Portugalin kielikurssit ulkomailla

Portugalia puhuu maailmanlaajuisesti yli 250 miljoonaa ihmistä. Varsinkin monissa Etelä-Amerikan ja Afrikan maissa portugalia puhutaan laajasti, ja ympäri maailmaa on mahdollista löytää pienempiä portugalinkielisiä yhteisöjä. 

Portugali on yksi kasvavista kielistä, ja sen osaamisesta on hyötyä niin matkaillessa, kuin työelämässäkin useilla aloilla. Tiesitkö myös, että portugalilla on paljon yhteistä espanjan kielen kanssa? Portugalin osaaminen helpottaa espanjan kielen opiskelua, ja sama pätee myös toisinpäin.

Portugalin kielen kurssikohteet

Portugalia voit opiskella kielimatkalla eksoottisessa ja eläväisessä Brasiliassa, tai sympaattisessa Portugalissa. Monipuoliset kurssikohteet molemmissa maissa ovat parhaita mahdollisia paikkoja portugalin oppimiseen! 

Kurssivalikoimasta löytyy sekä alkeiskursseja, että edistyneemmille opiskelijoille suunnattuja kursseja. Kansainvälisten kielikoulujen ilmapiiri on rento ja mukava, ja oppiminen kielimatkalla onkin todella hauskaa. Ammattitaitoiset opettajat ottavat opiskelijoiden yksilölliset tarpeet huomioon, ja osaavat motivoida oppilaitaan hyviin tuloksiin. 

Lähde oppimaan portugalia kielimatkalle Brasiliaan tai Portugaliin!