Nuorten kielikurssit ulkomailla

 

Nuorten kielimatka on mahtava keino nostaa kielitaito seuraavalle tasolle!

Suomalaisen koulun oppitunneilla etenkin puhetaidot saattavat kehittyä hitaasti, kun luontevaa keskustelua aidossa ympäristössä ei ole täysin mahdollista saavuttaa. Nuorten kielikurssilla etenkin keskustelutaidot kehittyvät lyhyessäkin ajassa!

Nuorten kielikursseja järjestetään yhteistyökouluissamme pääasiassa heinä-elokuussa, ja kurssit kestävät kohteesta riippuen 1-8 viikkoa. Joissakin kohteissa nuorten kurssit pyörivät muinakin vuodenaikoina; kysy lisää asiakaspalvelustamme! Nuorten kurssien ikärajat vaihtelevat kohteen mukaan.

 

Paikalliset kielikoulut, kansainväliset ryhmät

Kaikki nuorten kielikurssit ovat yhteistyökoulujemme järjestämiä, kansainvälisiä ja laadukkaita. Nuorten kurssien opetus, vapaa-ajan toiminta ja ohjaus tapahtuu kohdemaan kielellä, ja henkilökunta koostuu paikallisista. Speak&Funin välittämät nuorten kielimatkat soveltuvat parhaiten nuorille, jotka todella haluavat oppia kieltä, eivätkä koe tarvitsevansa isoa suomalaisryhmää tuekseen.

Nuorten kielimatkojen hintaan sisältyy kielikurssi, majoitus isäntäperheessä tai asuntolassa, kaikki ateriat, lentokenttäkuljetukset sekä kattava vapaa-ajan ohjelma.

Kaikki toiminta on ohjattua; omaa aikaa voi kuitenkin viettää luvan kanssa, tai jos kyseessä on jo 18 vuotta täyttänyt nuori. Lisäksi liikkuminen majoituksesta koululle tapahtuu yksin tai muiden nuorten kanssa. Nuorten kursseilla noudatetaan kielikoulujen laatimia sääntöjä, jotka perustuvat kohdemaan lakeihin ja asetuksiin.

Nuorten kielimatkalle voi lähteä yksin tai kaverin kanssa! Kansainväliset kurssit ovat tehokas keino oppia kieltä ja tutustua ihmisiin eri puolilta maailmaa.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme!