Kielikurssit Portugalissa

Lähde kielimatkalle Portugaliin, yhteen Euroopan lämpimimmistä ja sympaattisimmista maista!

Portugalin kielikurssilla opit kaunista portugalin kieltä, ja vapaa-ajallasi pääset tutustumaan tämän pienen maan suureen historiaan, sen kulttuuriin ja ihmisiin. Kurssikohteina on kaksi Portugalin kauneinta kaupunkia: Lissabon ja Faro. Nämä historiaa huokuvat ja samanaikaisesti modernit kaupungit tarjoavat ihanteellisen ympäristön kielimatkallesi! Laadukkaiden kielikoulujen kurssitarjonnasta löydät varmasti itsellesi sopivan kurssin.

Kulttuuria ja hiekkarantoja

Lissabonin erityinen viehätysvoima hurmaa joka vuosi lukuisia vierailijoita eri puolelta maailmaa. Kaupunkia koristavat maalauksellisen kauniit valkoiset asuintalot, historialliset rakennukset ja palatsit, joiden ansiosta Lissabon on myös saanut lempinimen ”Valkoinen kaupunki”. Kapeat kujat, jyrkät portaat, kauniit aukiot ja itämaiset basaarit lisäävät Lissabonin charmia.

Algarven pääkaupunki Faro on toinen Portugalin upeista matkakohteista. Kaupunki tarjoaa sinulle mahtavan yhdistelmän täydellistä rantaviivaa, nähtävyyksiä, luontoa ja kulttuuria.

Nähtävää ja koettavaa

Maan komeimmat museot löytyvät Lissabonista. Niin eurooppalaisia kuin aasialaisiakin mattoja, veistoksia ja muita teoksia sisältävä Museu da Fundação Calouste Gulbenkian ja yksi maailman parhaista merenkäynnin museoista, Jeronimuksen luostarin yhteydessä sijaitseva Museu de Marinha ovat kaksi esimerkkiä kaupungin lukuisista museoista.

Rannalla loikoilun ohella kannattaa lähteä kokeilemaan taitojaan golf-kentälle. Maassa onkin panostettu viime vuosina golfin harrastusmahdollisuuksiin. Myös esimerkiksi pyöräily maan vuoristoalueilla on suosittu tapa tutustua paikalliseen luontoon.

Opi portugalia Portugalissa

Haluatko oppia portugalia ja samalla tutustua Portugalin kiinnostavaan kulttuuriin? Nauttia paikallisista herkuista, portviinistä ja portugalilaisesta fado-musiikista? Kielimatka Portugaliin tarjoaa sinulle mahdollisuuden kaikkeen tähän! 

Portugalissa tarjolla on niin ryhmä- ja yksityisopetusta kuin näiden yhdistelmiäkin. Tutustu kurssikohteisiin ja löydä ihana Portugali!