France Langue Bordeaux

kielimatka bordeaux ranska kielikurssi speak and fun
kielimatka bordeaux ranska kielikurssi speak and funkielimatka bordeaux ranska kielikurssi speak and funkielimatka bordeaux ranska kielikurssi speak and funkielimatka bordeaux ranska kielikurssi speak and funkielimatka bordeaux ranska kielikurssi speak and funkielimatka bordeaux ranska kielikurssi speak and funkielimatka bordeaux ranska kielikurssi speak and funkielimatka bordeaux ranska kielikurssi speak and fun

Ranskaa romanttisessa Bordeaux´ssa

Bordeaux'n kielikoulu France Langue sijaitsee kaupungin sydämessä. Historiallinen 1700-luvulta peräisin oleva koulurakennus on upea ympäristö ranskan kielikurssille. Tauoilla kurssilaiset voivat rentoutua koulun puutarhassa ja käyttää koulun nettiyhteyttä. 

Lisäksi käytössä on kielikoulun pieni kirjasto ja mukavasti sisustettu oleskeluhuone.

Kaikki keskustan palvelut, kahvilat ja ravintolat ovat tavoitettavissa kielikoululta käsin. Julkisen liikenteen hyödyntäminen on kaupungissa helppoa.

Bordeaux'ssa voi osallistua myös Ranskaa & Viiniä -erikoiskurssille, joka järjestetään neljä kertaa vuodessa.

Ranskan kurssit

France Langue järjestää kursseja vuoden ympäri kaikentasoisille ranskan kielen opiskelijoille. Opetusta toteutetaan ryhmäopetuksena sekä yksityistunteina, ja kurssin voi aloittaa mikä tahansa maanantai. Täysille aloittelijoilla on omat aloituspäivät. Oppitunnin pituus on aina 45 minuuttia.  

Voit valita näistä kursseista:

 • Peruskurssi, jossa on 20 oppituntia viikossa ryhmäopetusta
 • Intensiivikurssi, jossa on 26 tai 30 oppituntia viikossa ryhmäopetusta
 • Yhdistelmäkurssi, jossa on 20 oppituntia ryhmäopetusta  sekä 6 tai 10 oppituntia yksityisopetusta viikossa
 • Voit myös valita viinikurssin, jossa on 20 oppituntia viikossa yleiskielen opetusta ryhmässä sekä 5 oppituntia liittyen viineihin ja niiden valmistukseen.

Jos olet valmistautumassa viralliseen DELF-kielikokeeseen, voit valita valmennuskurssin jossa on 20 oppituntia yleiskielen opetusta sekä 6 oppituntia viikossa valmennusta kielikokeeseen. Valmennuskursseilla on tietyt aloituspäivät ja kesto, jotka löydät hinnastosta.

France Languen ranskan kurssit ovat tavoitteellisia ja sopivan haastavia, ja hyviä oppimistuloksia voi saada lyhyessäkin ajassa. Opiskelijoiden etenemistä seurataan säännöllisesti, ja opettajilta saa paljon palautetta. France Languen opettajilla on korkeakoulututkinto sekä monen vuoden kokemus ranskan opetuksesta vieraana kielenä. Opettajia jatkokoulutetaan säännöllisesti.

Oppimateriaalit sisältyvät kurssin hintaan ja saat ne käyttöösi kielikurssin ajaksi. Kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa todistuksen.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

Ranskaa & Viiniä

Bordeaux'n kielikoulu järjestää erikoiskursseja viinin ystäville. Ranskaa & Viiniä -kurssilla opiskellaan ranskaa oman tasoisessa opetusryhmässä 20 oppituntia viikossa, ja tutustutaan iltapäivisin Bordeaux'n tunnettuun viinikulttuuriin.

Kurssin hintaan sisältyy viitenä päivänä viikossa viineihin, niiden valmistukseen ja Bordeaux'n alueen viinihistoriaan liittyviä työpajoja ja retkiä. Osallistujat käyvät esimerkiksi vierailulla paikallisilla viinitiloilla, ja pääsevät luomaan oman viinin assemblage -tyylillä.

Ranskaa & Viiniä -kurssin kesto on yksi viikko, ja se järjestetään yleensä neljä kertaa vuodessa. Jos Bordeaux'ssa haluaa opiskella pidempään, voi ranskan opintoja jatkaa yhdellä perusvalikoiman kursseista.

Kurssille voi osallistua, kunhan vähintään ranskan alkeet on hallussa.

 

 • Aloita yleiskielen ranskan kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Oppimateriaalit eivät sisälly kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Isäntäperhe

Lähes kaikki kurssilaiset asuvat Bordeaux'n kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa ranskalaisissa isäntäperheissä. Kaikki perheet asuvat lähellä kielikoulua, kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä keskimäärin 30 minuutin matkan päässä.Bordeaux'n isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun yhden hengen huoneen aamiaisella tai puolihoidolla. Yhdessä matkustavat voivat myös varata kahden hengen huoneen.

Kesä-asuntola Nexity Studea

Matka kielikoululta Nexity Studea -asuntolalle kestää raitiovaunulla vain 15 minuuttia. Tämä asuntola sijaitsee siis hyvin lähellä kaupungin keskustaa. Asuntolamajoituksen voi varata kesä-elokuussa korkeintaan neljäksi viikoksi.

Nexity Studeassa on kauniisti sisustettuja yksiöitä, joissa on makuuhuone, keittonurkkaus, ruokailutila ja oma kylpyhuone. Huoneisto tarjoaa lisäksi pyyhkeet, lakanat ja nettiyhteyden. Hintaan kuuluu vesi, sähkö sekä asuntolan yleinen ylläpito. Kaupunkivero tulee maksaa asuntolaan saavuttaessa. Asuntolan huoneiden siivous ei sisälly hintaan.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan. 

Kuljetus ja lennot

Helsingistä voi lentää yhdellä vaihdolla Bordeaux'iin. Lentokentältä pääsee bussilla keskustaan noin puolessa tunnissa. 

Voit myös varata kuljetuksen lentokentältä majoitukseesi lisähinnasta. Kaikki majoitusvaihtoehdot tavoittaa myös julkisilla kulkuvälineillä.

Lennot kohteeseen tulee varata omatoimisesti. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen varaamisessa sekä julkisten hyödyntämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

France Langue järjestää viikoittain vapaa-ajan ohjelmaa johon osallistumalla voit syventää ranskan kielen taitojasi. Koulu tarjoaa esimerkiksi Bordeaux'n kaupunkikierroksia, museovierailuja sekä elokuva- ja ravintolailtoja. Voit myös osallistua esimerkiksi viininmaistajaisiin ja mielenkiintoisiin viinejä käsitteleviin esitelmiin. Tarjonta vaihtelee kauden mukaan. Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Osallistuminen on kuitenkin suositeltavaa, sillä sen parissa tutustuu helposti kaupunkiin sekä muihin kielikurssilaisiin.

Vapaa-ajan ohjelmaan osallistumalla opit kielimatkallasi Bordeaux'ssa ranskan kielen lisäksi paljon uutta alueesta sekä ranskalaisten elämäntyylistä ja kulttuurista.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Bordeaux'n kaupunkikierros
 • Yhteisiä illanviettoja
 • Viininmaistajaisia
 • Museovierailuja
 • Ooppera
 • Saint Emilion viinitilat
 • Arcachonin lahti
 • Pylan dyynit
 • Veneajelu Garonne-joella
 • Viinitilakierros

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:30 - 12:45
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 26 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:30 - 12:45; maanantaina, torstaina ja perjantaina 14:00 – 15.30 pm
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:30 ja maanantaina ja tiistaina 14:00 - 16:15, keskiviikkona ja torstaina 14:00 - 15:30
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 6 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 6 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:30 - 12:45*
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 10 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
DELF Yhdistelmäkurssi Plus 10 Valmennuskurssi kielitutkinto DELF
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Valmennuskurssi kielitutkinto DELF viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2