Ranskan kielikurssit Nizza

Ranskan kurssit Nizza

 

Auringostaan kuuluisa Ranskan Rivieran Nizza hehkuu Välimeren sinistä tunnelmaa. Kuitenkin kaiken loiston ja glamourin keskeltä löytyy autenttinen ranskalainen arki. Nizzassa kielikurssin aikana voi nauttia ranta- ja kaupunkilomasta samassa paketissa.

Nizza on loistelias rantalomakohde Etelä-Ranskassa, jossa lukuisat kulttuurikohteet, kahvilat ja ravintolat palvelevat vieraitaan. Rantaloman lisäksi Nizzassa tutustuu ranskan kielikurssin aikana valloittavaan pieneen vanhaankaupunkiin.

Kielimatkalle Nizzaan - ota nämä huomioon

  • Milloin kannattaa matkustaa? Säät suosivat kielimatkailijaa ympäri vuoden. Kesän kuumimpina kuukausina raikas merituuli viilentää. Myös talvella saa riittävästi aurinkoa nautittavaksi.
  • Mihin varata lennot? Nizzan lentoasema on yksi Ranskan vilkkaimmista. Helsinki-Vantaalta lähtee viikoittain suoria lentoja Nizzaan.
  • Kenelle Nizza sopii? Nizza on kaikenikäisten suosima matkustuskohde. Kielikurssilla Nizzassa iästä riippumatta riittää nähtävää ja koettavaa. Kaupungissa on kuitenkin jokseenkin paljon korkeuseroja.
  • Hintataso Nizzassa? Nizza on sijaintinsa vuoksi hintatasoltaan muita Ranskan kaupunkeja hieman korkeampi. Myös pienemmän budjetin matka onnistuu kuitenkin Nizzassa hyvin.

Pienet kujat ja rantapromenadi

Nizzasta kielikurssilainen löytää loisteliaan rannan lisäksi labyrinttimaisen vanhankaupungin. Vanhassakaupungissa pääsee ihastelemaan Nizzan kirkkoja ja palatseja. Tuoreita hedelmiä ja vihanneksia kannattaa suunnata hakemaan Cours Saleyan markkinoilta.

Palmujen ympäröimä Promenade de Anglais on yksi Nizzan kuuluisimmista nähtävyyksistä. Rantakadun varrelta löytyy rutkasti kahviloita ja ravintoloita. On myös hyvä muistaa, että Nizzan rannat ovat kuuluisia pikkukivistään, jotka korvaavat hiekan.

Oliivipuiden keittiö

Ranskan kielimatkan aikana Nizzassa kannattaa tutustua paikalliseen provencelaiseen keittiöön. Tätä ruokakulttuuria koristavat etenkin oliivipuiden antimet, eri yrtit ja kalat. Oliiviöljy kuuluukin lähes jokaiseen annokseen.

Kulttuurin ystävät voivat tutustua moniin tasokkaisiin museoihin. Modernin taiteen ystäville Musée d'art moderne et d'art contemporain on ehdottomasti käymisen arvoinen. Nizzan jokaisessa kaupunginosassa pääsee tutustumaan eri vuosisatojen arkkitehtuuriin.

Liikkuminen Nizzassa

Suhteellisen pienen kokonsa vuoksi Nizzan keskustassa liikkuu kohtalaisen hyvin kävellen. Tarvittaessa paikasta toiseen pääsee kattavalla bussiverkostolla ja raitiovaunulla.

Kielimatkan aikana kannattaa ehdottomasti käydä päiväretkellä Monacossa, Cannesissa ja vaikka Italian puolella. Lähialueille liikkuminen on helpointa junalla.

Yhdistä kohteita

Pitkäkestoiseen ranskan opiskeluun kielimatkalla suosittelemme yhdistämään kohteita. Näin pääset kokemaan useamman kaupungin kerralla. Miltä kuulostaisi vaikkapa viehättävä Montpellier tai pääkaupunki Pariisi?

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme ja suunnitellaan yhdessä paras Ranskan kielimatka juuri sinulle!

Pyydä tarjous!