Kiinan kielikurssit ulkomailla

Kiina on maailman puhutuin kieli, ja yli 1,2 miljardia ihmistä puhuvat sitä äidinkielenään. Viime vuosikymmeninä Kiinan vaikutus myös länsimaissa on kasvanut, ja maa on nopeasti noussut maailman toiseksi suurimmaksi taloudeksi. Kiinan kielen osaamista arvostetaankin työelämässä enemmän kuin koskaan.

Kun hallitset vähintään kiinan kielen alkeet, matkailu moniin kiehtoviin maihin ja kulttuureihin on paljon antoisampaa. Kotimaansa lisäksi kiina on virallinen kieli Taiwanissa, Macaussa, Hong Kongissa sekä Singaporessa. Kiinankielisiin yhteisöihin voit törmätä lisäksi lähes kaikkialla maailmassa!

Tutustu mandariinikiinan saloihin

Eurooppalaisissa kouluissa voi harvoin opiskella kiinan kieltä, ja kielimatka Kiinaan onkin erinomainen vaihtoehto oppia paljon lyhyessäkin ajassa. Vaikka kiinan kielellä on vaikean kielen maine, on mandariinikiinan kielioppi kuitenkin suhteellisen helppoa. Esimerkiksi artikkeleita sekä substantiivien ja verbien taivutusta ei kiinan kielioppi tunne lainkaan. Vaikeaksi kielen tekevät sanojen eri painotukset ja kirjoitusasu.

Kiinassa suoritettu kielikurssi onkin mandariinikiinan opiskeluun paras mahdollinen tapa, sillä kuulet ja näet kieltä kaikkialla missä olet. Voit osallistua kielikurssille, vaikket olisi koskaan aikaisemmin opiskellut kiinaa.

Kielikurssille Kiinaan

Speak&Funin Kiinan kurssikohteessa Pekingissä opit kiinaa kansainvälisen kielikoulun tasokkailla kursseilla. Yhteistyöielikoulumme on yksi parhaista kiinan kielen kouluista, ja kielikurssin lisäksi pääset tutustumaan syvemmin kiinalaiseen kulttuuriin.