

________________________

Kiehtooko Kiina? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

 

info@speakfun-kielimatkat.com

⇒ puh. +358 931582415

Yhteydenottolomake