Matkaehdot

Kielimatkan varaus

Kielimatkalle voit ilmoittautua kotisivuillamme valitsemasi kurssikohteen kautta löytyvän ilmoittautumislomakkeen avulla. Voit ilmoittautua myös puhelimitse tai sähköpostitse. Kielimatkan varaus on asiakkaalle sitova, kun Speak & Fun Kielimatkat voi tarjota toivotut palvelut kyseisenä ajankohtana. Kun asiakas vastaanottaa kirjallisen varausvahvistuksen, joka lähetetään sähköpostitse muutaman päivän sisään ilmoittautumisen jälkeen sitoutuu Speak & Fun Kielimatkat toimittamaan kyseiset palvelut kuten varausvahvistuksessa listattu.

Matkan maksaminen

Kirjallisen varausvahvistuksen vastaanotettuaan on asiakkaan suoritettava 10 prosenttia kielimatkan kokonaishinnasta (enintään 250 euroa), joka erääntyy viikko varauksen teon jälkeen. Tämä etukäteismaksu vähennetään kurssin kokonaishinnasta. Loppuosa eli 90 prosenttia kokonaishinnasta maksetaan kolme viikkoa ennen kielimatkan alkua. Molemmat maksut suoritetaan Speak & Fun Kielimatkojen pankkitilille.

Mikäli asiakas ei ole maksanut matkan hintaa viimeistään sovittuna maksupäivänä on Speak & Fun Kielimatkat oikeutettu, lähetettyään asiakkaalle ensin laskumuistutuksen, purkamaan sopimuksen ja vaatimaan asiakkaalta korvausta kielimatkan peruuntumisesta.

Matkatiedot

Matkaasi liittyvä tietopaketti lähetetään noin kaksi viikkoa ennen matkaa. Tietopaketista löydät tietoa kurssikohteestasi sekä kielikoulun ja majoituksesi (isäntäperhe, hotelli jne.) osoitteet.

Opetus

Isäntämaan yleisinä juhlapäivinä ei pidetä opetusta. Menetettyjä oppitunteja ei korvata. Tarkemmat päivämäärät ja yksityiskohdat löydät kyseisen kurssikohteen sivuilta. Opetusta järjestetään pääosin maanantaista perjantaihin aamupäivisin. Kiireisimpinä aikoina kuten kesäaikaan järjestetään opetusta kuitenkin usein sekä aamu- että iltapäivisin.

Hintaan sisältyvät palvelut

Hintaan sisältyvät palvelut on listattu kotisivuiltamme löytyvissä hintaluetteloissa sekä näihin tietoihin perustuvassa kirjallisessa varausvahvistuksessa. Speak & Fun Kielimatkat takaa kotisivuilla ilmoitettujen tietojen pätevyyden ja pysyvyyden, kun matkanvaraussopimus on tehty niiden perusteella.

Matkustajan oikeus peruuttaa matka

Asiakaalla on oikeus peruuttaa kielimatka halutessaan ilman tarkempia perusteita. Väärinkäsitysten välttämiseksi on matkan peruutus lähetettävä Speak & Fun Kielimatkoille kirjallisena.

Kun peruutus tapahtuu vähintään neljä viikkoa ennen suunniteltua matkan alkua, veloitetaan asiakkaalta toimistokulut, jotka ovat 10 prosenttia kokonaishinnasta. Jos peruutus tapahtuu enintään neljä ja vähintään kaksi viikkoa ennen suunniteltua matkan alkua, veloitetaan asiakkaalta 25 prosenttia kokonaishinnasta. Asiakkaan peruuttaessa matkan alle kaksi viikkoa ennen sovittua matkan alkamispäivää on peruutusmaksu 50 prosenttia matkan kokonaishinnasta. Mikäli asiakas jättää osallistumatta kielimatkalle tai ilmoittaa peruutuksesta Speak & Fun Kielimatkojen toimistolle alle kolme päivää ennen matkan alkua, veloitetaan häneltä 90 prosenttia matkan hinnasta. Jos asiakas ei käytä varaamiaan palveluja matkan jo alettua, ei näistä maksettuja maksuja palauteta. Kurssilaisella on oikeus pyrkiä todistamaan, että matkanjärjestäjälle aiheutuneet kulut ovat alhaisemmat kuin hänen maksamansa.

Vahingonkorvaus

Asiakkaalla on oikeus korvaukseen esine- ja varallisuusvahingoista, jotka ovat aiheutuneet Speak & Fun Kielimatkojen suorituksessa olevasta virheestä, enintään kolminkertaisen matkahinnan verran. Speak & Fun Kielimatkat vastaa vain palvelujen virheettömästä välityksestä, ei itse palveluista.

Reklamaatiot

Mahdolliset palvelun puutteellisuudesta johtuvat reklamaatiot, on esitettävä Speak & Fun Kielimatkoille kuukauden sisällä kielimatkan sovitusta loppumispäivämäärästä lukien. Reklamaatiot tulee esittää Speak & Fun Kielimatkoille kirjallisesti. Määräajan ulkopuolella voi asiakas esittää vaatimuksia vain jos hän on itsestään riippumattomista syistä estynyt aikaisemmasta reklamaatiosta.