Ranskan kielikurssit Ranskassa

Ranskan kielikurssit Ranska Speak & Fun Kielimatkat

 

Haaveena kielimatka Ranskaan? Kauniin maan eri osissa voi opiskella ranskaa tasokkailla ranskan kielen kursseilla.

Kielimatkalla Ranskassa voi osallistua kursseille yhdessä tai useammassa kohteessa. Hurmaavat suurkaupungit sekä viehättävä maaseutu tarjoavat jokaiselle jotakin, unohtamatta Etelä-Ranskan upeita rantakohteita.

Ranskan kielimatkalla kokee Ranskan parhaat puolet ja oppii käyttämään ranskan kieltä sujuvasti arkielämässä.

Laaja valikoima kurssikohteita eri puolilla Ranskaa

Laadukkaat kielikoulut Ranskassa tarjoavat kursseja niin aloittelijoille kuin kehittyneemmillekin puhujille. Kielikursseja järjestetään sekä nuorille että aikuisille, ja Nizzassa on myös mahdollista osallistua yli 50-vuotiaille suunnatulle kurssille.

Valittavana on useita ryhmä- ja yksityisopetukseen keskittyviä kursseja. Lisäksi joissain kouluissa on mahdollista opiskella talousranskaa tai osallistua kielitutkintoon valmentavalle kurssille.

Ranskassa kieltä voi opiskella kuudessa eri kaupungissa. Lähellä Espanjan rajaa sijaitseva Biarritz on täydellinen yhdistelmä merta, rauhallista rantaelämää ja jylhiä maisemia. Etelärannikon rantakaupungit Montpellier sekä Nizza ovat upeita kohteita etenkin kulttuuria ja hauskanpitoa rakastavalle.

Bordeaux taas on tunnettu viineistään ja ruokakulttuuristaan. Historiallisesta Lyonista tekee helposti retken vaikkapa Sveitsiin, ja pääkaupungissa Pariisissa voi elää keskellä Ranskan laajaa taide- ja kulttuuritarjontaa.

Joie de Vivre - Elämisen ilo

Ranskassa asioihin suhtaudutaan suurella intohimolla, oli kyseessä sitten lounaskeskustelu tai kuppi espressoa. Ranskalaiset rakastavat hyvää ruokaa, ja se nautitaan hätäilemättä, mieluiten mielenkiintoisen keskustelun äärellä.

Pitkän ja monivaiheisen historian ansiosta Ranskassa on useita kokemisen arvoisia nähtävyyksiä kielimatkalaiselle. Museolinnat, Mont Saint-Michelin luostarisaari, Notre-Damen katedraali ja ikoninen Eiffel-torni ovat vain muutamia esimerkkejä Ranskan laajasta kulttuuritarjonnasta. Ranskan maaseutu on myös itsessään näkemisen arvoinen, ja Ranskassa kannattaakin mennä retkelle esimerkiksi viini- tai juustotilalle.

Kielimatka Ranskaan on ainutlaatuinen kokemus!
 

Mitä kannattaa huomioida ennen kielimatkalle lähtöä? Lue lisää täältä!