Mandarin House Peking

opi kiinaa kielimatka peking kiina
opi kiinaa kielimatka peking kiinaopi kiinaa kielimatka peking kiinaopi kiinaa kielimatka peking kiina

Kiinan opiskelua mielenkiintoisessa Pekingissä

Pekingin kielikoulu Mandarin House sijaitsee keskeisellä paikalla Pekingissä, China Central Placen alueella. Koulun tilat sijaitsevat modernissa toimistorakennuksessa, ja välittömässä läheisyydessä on kauppoja, ravintoloita ja muita palveluja.

Mandarin Housen 20 valoisassa luokkahuoneessa opit kiinaa miellyttävässä, kansainvälisessä ympäristössä. Tauoilla voit viettää aikaa opiskelijoiden yhteistilassa, nautiskella kupillisen kiinalaista teetä ja käyttää koulun maksutonta internet-yhteyttä.

Koulu on yksi ensimmäisistä yksityisistä kielikouluista Pekingissä, ja se tunnetaan tasokkaasta opetuksesta.

Kiinan kielikurssit

Kielikoulu järjestää kursseja vuoden ympäri aina vasta-alkajista edistyneille kielen opiskelijoille. Eritasoiset ryhmäkurssit alkavat säännöllisesti joka viikko; alkeiskurssin alkamispäivät vaihtelevat.

Voit valita näistä kursseista:

 • Peruskurssi, jossa on 20 oppituntia ryhmäopetusta viikossa
 • Intensiivikurssi, jossa on 30 oppituntia ryhmäopetusta viikossa
 • Yhdistelmäkurssi, jossa on joko 20 tai 30 oppituntia ryhmäopetusta viikossa ja lisäksi viisi oppituntia yksityisopetusta viikossa

Kaikki koulun tarjoamat kielikurssit ovat kommunikaatiopainotteisia, oppimateriaalit ajankohtaisia ja erityisesti tehokkaaseen mandariinikiinan opiskeluun kehitettyjä. Kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa todistuksen.

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kaikki Pekingin kielikoulun opettajat ovat korkeakoulun käyneitä, ja heillä on monen vuoden kokemus kiinan opetuksesta vieraana kielenä. Säännölliset jatkokoulutukset varmistavat opetuksen tason säilymisen.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com

 

 • Aloita yleiskielen kiinan kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Pekingissä voit majoittua isäntäperheessä. Saat majoituksen osoitteen ja muut yksityiskohtaiset tiedot majoituksesta vähintään kaksi viikkoa ennen matkan alkamista.

Isäntäperhe

Jos haluat tutustua oikeaan kiinalaiseen perhe-elämään, suosittelemme sinulle kielikurssin ajaksi majoitusta kielikoulun huolellisesti valitsemassa paikallisessa isäntäperheessä.

Opiskelijoilla on perhemajoituksessa käytössään yhden hengen huone puolihoidolla. Keittiö, kylpyhuone ja olohuone ovat jaetaan perheen kanssa. Hintaan kuuluu internet-yhteys, pesukone sekä liinavaatteet.

Kaikki perheet asuvat 30-45 minuutin päässä kielikoululta julkisilla kulkuvälineillä. Isäntäperheeseen majoittumista suosittelemme vain kurssilaisille, jotka hallitsevat kiinan alkeita jo etukäteen. Sinun tulee lisäksi olla varautunut siihen, että kiinalainen kulttuuri poikkeaa paljon länsimaalaisesta kulttuurista.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Lähin lentokenttä on Pekingin kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee 32 kilometrin päässä keskusta-alueelta. Pekingiin pääsee Helsingistä suoralla lennolla tai yhdellä vaihdolla ympäri vuoden. Lentokentältä on nopea metroyhteys keskustaan.

Voit halutessasi lisämaksusta varata kuljetuksen lentokentältä määränpäähän tulo -ja menomatkalle. Suosittelemme kuljetuksen varaamista etenkin kokemattomalle matkailijalle.

Lennot eivät sisälly kielimatkan hintaan ja ne varataan omatoimisesti. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen varaamisessa.

Vapaa-ajan ohjelma

Pekingin kielikoulu järjestää viikoittain vapaa-ajan ohjelmaa, johon osallistumalla voit tutustua Pekingiin porukalla ja syventää kiinan kielen taitojasi.

Voit lähteä myös päiväretkille tutustumaan Kiinan eri nähtävyyksiin oma-aloitteisesti, kuljeskella kauniiden puistojen läpi tai shoppailla. Kielimatkalla Pekingissä opit kiinan kielen lisäksi paljon uutta kiinalaisesta elämäntyylistä ja kiinalaisesta kulttuurista.

Saat lisätietoa vapaa-ajan ohjelmasta koulun vastaanotosta ensimmäisenä päivänäsi.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Pekingin kaupunkikierros
 • Tutustuminen kiinalaisen kalligrafiaan
 • Kiinalaisen ruoan kokkausilta
 • Origami-tunteja
 • Tai Chi -tunteja
 • Retki Kiinan muurille
 • Retki Kiellettyyn kaupunkiin

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Lisätietoa Peruskurssi keskittyy keskustelutaitoihin ja kuullun ymmärtämiseen.
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:30 ja 13:30 - 15:00
Lisätietoa Intensiivikurssilla opiskellaan keskustelutaitojen ja kuullun ymmärtämisen lisäksi kirjoittamista ja lukemista.
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 30 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2