Ranskan kielikurssit ulkomailla

 

Yli 100 miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa puhuu äidinkielenään ranskaa. Työelämässä ranskan taitoa arvostetaan, sillä ranska on esimerkiksi yksi EU:n ja NATO:n työkielistä.

Oli haaveena sitten ura Brysselissä tai matkaillessa tarvittavan ranskan hallinta, kielimatkalla voi omaa osaamista kehittää toivomaansa suuntaan.

 

Kielikurssilta vauhtia opintoihin

Koulussa opitut ranskan kielen taidot kaipaavat usein syvennystä ennen kuin niistä on hyötyä työelämässä. Kielimatkalla Ranskassa tai Sveitsissä parannat etenkin suullisen ranskan osaamistasi sekä arkielämän kommunikaatiotaitoja. 

Osaksi kielikurssia voi ottaa esimerkiksi yksityistunteja, jos haluaa oppia vaikka jonkin erityisalan ranskaa. Ranskassa on myös mahdollista suorittaa DELF- ja DALF-preppauskursseja ja kielikokeita.

 

Tasokkaat kielikoulut upeissa kohteissa

Yhteistyökoulumme ovat jäseniä opetuksen tasoa valvovissa järjestöissä. Ranskan kielikoulujen opetus on laadukasta, ja kurssikokonaisuus on mahdollista räätälöidä kunkin opiskelijan tarpeita vastaavaksi.

Kohdevalikoimasta löytyy varmasti juuri sinulle sopiva kaupunki!

 

Erityiskurssi yli 50-vuotiaille

Eri ikäryhmillä usein erilaiset oppimistavoitteet. 50+ -kurssilla ranskan opiskelu yhdistyy monipuoliseen kulttuuriohjelmaan, ja paikallinen elämäntapa tulee tutuksi.

Tutustu 50+ -kohteeseen Nizzaan!

 

Valmiina ranskan opintoihin? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

 

info@speakfun-kielimatkat.com

⇒ puh. +358 931582415

Yhteydenottolomake