Kiinan kielikurssit

Kiinan kielikurssit Kiina Speak & Fun

 

Kielimatka Kiinaan on unohtumaton kokemus!

Kielikurssi Kiinassa on oivallinen tapa oppia maan yleiskieltä mandariinikiinaa sekä tietenkin tutustua vaikuttavaan kulttuuriin. Kiinan kielen merkitys kansainvälisillä markkinoilla kasvaa jatkuvasti, ja vähäisestäkin kielitaidosta on hyötyä etenkin liike-elämässä.

Tavoitteellista kiinan opiskelua Pekingissä

Yhteistyökoulumme sijaitsee Kiinan pääkaupungissa Pekingissä. Kiinan kielen ryhmäkursseja on kaiken tasoisia. Omaa oppimista on mahdollista tehostaa ryhmäopetuksen lisäksi yksityistunneilla. 

Kielikurssin oppituntien lisäksi ehtii tutustua kaupungin tuhansia vuosia vanhaan kulttuuriin, ja kielikoulun vapaa-ajan ohjelmasta löytyy varmasti jokaiselle sopivia retkiä ja tekemistä.

 

Kiinan kielikurssit Kiina Speak & Fun Kielimatkat

 

Kiehtovaa kulttuuria väkirikkaassa maassa

Kiina on valtava maa niin väkiluvulla, taloudella kuin pinta-alallakin mitattuna. Kiina on yksi maailman vanhimmista sivilisaatioista, ja menneistä dynastioista voi yhä nähdä merkkejä ympäri maata. Pekingin nähtävyyksistä erityisesti Kielletty kaupunki, Taivaallisen rauhan aukio sekä Kiinan muuri kiehtovat matkailijoita. Moderni Kiina pilvenpiirtäjineen ja neonvaloineen on myös kokemus itsessään.

 

Mitä kannattaa huomioida ennen kielimatkalle lähtöä? Lue lisää täältä!