Kiinan kielikurssit Peking

Koe kansainvälinen tunnelma kielimatkalla Pekingissä! 

Peking on Kiinan kansantasavallan pääkaupunki, ja tämä 11 miljoonan asukkaan metropoli on Kiinan politiikan ja kulttuurin keskus. Peking onkin kiehtova kielimatkakohde monipuolisuutensa vuoksi. 

Kiinan kielikurssilla Pekingissä opit kiinaa, ja pääset tutustumaan tämän valtavan suurkaupungin elämänmenoon. Kansainvälisen kielikoulun kursseilla kiinan opiskelu on tehokasta, ja kiinalaiseen kulttuuriin perehtyminen omaa luokkaansa.

Uusi kohtaa vanhan

Peking oli jo keisarikunnan aikana maan keskus. Nykyään Pekingistä löytyy vielä monia rakennuksia maan kukoistuskaudelta, kuten esimerkiksi Kielletyn Kaupungin palatsit.

Myös sosialistien vallan aikana pysyi Peking Kiinan kansantasavallan keskuksena. Kaupunkiin eripuolilta maata muuttavien tuhansien ihmisten ansiosta on kaupungista kasvanut viimeisen 20 vuoden aikana kansainvälinen metropoli. Aikoinaan Peking oli myös maan taloudellinen keskus, mutta talouden pääpaino on siirtynyt Shanghain alueelle sekä Hong Kongin ympäristöön. Lähes kaikilla suurilla yhtiöillä on konttori myös pääkaupunki Pekingissä.

Peking on erittäin kulttuuririkas kaupunki, josta löytyy museoita, lukuisia historiallisia rakennuksia ja palatseja, sosialistisen ajan monumentteja sekä moderneja pilvenpiirtäjiä. Pekingin lähistöltä sijaitsee myös useita mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten Kiinan muuri.

Lähde kielimatkalle Pekingiin löytämään Kiinan modernit ja perinteiset puolet!