kielimatka 2020 nuoret englanti irlanti skotlanti usa saksa japani ranska espanja

Nuorten kielimatkat

Kielimatkat seikkailunhaluisille nuorille. Kielikurssi yhdistettynä vapaa-ajan ohjelmaan, majoitukseen ja lentokenttäkuljetuksiin.

Nuorten kielimatka on mahtava keino nostaa kielitaito seuraavalle tasolle. Nuorten omilla, kansainvälisillä kielikursseilla etenkin puhetaidot kehittyvät paljon lyhyessäkin ajassa! Useassa kohteessa kieliopinnot voi yhdistää esimerkiksi ratsastukseen, futikseen tai surffikurssiin.

Asiakaspalvelumme neuvoo mielellään parhaan kielimatkakohteen löytämisessä, lentojen varaamisessa ja muissa käytännön asioissa.

Kaikki kohteet nuorille löydät sivun alareunasta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme.

Ota yhteyttä

Paikalliset kielikoulut, kansainväliset ryhmät

Kaikki nuorten kielikurssit ovat yhteistyökoulujemme järjestämiä, kansainvälisiä ja laadukkaita. Nuorten kurssien opetus, vapaa-ajan toiminta ja ohjaus tapahtuvat kohdemaan kielellä, ja henkilökunta koostuu paikallisista ohjaajista ja opettajista.

Nuorten kielikursseja järjestetään yhteistyökouluissamme pääasiassa heinä-elokuussa, ja kurssit kestävät kohteesta riippuen 1-8 viikkoa. Joissakin kohteissa nuorten kurssit pyörivät muinakin vuodenaikoina.

Nuorten kielimatkalla voi opiskella englantia, espanjaa, saksaa, ranskaa tai japania. Nuorten kielimatkojen hintaan sisältyy kielikurssi, majoitus isäntäperheessä tai asuntolassa, kaikki ateriat, lentokenttäkuljetukset sekä kattava vapaa-ajan ohjelma.

Neuvomme mielellämme myös sopivien lentojen varaamisessa sekä viisumiasioissa!

 

Nuorten kielimatka 2019

Kielimatkat seikkailunhaluiselle nuorelle

Suomalaisen koulun oppitunneilla etenkin puhetaidot saattavat kehittyä hitaasti, kun luontevaa keskustelua aidossa ympäristössä ei ole mahdollista saavuttaa. Kieltä oppii nopeasti käyttämään sujuvasti kielimatkalla, kun aikaa viettää pääasiassa muiden kuin suomalaisten kanssa.

Muut kurssilaiset tulevat eri maista, ja kokoonpano on aina todella kansainvälinen. Nuorten kurssien vapaa-ajan toiminta on ohjattua, mutta omaa aikaa voi kuitenkin viettää luvan kanssa. Liikkuminen majoituksesta koululle tapahtuu yksin tai muiden nuorten kanssa.

Speak&Fun Kielimatkojen välittämät nuorten kielimatkat soveltuvat parhaiten nuorille, jotka eivät koe tarvitsevansa isoa suomalaisryhmää tuekseen ja haluavat tutustua nuoriin monista eri maista. Aiemmasta kokemuksesta ulkomaille matkustamisesta onkin hyötyä. Reissuun voi kuitenkin lähteä myös kaverin kanssa tai omalla porukalla!

Erikoiskurssit aktiivisille nuorille: futista vai ratsastusta?

Jos kielimatkan haluaa viettää ratsastuksen parissa, kannattaa suunnata Irlannin Corkiin. Kauniissa kaupungissa pääsee opiskelemaan englantia ja viettämään iltapäivät talleilla. Ratsastuskurssiin voi tutustua tästä linkistä.

Futiksen ystäville paras kohde on Cambridge. Rennossa kohteessa treenataan osaavien brittivalmentajien johdolla, kansainvälisessä porukassa. Cambridgeen voit tutustua täällä.

Kaverin tai perheen kanssa reissuun

Nuorten kielimatkalle voi lähteä yksin, kaverin kanssa tai vaikka oman perheen kesken. Useassa kohteessa järjestetään sekä nuorten että aikuisten kursseja, joten perheenjäsenet voivat opiskella omilla kursseillaan, mutta majoittua ja viettää vapaa-aikaa yhdessä.

Perheen kielimatkoja järjestetään joustavasti monenlaisille kokoonpanoille. Lue lisää perheiden kielimatkoista tästä linkistä.

Lisäksi yli 16-vuotiaat voivat osallistua joissakin kohteissa aikuisten puolen kursseille. Hieman vanhemmille nuorille on siis enemmän vaihtoehtoja.

Suunnitelmissa kielimatka? Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Ota yhteyttä!