Matkaehdot

Yleistä

Speak&Fun Kielimatkat välittää yhteistyökoulujensa tuottamia palveluita. Speak&Fun Kielimatkojen asiakkaat asioivat Speak&Fun Kielimatkojen asiakaspalvelun kanssa. Speak&Fun Kielimatkat hoitaa yhteydenpidon asiakkaan ja kielikoulun välillä ennen matkaa, tarvittaessa sen aikana ja sen jälkeen. Speak&Fun Kielimatkat palvelee asiakkaitaan suomeksi.

Kielimatkan varaus

Kielimatkalle voi ilmoittautua kurssikohteen sivulta löytyvän ilmoittautumislomakkeen avulla. Ilmoittautua voi myös puhelimitse tai sähköpostitse. Kielimatkan varaus on asiakkaalle sitova, kun Speak&Fun Kielimatkat vahvistaa palvelut kyseisenä ajankohtana. Asiakas vastaanottaa kirjallisen varausvahvistuksen sähköpostitse 1-4 arkipäivän sisällä ilmoittautumisen jälkeen, kun yhteistyökoulu on vahvistanut palveluiden saatavuuden Speak&Fun Kielimatkoille. Speak&Fun Kielimatkat sitoutuu välittämään varatut palvelut asiakkaalle kuten varausvahvistuksessa on listattu.

Matkan maksaminen

Kirjallisen varausvahvistuksen ja laskun vastaanotettuaan on asiakkaan suoritettava varausmaksuna 10 prosenttia kielimatkan kokonaishinnasta viikon kuluttua varausvahvistuksen päiväyksestä. Varausmaksun minimisumma on 200€ aikuisten kielimatkoille ja 250€ nuorten kielimatkoille. Varausmaksu vähennetään laskun kokonaissummasta. Loppuosa, 90 prosenttia kokonaissummasta erääntyy neljä viikkoa ennen kielimatkan alkua. Molemmat maksut suoritetaan Speak&Fun Kielimatkojen pankkitilille laskussa olevien ohjeiden mukaisesti.

Jos kurssin alkuun on alle neljä viikkoa, lasku erääntyy kokonaisuudessaan heti.

Ilmoittautumisen voi perua kuluitta viikon sisällä sen tekemisestä.

Ryhmien ja yritysasiakkaiden kohdalla maksujärjestely sovitaan erikseen ja sovelletaan tarvittaessa yhteistyökoulun maksuehtoja.

Mikäli asiakas ei ole maksanut kielimatkan kokonaishintaa viimeistään sovittuna maksupäivänä, on Speak&Fun Kielimatkat oikeutettu, lähetettyään asiakkaalle ensin laskumuistutuksen, purkamaan sopimuksen. Speak&Fun Kielimatkat voi erityistapauksissa vaatia asiakkaalta korvausta kielimatkan peruuntumisesta aiheutuneista kustannuksista.

Matkatiedot

Matkaasi liittyvä tietopaketti lähetetään noin kaksi viikkoa ennen matkaa. Matkatiedot voivat viivästyä Speak&Fun Kielimatkoista riippumattomista syistä. Mahdollisesta viivästyksestä ei makseta korvauksia. Tietopaketista selviää kurssin aloittamisen yksityiskohdat, yleistä tietoa kurssikohteesta sekä tarkat tiedot majoituksesta ja lentokenttäkuljetuksesta.

Palvelut

Kielikoulu vastaa palveluiden tuottamisesta.

Opetus

Kielikoulu vastaa opetuksen järjestämisestä. Kohdemaan kansallisina juhlapyhinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla. Menetettyjä oppitunteja ei korvata. Yksityistunnit järjestetään muuna ajankohtana. Opetusta järjestetään pääosin maanantaista perjantaihin aamupäivisin. Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin etenkin kiireisinä aikoina. Opetusaikataulun muuttumisesta ei makseta korvauksia.

Säännöt

Kielikoulun opiskelijoilleen laatimia sääntöjä tulee noudattaa. Kielikoulujen säännöt koskevat yleistä järjestystä sekä käytöstä muita opiskelijoita kohtaan. Jos asiakas kieltäytyy noudattamasta sääntöjä, voidaan hänen kurssinsa keskeyttää.

Kielikoulun sääntöihin tutustutaan paikan päällä. Asiakkaan pyynnöstä säännöt voidaan toimittaa etukäteen.

Hintaan sisältyvät palvelut

Hintaan sisältyvät palvelut on listattu kotisivuiltamme löytyvissä hintaluetteloissa sekä näihin tietoihin perustuvassa kirjallisessa varausvahvistuksessa. Speak&Fun Kielimatkat takaa ilmoitettujen tietojen pätevyyden ja pysyvyyden, kun matkanvaraussopimus on tehty niiden perusteella. Spek&Fun Kielimatkojen asiakkaalle lähettämä tarjous ei ole sitova.

Asiakas vastaa itse lentojen hankkimisesta.

Asiakas vastaa itse matkavakuutusten, viisumin ja rokotusten hankkimisesta.

Matkan peruuntuminen

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa kielimatka ilman tarkempia perusteita. Kielimatka tulee peruuttaa Speak&Fun Kielimatkoille kirjallisesti.

Kun peruutus tapahtuu vähintään neljä viikkoa ennen suunniteltua matkan alkua, veloitetaan asiakkaalta toimistokuluina 10 prosenttia laskun kokonaissummasta. Jos peruutus tapahtuu 2-4 viikkoa ennen suunniteltua matkan alkua, veloitetaan asiakkaalta 25 prosenttia laskun kokonaissummasta. Asiakkaan peruuttaessa matkan alle kaksi viikkoa ennen sovittua matkan alkamispäivää, on peruutusmaksu 50 prosenttia laskun kokonaissummasta.

Mikäli asiakas jättää osallistumatta kielimatkalle tai ilmoittaa peruutuksesta Speak&Fun Kielimatkoille alle kolme arkipäivää ennen matkan alkua, ei korvauksia makseta.

Speak&Fun pidättää oikeuden soveltaa kielikoulujen omia peruutusehtoja erityistapauksissa.

Kohteessa käyttämättömistä palveluista ei makseta korvauksia.

Vahingonkorvaus ja reklamaatiot

Speak&Fun Kielimatkat vastaa palveluiden virheettömästä välittämisestä. Matkalla tapahtuvat esine- ja varallisuusvahingot eivät ole korvattavissa Speak&Fun Kielimatkoilta.

Jos Speak&Fun Kielimatkat on välittänyt palvelut virheellisesti, asiakkaalla on oikeus vaatia Speak&Fun Kielimatkoilta korvauksia. Reklamaatio on esitettävä Speak&Fun Kielimatkoille kirjallisesti kuukauden sisällä kielimatkan sovitusta loppumispäivämäärästä. Määräajan ulkopuolella asiakas voi esittää vaatimuksia vain, jos hän on itsestään riippumattomista syistä estynyt aikaisemmasta reklamaatiosta. Reklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti.

Kielikoulu vastaa palveluiden tuottamisesta. Jos palveluiden tuottamisessa on tapahtunut virhe, reklamaatio tulee esittää kielikoululle.

Vastuuvapaus

Speak&Fun Kielimatkat pyrkii pitämään kotisivuillaan esiintyvät tiedot mahdollisimman ajankohtaisina ja tarkkoina. Kriittiset tiedot (kuten viisumikäytännöt, rokotukset, turvallisuus, tulli ja kuljetukset) asiakkaan tulee selvittää ennen matkaa vastuullisten tahojen kanssa. Speak&Fun ei ole vastuussa mahdollisista virheellisistä tiedoista aiheutuneista vahingoista. Kotisivuillamme olevien linkitettyjen sivujen sisällöstä vastaavat sivujen omistajat, ei Speak&Fun Kielimatkat. 

 

Päivitetty 16.10.2019