Portugalin kielikurssit

Portugalin kielikurssit Speak & Fun Kielimatkat

 

Kielimatkalle viehttävään Portugaliin!

Portugalin kielikurssilla voi opiskella kaunista kieltä maan kahdessa kauniissa kaupungissa, Lissabonissa ja Farossa. Historiaa huokuvat ja samanaikaisesti modernit kaupungit luovat hienot puitteet portugalin opinnoille. Kielimatkalla ehtii hyvin tutustua laajasti Portugalin historiaan, kulttuuriin ja ihmisiin.

Kielikurssilla edetään itselle sopivaan tahtiin

Portugalissa kielen opetuksesta vastaa ammattitaitoinen kielikoulu CIAL. Kielikursseja on kaikentasoisille opiskelijoille, aloittelijoista kokeneempiin kielen käyttäjiin.

Kursseja on tarjolla ryhmä- ja yksityisopetuksella, ja Lissabonissa voi esimerkiksi yhdistää portugalin opiskeluun surffausta! Molemmissa kaupungeissa voi myös valita erityisesti liike-elämän sanastoon keskittyvän kurssin.

 

Portugalin kielikurssit Portugali Speak & Fun

 

Kulttuuria ja hiekkarantoja

Lissabonia koristavat valkoiset asuintalot, historialliset rakennukset ja palatsit. Kapeat kujat, kauniit aukiot, ja itämaiset basaarit tuovat myös oman hohtonsa kaupungin ilmeeseen. Lissabonin Museu Calouste Gulbenkianissa voi ihailla sekä muinaista että modernia taidetta, ja Jeronimuksen luostarin yhteydessä sijaitseva Museu de Marinha on yksi maailman parhaista merenkäynnin museoista.

Algarve, jossa Faro sijaitsee, on yksi Portugalin suosituimmista matkakohteista. Portugalin eteläisin alue tarjoaa mahtavan yhdistelmän Euroopan upeimpia rantoja, luontokohteita ja kulttuuria. 

 

Heräsikö kysymyksiä? Lue lisää kielimatkalle lähdöstä täältä!