Ranskan kielikurssit Ranskassa

Ranskan kielikurssit Ranska Speak & Fun Kielimatkat

 

Haaveena kielimatka Ranskaan?

Ranska on pysynyt vuosi toisensa jälkeen maailman suosituimpana matkakohteena. Hurmaavat suurkaupungit sekä viehättävä maaseutu tarjoavat jokaiselle jotakin, unohtamatta Etelä-Ranskan upeita hiekkarantoja. Ranskan kielikurssilla oppii kieltä ja kokee samalla Ranskan parhaat puolet!

 

Laaja valikoima kurssikohteita eri puolilla Ranskaa

Laadukkaat kielikoulut Ranskassa tarjoavat kursseja niin aloittelijoille kuin kehittyneemmillekin puhujille. Kielikursseja järjestetään sekä nuorille että aikuisille, ja Nizzassa on myös mahdollista osallistua yli 50-vuotiaille suunnatulle kurssille.

Valittavana on useita ryhmä- ja yksityisopetukseen keskittyviä kursseja. Lisäksi joissain kouluissa on mahdollista opiskella talousranskaa tai osallistua kielitutkintoon valmentavalle kurssille.

Ranskassa kieltä voi opiskella kuudessa eri kaupungissa. Lähellä Espanjan rajaa sijaitseva Biarritz on täydellinen yhdistelmä merta, rauhallista rantaelämää ja jylhiä maisemia. Etelärannikon rantakaupungit Montpellier sekä Nizza ovat upeita kohteita etenkin kulttuuria ja hauskanpitoa rakastavalle.

Bordeaux taas on tunnettu viineistään ja ruokakulttuuristaan. Historiallisesta Lyonista tekee helposti retken vaikkapa Sveitsiin, ja pääkaupungissa Pariisissa voi elää keskellä Ranskan laajaa taide- ja kulttuuritarjontaa. 

 

Joie de Vivre - Elämisen ilo

Ranskassa asioihin suhtaudutaan suurella intohimolla, oli kyseessä sitten lounaskeskustelu tai kuppi espressoa. Ranskalaiset rakastavat hyvää ruokaa, ja se nautitaan hätäilemättä, mieluiten mielenkiintoisen keskustelun äärellä.

Pitkän ja monivaiheisen historian ansiosta Ranskassa on useita kokemisen arvoisia nähtävyyksiä kielimatkalaiselle. Museolinnat, Mont Saint-Michelin luostarisaari, Notre-Damen katedraali ja ikoninen Eiffel-torni ovat vain muutamia esimerkkejä Ranskan laajasta kulttuuritarjonnasta. Maaseutu on myös itsessään näkemisen arvoinen, ja Ranskassa kannattaakin mennä retkelle esimerkiksi viini- tai juustotilalle.

 

Mitä kannattaa huomioida ennen kielimatkalle lähtöä? Lue lisää täältä!