Portugalin kielikurssit Lissabon

Kielimatka Lissaboniin vie täysin mennessään!

Kaunis 1,5 miljoonan asukkaan Lissabon ei ole ainoastaan Portugalin pääkaupunki, vaan myös maan talouden ja kulttuurin keskus. Portugalin kielikurssilla Lissabonissa opit kieltä kansainvälisessä ympäristössä tehokkaasti, ja pääset nauttimaan Lissabonin uskomattomasta tunnelmasta. Kaupunki ulottautuu seitsemän kukkulan yli, ja sijaitsee Tagus-joen rannalla lähellä Atlantin valtamerta.

Lissabonin erityinen viehätysvoima hurmaa joka vuosi lukuisia vierailijoita omaperäisyydellään. Kaupunkia koristavat maalauksellisen kauniit valkoiset asuintalot, historialliset rakennukset ja palatsit, joiden ansiosta Lissabon on myös saanut lempinimen ”Valkoinen kaupunki”. Kapeat kujat, jyrkät portaat, kauniit aukiot ja itämaiset basaarit lisäävät Lissabonin charmia. Kuuluisan Barrio Alto -kaupunginosan vilkas yöelämä on tunnettu myös Lissabonin ulkopuolella. Myös satama ja sen vaikuttava riippusilta ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia kielimatkasi aikana.

Kielikurssisi oppituntien jälkeen voit kavuta yhdelle kaupungin lukuisista näköalatasanteista, joista näkee koko kaupungin. Lissabonin ympäristöstä löydät myös monia pieniä rantakaupunkeja, jotka houkuttavat viikonloppuretkille. Kaupungin keskeisen sijainnin ansiosta voit myös helposti vierailla Algarvessa, Portossa ja monissa muissa Portugalin kiehtovissa matkakohteissa.

Lissabonissa on loputtoman paljon nähtävää, ja portugalin oppimisen ohella pääset nauttimaan tästä erityisen kauniista kaupungista! Lissaboniin rakastut varmasti.