Ranskan kielikurssit ulkomailla

Yli 100 miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa puhuu äidinkielenään ranskaa. Suunnilleen saman verran on ranskaa toisena kielenään puhuvia. Ranskan kieli onkin maailman kolmanneksi merkittävin kieli englannin ja espanjan jälkeen. Työelämässä ranskan taitoa arvostetaan, onhan ranska myös esimerkiksi yksi EU:n ja NATO:n työkielistä. Koulussa opitut ranskan kielen taidot kaipaavat usein syvennystä ennen kuin niistä on hyötyä työelämässä. Kielimatkalla ranskankielisissä kurssikohteissamme parannat etenkin suullista ranskan kielen taitoasi. 

Ja tiesitkö, että ranska on virallinen kieli 29 maassa? Ranskan kielen osaaminen avaakin ovet mitä kiinnostavimpiin matkakohteisiin ympäri maailmaa.

Ranskan kielimatkojen kohdemaat

Kauttamme voit matkustaa joko nähtävyyksien ja viinitilojen Ranskaan, tai talviurheilijan paratiisiin Sveitsiin.

Kaikki ranskan kielimatkakohteemme ovat tarkoin valittu. Kaikki koulumme täyttävät korkeat laatuvaatimuksemme. Koulumme ovat jäseniä erinäisissä laatujärjestöissä ja opettajillamme on jo useiden vuosien kokemus ranskan kielen opetuksesta vieraana kielenä.

Kurssikohteemme tarjoavat sinulle mahdollisuuden nauttia kielilomastasi myös opetuksen ulkopuolisena aikana. Löydät ranskan kielimatkatarjonnastamme juuri sinulle sopivan kohteen, mitä tahansa kielimatkaltasi toivotkaan!