Ranskan kielikurssit Montpellier

 

Monipuolinen Montpellier on yksi suosituimmista kielimatkakohteistamme Ranskassa! 

Montpellier sijaitsee Ranskan eteläosassa ja se on Languedoc-Roussillon maakunnan pääkaupunki. Välimeren kauniit hiekkarannat ovat vain muutaman kilometrin päässä tästä kauniista kaupungista ja tarjoavat sinulle ihanteellisen mahdollisuuden kielimatkasi aikana uida, kalastaa ja nauttia veneajeluista välimerellisessä ilmastossa. Ranskan kielikurssi Montpellierissä on täydellinen tilaisuus oppia ranskaa ja lomailla! 

Montpellierillä on pitkät, keskiajalle asti ulottuvat perinteet tieteellisen ajatusmaailman vaalimisesta. Myös nykyään vaalivat näitä perinteitä kaupungin yli 60 000 opiskelijaa, jotka opiskelevat Montpellierin kahdessa suuressa yliopistossa.

 

Kaupunki tarjoaa myös runsain määrin kultturia ja taidetta ihailtavaksesi: lukuisat museot, monumentit sekä eri festivaalit ja näyttelyt viihdyttävät sekä vierailijoita että paikallisia läpi vuoden. Laajat puistoalueet ja puutarhat sekä tyypilliset katukahvilat houkuttavat viettämään aikaa ja rentoutumaan ranskan kielikurssisi jälkeen. Vanhassa kaupungissa voit ihailla monia historiallisia rakennuksia.

Myös Montpellierin ympäristö tarjoaa monenlaisia päiväretkikohteita kielimatkasi aikana. Nîmesistä löydät vanhoja Antiikin Rooman aikaisia rakennuksia kuten Colosseumin, Carcassonnesta keskiaikaisen linnoituksen, kauniita pikkukaupunkeja kuten Sèten, Camarguen villeine hevosineen ja flamingolaumoineen – kaikesta tästä voit nauttia Montpellierin kielimatkasi aikana.

Kielikoulun tarjonnasta löydät varmasti juuri sinulle sopivan ranskan kielen kurssin!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,84 / 10

Arvioiden määrä: 6

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
24 Suomi 5 Institut Européen de Francais 8.78
27 Espanja 2 Institut Européen de Francais 9.06
22 Saksa 2 Institut Européen de Francais 8.99
23 Espanja 10 Institut Européen de Francais 8.58
19 Espanja 3 Montpellier 8.35
29 Suomi 3 Montpellier 9.29