CIAL Centro de Linguas, Faro

opi portugalia portugali faro kielimatka kielikurssi
opi portugalia portugali faro kielimatka kielikurssiopi portugalia portugali faro kielimatka kielikurssiopi portugalia portugali faro kielimatka kielikurssiopi portugalia portugali faro kielimatka kielikurssi

Opiskele portugalia Farossa, Algarven rannikolla

Faron kielikoulu CIAL tarjoaa ihanteellisen ympäristön portugalin opiskelulle Algarvessa. CIAL sijaitsee aivan Faron keskustassa, kävelyetäisyydellä meren rannasta.

Viihtyisässä koulurakennuksessa on useita luokkahuoneita sekä pieni kirjasto, ja opiskelijoiden käytössä on ilmainen langaton internet-yhteys. Kielikoululla on myös viihtyisä patio ja kattoterassi.

Portugalin kielikurssit

Kielikoulu tarjoaa kursseja vuoden ympäri aina vasta-alkajista edistyneisiin. Kurssin voi aloittaa mikä tahansa maanantai, kunhan portugalin alkeet ovat hallussa. Alkeiskursseille on omat aloituspäivät.

Voit valita näistä portugalin yleiskielen kursseista:

 • Lomakurssi, jossa on 15 oppituntia ryhmäopetusta viikossa
 • Yhdistelmäkurssi, jossa on 15 oppituntia ryhmäopetusta sekä 5-15 oppituntia yksityisopetusta viikossa
 • Intensiivikurssi, jossa on 25 oppituntia ryhmäopetusta viikossa
 • Voit myös valita täysin yksityisen kurssin

Kaikilla opettajilla koulussa on takanaan korkeakoulututkinto sekä monen vuoden kokemus portugalin opetuksesta vieraana kielenä. Säännölliset jatkokoulutukset takaavat opettajien pätevyyden ja mahdollistavat täten portugalin kielikurssien korkean laadun.

Kaikki kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia ja erityisesti nopeiden tulosten syntymistä ajatellen kehitettyjä. Oppimateriaalit sisältyvät kurssin hintaan. Kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa todistuksen menestyksekkäästä portugalin kurssin suorituksesta.

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com

 

 • Aloita yleiskielen portugalin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 50 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Kielimatkan ajan voit majoittua joko isäntäperheessä tai opiskelija-asunnossa. Saat majoituksen osoitteen ja muut yksityiskohtaiset tiedot majoituksesta vähintään kaksi viikkoa ennen matkan alkamista.

Isäntäperhe

Isäntäperheessä asuessasi sinulla on hieno mahdollisuus elää osana portugalilaista perhettä ja tutustua paremmin paikalliseen kulttuuriin ja ruokiin.

Kaikki perheet asuvat lähellä kielikoulua, korkeintaan 20 minuutin matkan päässä kielikoululta kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä. Perheessä majoitut yhden hengen huoneessa, ja kylpyhuone ja olohuone ovat yhteiskäytössä. Viikkosiivous, liinavaatteet ja aamiainen kuuluvat hintaan.

Opiskelija-asunto

Opiskelija-asunnossa majoitut yhden hengen huoneessa. Voit myös majoittua samaan huoneeseen ystäväsi kanssa. Keittiö, olohuone ja kylpyhuone jaetaan muiden opiskelijoiden kanssa.

Asunnossa on ilmainen langaton nettiyhteys sekä tv. Pyyhkeet, liinavaatteet ja viikkosiivous kuuluvat hintaan.

Faron opiskelija-asunto sijaitsee koulua vastapäätä. Huoneet ovat moderneja ja viihtyisiä, ja pääset käyttämään myös rakennuksen pientä patiota.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan

Kuljetus ja lennot

Lähin lentokenttä on Faron kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä Faron keskustasta. Voit halutessasi lisämaksusta varata kuljetuksen lentokentältä määränpäähän tulo -ja menomatkalle tai kulkea itsenäisesti julkisilla kulkuvälineillä.

Vaihtoehtoisesti voit myös lentää ensin Lissaboniin ja jatkaa esimerkiksi junalla Faroon. Matka kestää noin neljä tuntia. 

Lennot eivät sisälly hintaan ja ne varataan omatoimisesti. Neuvomme myös mielellämme sopivien lentojen varaamisessa.

Vapaa-ajan ohjelma

Faron kielikoulu järjestää viikoittain monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, johon osallistumalla voit syventää portugalin kielen taitojasi.

Kaikissa aktiviteeteissa ja retkissä on koulun henkilökuntaa mukana. Henkilökunnan ystävällisyys ja motivoituneisuus tekevät vapaa-ajan ohjelmasta erityisen antoisaa. Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos ohjelmaan ei ole tarpeeksi osallistujia, se saatetaan perua. Tarjottavat retket vaihtelevat sesongin mukaan. 

Saat lisätietoa koulun vastaanotosta ensimmäisenä kurssipäivänäsi. Ohjelmaa suunnitellaan myös pitkin viikkoa opiskelijoiden toiveiden mukaan.

Seuraavia aktiviteetteja ja retkiä järjestetään säännöllisesti:

 • Elokuvailtoja
 • Museovierailu
 • Viininmaistelu
 • Kävelyretkiä kaupungilla
 • Veneretki
 • Vierailu kauppahalliin

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Lomakurssi
Oppitunnit 15 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 15 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 10 Yksityisopetus
Oppitunnit 15 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 15 Yksityisopetus
Oppitunnit 15 oppituntia Ryhmäopetus plus 15 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2