International Projects Biarritz

Opi ranskaa kielimatka ranska kielikoulu
Opi ranskaa kielimatka ranska kielikouluOpi ranskaa kielimatka ranska kielikouluOpi ranskaa kielimatka ranska kielikouluOpi ranskaa kielimatka ranska kielikouluOpi ranskaa kielimatka ranska kielikoulu

Ranskaa rantakaupunki Biarritzissa nuorille

Biarritzin kielikoulu sijaitsee Maison des Associations -rakennuksen tiloissa, noin 20 minuutin matkan päässä asuntolalta, Biarritzin keskustasta sekä rannalta. Kielikoulu saattaa järjestää opetusta myös asuntolan lähellä sijaitsevassa rakennuksessa.

Koulun sijainti on ihanteellinen ranskan kielimatkan viettoon ja kielitaidon kohentamiseen Atlantin rannalla! Kurssilaisia Biarritziin saapuu joka puolelta maailmaa.

Koulutetut ranskalaiset opettajat tietävät, kuinka ranskaa voi oppia tehokkaasti hauskalla tavalla. Pääpaino oppitunneilla on keskustelussa ja puheen sujuvuuden harjoittelussa, mutta myöskään kielioppi tai kirjallinen osaaminen ei jää huomiotta.

Hinnasto 2020

Ranskan kielikurssi 

Ranskan kielikurssiin kuuluu 15 täyttä tuntia ranskan opetusta viikossa. Opetusryhmässä on aina korkeintaan 15 kielikurssilaista. Kurssille voi osallistua, kun osaa vähintään ranskan alkeet. Kurssin voi valita myös intensiivisenä, jos haluaa opiskella mahdollisimman tehokkaasti!

Oppitunnit ovat hauskoja ja luovia, ja ranskaa opitaan ryhmätöiden ja projektien kautta. Pääset jo oppitunneilla puhumaan mahdollisimman paljon ranskaa ja tutustumaan muihin kielikurssilaisiin paremmin.

Suoritat ensimmäisenä koulupäivänä lyhyen tasokokeen, jonka mukaan sinut sijoitetaan sopivaan ryhmään. Ryhmässäsi kaikilla on samantasoiset ranskan kielen taidot, eikä kukaan ole huonompi tai parempi kuin toiset.

Kurssin aikaväli ja hinnat

Voit osallistua Biarritzin nuorten kurssille 27.06.2020 - 15.08.2020. Kielimatkalle Biarritziin voi lähteä 1-4 viikoksi.

Kysy asiakaspalvelustamme lisätietoja: info@speakfun-kielimatkat.com

 

Ohjaus

Nuorten kielimatkallasi Ranskassa kielikoulun mukava ohjaajatiimi pitää sinusta huolta yhdessä isäntäperheesi kanssa. Myös nuorten asuntolassa majoittuessasi ovat ohjaajat aina paikalla. Kaikki ohjaajat ovat tukenasi, eikä sinun tarvitse olla Biarritzissa koskaan yksin.

Mikäli sinulla on toiveita, parannusehdotuksia tai huolia, voit aina kääntyä ohjaajien ja opettajien puoleen. Nuorille annetaan myös 24h -päivystysnumero, ja suomenkieliseen etäasiakaspalveluumme voi myös olla yhteydessä.

Tuen lisäksi ohjaajat järjestävät Biarritzin ranskan kielimatkallasi vapaa-ajan ohjelmaa, kuten erilaisia juhlia, retkiä upeisiin kaupunkeihin ja Ranskan nähtävyyksiin, uimaan sekä surffamaan Atlantille. Tietystikään ohjaajat eivät vahdi sinua kellon ympäri.

Esimerkiksi koulumatka isäntäperheistä koululle kuljetaan yhdessä muiden kielikurssilaisten kanssa. Ohjaajat eivät siis ole koko ajan paikalla. Ohjaajatiimi pitää vain huolta, että kaikki noudattavat kielikurssilla yhteisiä sääntöjä, jotta kaikki saavat viettää unohtumattoman kielimatkan Biarritzissa.

Majoitus

Asuntola

Suurin osa kielikurssilaisista asuu nuorten kielimatkan ajan kansainvälisen ilmapiirin asuntolassa. Asuntola sijaitsee noin 20 minuutin matkan päässä kielikoululta, kaupungin keskustasta ja rannalta. Asuntola on sijainniltaan loistava!

Yhdessä muiden eri puolilta maailmaa tulleiden kielikurssilaisten kanssa asut 3-4 hengen huoneessa ja jaat heidän kanssaan myös kylpyhuoneen. Kaikille on oma lukollinen kaappi, johon saa säilöttyä henkilökohtaiset tavarat.

Hintaan sisältyy täysihoito. Aamiainen ja illallinen nautitaan asuntolalla, ja lounaseväät saa mukaan koululle. Asuntolassa on pesutupa, langaton netti vastaanotossa, oleskelutiloja ja puutarha.

Osa nuorten kurssin vapaa-ajan ohjelmasta järjestetään asuntolan alueella.

Isäntäperhe

Haluatko sittenkin majoittua Biarritzin kielikurssin ajaksi ranskalaiseen isäntäperheeseen ja päästä kokeilemaan ja harjoittamaan kielitaitoasi joka päiväi? Kielikoulun tarkasti valitsemat isäntäperheet tarjoavat kahden hengen huoneen, jossa asut yhdessä toisen kielikurssilaisen kanssa. Joissakin perheissä on myös kolmen hengen huoneita.

Halutessasi voit majoittua myös ystäväsi tai sisaruksen kanssa samaan isäntäperheeseen. Hintaan sisältyy täysihoito, joten ruokailuista ei tarvitse itse huolehtia.

Kaikki isäntäperheet asuvat keskimäärin 30-40 minuutin tai korkeintaan 60 minuutin matkan päässä kielikoululta. Pääset kielikoululle kätevästi linja-autolla tai kävellen. Kaikki nuoret saavat kielikurssin ajaksi lipun Biarritzin julkisiin kulkuvälineisiin, joilla voi matkustaa kielikoululle, rannalle ja kaupungin keskustaan.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan sunnuntaihin. Lisäöitä voi tarvittaessa varata saatavuuden mukaan. Saapua voi myös kurssia edeltävänä lauantaina, ja poistua kurssin jälkeisenä lauantaina.

Kuljetus ja lennot

Kahdensuuntainen kuljetus Biarritzin lentokentältä tai rautatieasemalta sisältyy kurssin hintaan. Lisämaksua vastaan kuljetuksen voi varata San Sebastianista tai Bilbaosta.

Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen varaamisessa.

Vapaa-ajan ohjelma

Biarritzissa ja sen ympäristössä on rajattomat mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon, jotka takaavat, ettei kielikurssillasi tule ainakaan tylsää. Nuorten kielimatkan hintaan sisältyy joka viikko puolipäiväretki esimerkiksi Bayonneen, Hendayeen tai St Jean de Luziin sekä paljon ohjelmaa arkipäiville.

Lisäksi nuorille järjestetään kielikurssin aikana päiväretki esimerkiksi Espanjan San Sebastianiin tai Bordeux'hon. Arkipäivien aktiviteetteihin kuuluu urheilua, pöytätennistä, kaupunkikierroksia ja rantapäiviä, jotka takaavat, että koet joka päivä jotain uutta.

Myös juhlat ja teemaillat kuuluvat ohjelmaan. Aktiviteetteja varten yleinen kohtaamispaikka on asuntolalla tai Angletin rannalla.

 

Ranskaa ja surffausta

Haluatko ranskan oppituntien jälkeen oppia myös surffaamaan? Rannat Biarritzin ympärillä tunnetaan ympäri maailmaa Ranskan paratiisina surffaajille.

Voit varata surffauskurssin yhdessä ranskan kielikurssin kanssa lisämaksua vastaan. Surffauskurssiin sisältyy viisi surffituntia viikossa. Tunnit ovat iltapäivisin ja ne kestävät aina 1,5 tuntia kerrallaan. Kurssi järjestetään Angletissa, Biarritzin naapurikaupungissa. Varusteet sisältyvät hintaan ja alaikäraja kurssille osallistumiseen on 14 vuotta.

Mikäli osallistut surffauskursseille, et pysty mahdollisesti osallistumaan kaikkeen järjestettyyn vapaa-ajan ohjelmaan. Huomaathan myös, että sääolosuhteet vaikuttavat surffikurssin toteuttamiseen.

Ilmoittautuminen

Biarritzin nuorten kurssille voi ilmoittautua sähköpostitse. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: info@speakfun-kielimatkat.com

Tarjolla olevat kurssit