France Langue Biarritz

biarritz kielimatka ranskan kielikurssi speakandfun france langue
biarritz kielimatka ranskan kielikurssi speakandfun france languebiarritz kielimatka ranskan kielikurssi speakandfun france languebiarritz kielimatka ranskan kielikurssi speakandfun france languebiarritz kielimatka ranskan kielikurssi speakandfun france languebiarritz kielimatka ranskan kielikurssi speakandfun france languebiarritz kielimatka ranskan kielikurssi speakandfun france languebiarritz kielimatka ranskan kielikurssi speakandfun france langue

Ranskaa, rantaelämää ja surffausta Biarritzissa

France Langue Biarritzissa on osa Ranskan tunnetuinta kielikoulua. France Languen kurssit soveltuvat kaikenikäisille opiskelijoille, ja ranskan kielikurssin voi aloittaa mikä tahansa maanantai. Biarritzissa voi ottaa ranskan kurssin ohelle myös surffitunteja!

Biarritzin kielikoulu sijaitsee kaupungin keskustassa vain noin 10 minuutin kävelymatkan päässä La Côte des Basque -rannasta. Viehättävässä, vuoden 1850 koulurakennuksessa on seitsemän hyvinvarusteltua luokkahuonetta, tietokoneluokka ja viihtyisä terassi. Käytössäsi on langaton nettiyhteys, ja koulu on myös varannut kurssilaisille pari parkkipaikkaa koulun läheisyydestä.

Kesäisin opetusta saatetaan järjestää myös läheisen koulun tiloissa.

Ranskan kurssit

France Langue järjestää kursseja vuoden ympäri kaikentasoisille ranskan kielen opiskelijoille. Kurssin voi aloittaa mikä tahansa maanantai, täysin aloittelijoilla on omat aloituspäivät. Oppitunnin pituus on aina 45 minuuttia. 

Voit valita näistä kursseista:

 • Peruskurssi sopii hyvin aloitteleville ranskan kielen opiskelijoille sekä pitkäkestoisille kursseille.
 • Intensiivikurssi, jossa on 26 oppituntia viikossa ryhmäopetusta
 • Biarritzissa voit myös yhdistää ranskan kielikurssin surffitunteihin. Tunteja on myös aloittelijoille! 

Jos olet valmistautumassa viralliseen DELF tai DALF-kielikokeeseen, voit valita valmennuskurssin jossa on 20 oppituntia yleiskielen opetusta sekä 6 oppituntia viikossa valmennusta kielikokeeseen. Valmennuskursseilla on tietyt aloituspäivät ja kesto, jotka löydät hinnastosta.

France Languen ranskan kurssit ovat tavoitteellisia ja sopivan haastavia, ja hyviä oppimistuloksia voi saada lyhyessäkin ajassa. Opiskelijoiden etenemistä seurataan säännöllisesti, ja opettajilta saa paljon palautetta. France Languen opettajilla on korkeakoulututkinto sekä monen vuoden kokemus ranskan opetuksesta vieraana kielenä. Opettajia jatkokoulutetaan säännöllisesti.

Oppimateriaalit sisältyvät kurssin hintaan ja saat ne käyttöösi kielikurssin ajaksi. Kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa todistuksen.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen ranskan kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Isäntäperhe

Lähes kaikki kurssilaiset asuvat Biarritzin kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa ranskalaisissa isäntäperheissä. Kaikki perheet asuvat lähellä kielikoulua, julkisilla kulkuvälineillä tai kävellen 15 - 40 minuutin matkan päässä koululta. Isäntäperheet saattavat asua myös lähellä sijaitsevissa kylissä, kuten Bayonnessa tai Angletissa.

Biarritzin isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun yhden tai kahden hengen huoneen aamiaisella, puolihoidolla tai täysihoidolla. Isäntäperheessä asuessasi sinulla ei ole ainoastaan hyvä mahdollisuus harjoittaa opittuja ranskan kielen taitojasi, vaan myös tutustua paremmin ranskalaiseen kulttuuriin.

Kurssilaiset voivat halutessaan majoittua Biarritzin kielikurssin ajan ystävänsä kanssa samaan isäntäperheeseen. 

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Lentokenttäkuljetukset voi varata lisähinnasta Biarritzin lentokentältä. Majoitusvaihtoehdot tavoittaa myös julkisilla kulkuvälineillä.

Lennot kohteeseen tulee varata omatoimisesti. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen varaamisessa sekä julkisten hyödyntämisessä.

Vapaa-ajan ohjelma

France Langue järjestää viikoittain vapaa-ajan ohjelmaa, johon osallistumalla voit syventää ranskan kielen taitojasi. Kielikoulu järjestää myös mielenkiintoisia päivä- ja viikonloppuretkiä kaupunkia ympäröiville alueille. 

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia ei niitä välttämättä järjestetä. Ohjelma vaihtelee kausittain.

Koulun henkilökunta antaa mielellään vinkkejä vapaa-ajan viettoon myös itsenäisesti kielimatkan aikana.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Biarritzin kaupunkikierros
 • Viininmaistajaisia
 • Museovierailuja
 • Pyreneiden vuoristo
 • Baskilaisia kyliä
 • Bayonne

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina 10:10 - 12:30, tiistaina - perjantaina 09:00 – 12:30
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 26 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina 10:10 - 12:30; tiistaina - perjantaina 09:00 – 12:30; maanantaina, tiistaina ja torstaina 13:15 - 14:45
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ranskaa ja surffausta Plus 5 Surffaus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Surffaus viikossa, oppitunnin pituus 90 minuuttia
Opetus maanantaina 10:10 - 12:30, tiistaina - perjantaina 09:00 – 12:30*
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Francés plus golf Plus 5 Golf
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Golf viikossa, oppitunnin pituus 120 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
DELF Yhdistelmäkurssi Plus 10 Valmennuskurssi kielitutkinto DELF
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Valmennuskurssi kielitutkinto DELF viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
DALF Yhdistelmäkurssi Plus 10 Valmennuskurssi kielitutkinto DALF
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Valmennuskurssi kielitutkinto DALF viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot C1, C2