Ranskan kurssit Nizza

Ranskan kurssit Nizza

 

Kielimatka klassiseen Nizzaan sopii hienostuneen ranskan kielen opiskeluun! 

Nizza, Ranskan Rivieran tärkein kaupunki, on maailmankuulu auringostaan, merestään, kulttuuristaan ja glamouristaan. Nizzan täydellinen sijainti Ranskan Välimeren rannikolla ja sen kristallinkirkas merivesi houkuttelevat joka vuosi monia vierailijoita ympäri maailmaa. Lähde ranskan kielikurssille Nizzaan nauttimaan miellyttävästä Välimeren ilmastosta ja paikallisesta rennosta ”laissez-faire” -elämäntyylistä samalla kun opit ranskaa! 

Eloisa ja vilkas vanhakaupunki Belle Epoquen aikaisine rakennuksineen ja palatseineen on todella näkemisen arvoinen. Nizzassa yhdistyvät täydellisesti välimeren viehätys ja moderni ilmapiiri. 500-vuotinen historia – jota hallitsevat Chagall, César ja Matisse – yhdistettynä moderniin kävelykatuun, lukuisiin gallerioihin ja moniin vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin tekee Nizzasta todella monipuolisen kohteen kielimatkalle.

Nizzan laaja kulttuuritarjonta museoineen ja eri tapahtumineen kuten konsertteineen, festivaaleineen ja kilpailuineen sekä sen eloa sykkivä yöelämä tekevät kaupungista Côte d’Azurin rannikon suosituimman matkakohteen. Erityisen kiinnostavia ovat päiväretket lähellä sijaitsevaan Monacon ruhtinaskuntaan sekä lähiseutujen pikkukyliin.

Nizzan lukuisissa ravintoloissa voivat Ranskan vierailijat nautiskella Välimeren herkuista kuten oliiviöljystä, hedelmistä ja herkullisesta Nizzan salaatista. Lähde myös tutustumaan ranskalaisten taiteilijoiden kuten Paul Signacin tai Henry Matissen elämään ja tuotoksiin Nizzan kielimatkasi aikana. Ranskan oppituntien jälkeen sinulle jää runsaasti aikaa nähdä ja kokea Nizzan parhaat puolet!