Portugalin kielikurssit Faro

Kielimatka Faroon yhdistää huvin ja hyödyn! 

Portugalin etelärannikon Faro tarjoaa upeita hiekkarantoja, jylhää kallioista rantaviivaa, mahtavia maisemia ja auringon täyteisiä päiviä. Portugalin kielikurssilla Farossa opit kieltä ja pääset myös rentoutumaan! Kaupungin lähialueet tarjoavat lisäksi ihanteellisia mahdollisuuksia päiväretkien tekoon.

Kielimatkalle Faroon - ota nämä huomioon

  • Milloin Faroon kannattaa matkustaa? Farossa on lämmin, välimerellinen ilmasto koko vuoden ympäri.
  • Miten pääsen perille? Farossa on kansainvälinen lentokenttä, johon pääsee välilaskun kautta. Voit myös lentää Lissaboniin, ja jatkaa Faroon vaikka junalla.
  • Kenelle Faro sopii? Faro sopii kielimatkalaisille, jotka viihtyvät keskikokoisessa kaupungissa meren äärellä.
  • Hintataso Farossa? Faro on edullinen kohde kielikurssilaiselle, sillä hintataso on alhainen sekä Suomeen että Lissaboniin verrattuna.

Fantastinen Faro

Faro on Algarven alueen pääkaupunki, jolla on pitkä ja mielenkiintoinen menneisyys. Tänä päivänäkin voit ihailla Rooman valtakunnan aikaisten asumusten raunioita ja 1200-luvulta peräisin olevaa Nossa Senhora do Carmon katedraalia.

Portugalin kielimatkallasi Farossa tutustut portugalin kielen lisäksi myös paikalliseen elämäntapaan. Faron arkielämän hulinaa pääsee seuraamaan vaikka keskustan kauppahallissa sekä ostoskaduilla.

Paikalliset ovat avoimia ja ystävällisiä matkailijoille ja ylpeitä perinteistään, jotka aikoinaan levisivät Etelä-Amerikkaan Faron sataman kautta.

Tekemistä Algarvessa

Lähialueen kaunis luonto ja merenrannat tarjoavat hyvin monipuolista vapaa-ajanvietettä. Luontoon voi tutustua vaikka mönkijäajelulla tai veneretkellä rannikon kallioluoliin. Farossa voi harrastaa esimerkiksi surffausta, sup-lautailua tai vaikka golfia.

Etelä-Portugalin Algarven alue tarjoaa yli 200 kilometriä rantaviivaa ja loputonta hiekkarantaa, mikä tekee Farosta myös rantalomalaisen paratiisin.

Aivan läheltä löytyy Ria Formosan luonnonpuisto, joka tarjoaa upeat puitteet ulkoilulle. Bongailtavaa riittää, sillä alueella asustaa useita eksoottisia lintuja, kuten haikaroita ja flamingoja. Puiston tunnetuin nähtävyys on vanha vuorovesimylly, joka nimensä mukaisesti muunsi nousevan ja laskevan meriveden energiaksi jauhaakseen viljaa. 1800-luvun puolella rakennettu mylly oli toiminnassa vuoteen 1970.

Liikkuminen Farossa

Farossa toimii kattava bussi- ja junaverkosto, joilla pääsee niin lähialueiden nähtävyyksien äärelle kuin Portugalin muihin kaupunkeihin. Matka pääkaupunki Lissaboniin kestää noin neljä tuntia. Retkiä voi tehdä Farosta käsin myös Espanjaan, sillä maan rajalle on vain noin 60 kilometriä Farosta.

Portugalin kielimatkallasi Farossa tutustut portugalin kielen lisäksi myös paikalliseen elämäntapaan!

Yhdistä kohteita

Pidemmällä Portugalin kielimatkalla kerkeät tutustumaan maan muihinkin kohteisiin. Halutessasi voit jatkaa kieliopintojasi pääkaupunki Lissabonissa.

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!