Kielikurssit Kiinassa

Koe värikäs Kiina kielimatkalla! 

Kiina on valtava maa niin väkiluvulla, taloudella, kuin pinta-alalla mitattuna, ja se on maailman väkirikkain maa. Kielikurssi Kiinassa on oivallinen tapa tutustua kiinalaiseen kulttuuriin, sekä oppia kiinaa. Kiinan kursseja on kaiken tasoisia, aina alkeista edistyneempään tasoon. 

Kiinan kielen merkitys kansainvälisillä markkinoilla kasvaa jatkuvasti, ja vähäisestäkin kielitaidosta on hyötyä etenkin business-maailmassa.

Kiina on yksi maailman vanhimmista sivilisaatioista, ja kielimatkalla tulet kohtaamaan jälkiä menneistä dynastioista. Erityisesti Taivaallisen rauhan aukio sekä Kiinan muuri kiehtovat matkailijoita, ja moderni Kiina pilvenpiirtäjineen ja neonvaloineen on kokemus itsessään.

Kungfutselaisuudella on ollut suuri vaikutus ihmisiin Kiinassa, ja uskonnollisia tekstejä luetaan kiinalaisissa kouluissa vielä tänäkin päivänä. Kiinan kulttuuri pohjautuu aatteen viiteen hyveeseen, jotka ovat hyvät tavat, viisaus, uskollisuus, inhimillisyys sekä oikeudenmukaisuus. Ymmärrät kulttuuria paremmin kun tutustut paikallisiin ihmisiin. Kiinan kielen opiskelu avaa ovet heidän lukemattomiin tarinoihin.

Kielikurssille Kiinaan

Ylitä itsesi unohtumattomalla kielimatkalla Pekingiin! Kielikurssin oppituntien lisäksi sinulla on aikaa tutustua kaupungin tuhansia vuosia vanhaan kulttuuriin, ja kielikoulun vapaa-ajanohjelmasta löydät varmasti itsellesi sopivia retkiä ja muuta tekemistä. Voit toki tutustua Kiinaan myös omatoimisesti matkasi aikana.

Isäntäperheessä asuessasi saat oleskelustasi Kiinassa enemmän irti, ja pääset sisälle tavallisen kiinalaisen perheen arkeen. Myös kielitaito kehittyy isäntäperheessä nopeiten.

Lähde Pekingiin tutustumaan tähän kiehtovaan kulttuuriin ja kiinan kieleen!