Nuorten kielikurssit ulkomailla

Speak & Fun nuorten kielimatkat ovat erityisesti 10-21-vuotiaille nuorille suunnattuja nuorisokielimatkoja pääsiäisenä, kesällä ja syksyllä 9 eri maahan ja yli 20 mahtavaan kurssikohteeseen. Nuorten kielimatkoilla nuoret saavat ohjausta ympärivuorokautisilta valvojilta ja pääsevät tapaamaan muita samanikäisiä nuoria ympäri maailmaa. Tarjolla on myös monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa sekä juuri nuorten tarpeita ja mielenkiinnon kohteita ajatellen suunnitellut kurssisisällöt. Upeissa matkakohteissamme ei aika varmasti käy pitkäksi!

Haluatko tankata nuorten kielimatkalla aurinkoa, loikoilla rannalla, tavata uusia kavereita, juhlia ja samalla oppia uutta kieltä tai parantaa arvosanojasi kielessä, jota jo osaat? Nuorten kielimatkallamme opiskelet paikallista kieltä, lomailet sekä sinulle ja kavereillesi tarjotaan monenlaista vapaa-ajan ohjelmaa. Opit kieltä lähes huomaamattasi!

Nuorten kielimatkallasi opit kauniissa ja mielenkiintoisissa kurssikohteissa eri puolilla maailmaa englantia, saksaa, ranskaa, espanjaa, italiaa tai japania. Palatessasi takaisin Suomeen voit tehdä vaikutuksen uudella kielitaidollasi ja todennäköisesti sinulla on liuta uusia ranskalaisia, englantilaisia tai amerikkalaisia ystäviä.

Huvittaisiko sinua kokea kielimatka, mutta et halua lähteä matkalle vieraaseen kaupunkiin yksin? Miksi et lähtisi reissuun parhaan kaverisi kanssa!

Yhdessä matkalla on kaksin verroin hauskempaa! Voitte tietysti kaverisi kanssa asua yhdessä ja osallistua vapaa-ajan aktiviteetteihin yhdessä. Muista kuitenkin puhua kohdemaan kieltä myös uusien kavereidesi kanssa parantaaksesi kielitaitoasi. Monet kurssilaiset lähtevät kielimatkalle myös heti seuraavana kesänä, tavatakseen kavereita edelliseltä vuodelta tai sopivat tapaavansa kielimatkalla uusien kavereiden kanssa tällä kertaa uudessa kohteessa. Ehkä myös tykästyt isäntäperheeseen niin paljon, että haluat palata tapaamaan heitä kielikurssille taas heti seuraavana kesänä.

Autamme sinua mielellämme oikean kohteen ja kielikoulun valinnassa puhelimitse tai sähköpostitse!