Ranskan kielikurssit Biarritz

Ranskan kurssit Biarritz

Kaunis Biarritz hurmaa sinut kielimatkallasi! 

Biarritz sijaitsee Pyreneiden vuoriston juurella ja se on tunnettu kauniista hiekkarannastaan, luksushotelleistaan ja prameista kasinoistaan. Ranskan kielikurssilla Biarritzissa opit tehokkaasti kieltä kansainvälisessä ilmapiirissä, ja pääset kokemaan itse Biarritzin viehättävän tunnelman. Biarritzista löydät myös oman kurssin nuorille! 

Monien vuosisatojen ajan ovat kuuluisat henkilöt vetäytyneet Biarritziin rentoutumaan, heidän joukossaan mm. Napoleon, Frank Sinatra ja Alexander Dumas. Pienestä kalastajakylästä kehkeytyi näin vuosien saatossa myös yli Ranskan rajojen ulkopuolella tunnettu ”Rantakaupunkien kuningatar”, jossa asuu nykyisin noin 30 000 asukasta.

Biarritz ei kuitenkaan ole ainoastaan kauniiden ja rikkaiden ihannoima rantalomakohde. Ihanteelliset tuuliolosuhteet, Atlantin korkeat aallot sekä lähes aina lämpöisenä porottava aurinko houkuttelevat vuosittain tuhansia surffaajia eri puolilta maailmaa. Vuoden erityinen kohokohta on suuri surffausfestivaali. Myös ne, jotka eivät surffauksesta niin perusta, voivat nauttia Biarritzin kielimatkan aikana kaupungin upeista hiekkarannoista ja miellyttävästä ilmastosta.

Biarritzin lähiympäristö on myös erityisen houkutteleva upeine maisemineen, mahtavine linnoituksineen ja maalauksellisine viinitarhoineen. Lisäksi Espanjan puolelle Baskimaahan ja San Sebastianin kaupunkiin on matkaa vain 50 kilometriä.

Biarritzin kaupunki tarjoaa roppakaupalla kulttuuria sekä kuvankauniin ympäröivän luonnon, joista voit nauttia kielimatkallasi ranskan opiskelun ohella!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 7,76 / 10

Arvioiden määrä: 2

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
14 Espanja 3 IP Biarritz 7.45
22 Espanja 4 Biarritz 8.06