Ranskan kielikurssit ulkomailla

Ranskan kielikurssi on erinomainen keino nostaa oma osaaminen seuraavalle tasolle. Kielimatkalla Ranskassa tai Sveitsissä opiskellaan ranskaa paikallisessa kielikoulussa, kansaivälisessa ympäristössä.

Ranskan kielikurssin aikuisille voi aloittaa mihin vuodenaikaan tahansa, ja valita viikkomäärän itse. Lisäksi kesäkaudella on nuorille omia kielikursseja Ranskassa!

Arvioi osaamistasosi

Pyydä tarjous

________________________

Opi ranskaa kielimatkalla

Yli 100 miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa puhuu äidinkielenään ranskaa. Työelämässä ranskan taitoa arvostetaan, sillä ranska on esimerkiksi yksi EU:n ja NATO:n työkielistä.

Oli haaveena sitten ura Brysselissä tai matkaillessa tarvittavan ranskan hallinta, kielimatkalla voi omaa osaamista kehittää toivomaansa suuntaan. Ranskan kielikurssin voi myös räätälöidä omia tarpeitaan vastaavaksi.

Yhteistyökoulumme ovat jäseniä opetuksen tasoa valvovissa järjestöissä, ja opetus yksityisissä kielikouluissa on erittäin tasokasta.

________________________

Kielikurssilta vauhtia opintoihin

Koulussa opitut ranskan kielen taidot kaipaavat usein syvennystä ennen kuin niistä on hyötyä työelämässä. Kielimatkalla Ranskassa tai Sveitsissä parannat etenkin suullisen ranskan osaamistasi sekä arkielämän kommunikaatiotaitoja. 

Osaksi kielikurssia voi ottaa esimerkiksi yksityistunteja, jos haluaa oppia vaikka jonkin erityisalan ranskaa. Ranskassa on myös mahdollista suorittaa DELF- ja DALF-preppauskursseja ja kielikokeita.

________________________

Erityiskurssi yli 50-vuotiaille

Eri ikäryhmillä usein erilaiset oppimistavoitteet. 50+ -kurssilla ranskan opiskelu yhdistyy monipuoliseen kulttuuriohjelmaan, ja paikallinen elämäntapa tulee tutuksi.

Tutustu 50+ -kohteeseen Nizzaan!

________________________

Valmiina ranskan opintoihin? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

 

info@speakfun-kielimatkat.com

⇒ puh. +358 931582415

Yhteydenottolomake