Kielikurssit Ranskassa

Kielimatkalla Ranskassa opit maailman kauneinta kieltä ja tutustut monipuoliseen maahan! 

Ranska on pysynyt vuosi toisensa jälkeen maailman suosituimpana matkakohteena. Hurmaavat suurkaupungit sekä viehättävä maaseutu tarjoavat jokaiselle jotakin, unohtamatta Etelä-Ranskan legendaarisia hiekkarantoja. Ranskan kielikurssilla pääset opiskelemaan tehokkaasti kaunista kieltä, ja sinulle jää runsaasti aikaa kokea Ranskan parhaat puolet.  

Ranskan kurssikohteista löydät varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Lähellä Espanjan rajaa sijaitseva Biarritz on täydellinen yhdistelmä merta, rauhallista rantaelämää ja jylhiä maisemia. Etelärannikon rantakaupungit Montpellier sekä Nizza ovat upeita kohteita etenkin kulttuuria ja hauskanpitoa rakastavalle, kun taas Bordeaux on tunnettu etenkin viineistään ja ruokakulttuuristaan. Historiallisesta Lyonista teet helposti retken vaikkapa Sveitsiin, ja pääkaupungissa Pariisissa pääset elämään keskellä Ranskan laajaa taide- ja kulttuuritarjontaa. 

Joie de Vivre - Elämisen ilo

Ranskalaiset tunnetaan rennosta elämäntyylistään, joka on kielimatkalaisenkin helppo omaksua. Asioihin suhtaudutaan suurella intohimolla, oli kyseessä sitten lounaskeskustelu tai kuppi espressoa. He rakastavat hyvää ruokaa, ja se nautitaan hätäilemättä, mieluiten mielenkiintoisen keskustelun äärellä. Myös viini on tärkeä osa kulttuuria ja Ranska onkin yksi maailman suurimmista viinintuottajista. Kielimatkalla Ranskassa opit käyttämään ranskan kieltä luontevasti, ja saat enemmän irti myös ranskalaisesta kulttuurista. 

Pitkän ja monivaiheisen historian ansiosta Ranskassa on myös upeita nähtävyyksiä. Museolinnat, Mont Saint-Michelin luostarisaari, Notre-Damen katedraali ja ikoninen Eiffel-torni ovat vain muutamia esimerkkejä Ranskan kulttuurinähtävyyksistä. Maaseutu on itsessään näkemisen arvoinen, ja Ranskassa kannattaakin mennä retkelle esimerkiksi viini- tai juustotilalle.

Kielikurssi Ranskassa

Kielikurssi Ranskassa on tehokas ja hauska tapa opiskella ranskaa. Kielioppi ja sanavarasto kehittyvät aivan huomaamattasi, kun pääset käyttämään kielitaitoasi myös oppituntien ulkopuolella. Laadukkaat kielikoulut eri kohteissa Ranskassa tarjoavat kursseja niin aloittelijoille kuin kehittyneemmillekin puhujille. Joissain kouluissa on tarjolla myös esimerkiksi talousranskan kursseja. Ranskasta löydät lisäksi omia kursseja nuorille! 

Ranska tulee taatusti hurmaamaan sinut!