France Langue Nizza

Kielimatka ranskaan Nizza kielikoulu
Kielimatka ranskaan Nizza kielikouluKielimatka ranskaan Nizza kielikouluKielimatka ranskaan Nizza kielikouluKielimatka ranskaan Nizza kielikouluKielimatka ranskaan Nizza kielikouluKielimatka ranskaan Nizza kielikouluKielimatka ranskaan Nizza kielikouluKielimatka ranskaan Nizza kielikoulu

France Langue on tasokas ranskan kielikoulu Nizzassa. Nizzan kielimatkaa varten voit valita läpi vuoden ranskan opetusta yksityis- ja ryhmäkursseina sekä yhdistelmäkursseina, jotka sisältävät sekä yksityisopetusta että ryhmäopetusta. Eritasoiset kielikurssit alkavat Nizzassa säännöllisesti joka viikko, lukuunottamatta alkeiskursseja.

Nizzan kielikoulu France Langue sijaitsee kaupungin keskustassa, kauniissa Belle Epoque -rakennuksessa. Koulurakennus tarjoaa ihanteellisen oppimisilmapiirin seitsemässä ilmastoidussa ja modernissa luokkahuoneessa. Kielikoulusta löydät myös loungen snack- ja kahviautomaatilla sekä tietokoneluokan ja kielistudion. Lisäksi koulun tiloissa on Wifi.

Kansainvälinen ilmapiiri, laadukas opetus

Kaikilla opettajilla Nizzan kielikoulussa on takanaan korkeakoulututkinto sekä monen vuoden kokemus ranskan opetuksesta vieraana kielenä. Säännölliset jatkokoulutukset takaavat opettajien pätevyyden ja mahdollistavat täten ranskan kielikurssien korkean laadun.

France Langue on lukuisten ammattijärjestön, kuten IALC,:n FIYTO:n, Maison de la Francen ja Fle.fr.:n, jäsen. 

Kurssit

France Langue tarjoaa kursseja vuoden ympäri aina vasta-alkajista edistyneille kielen opiskelijoille. 20 viikkotunnin peruskurssi sopii hyvin aloittelijoille. Jos olet edennyt jo pidemmälle ranskan kielen opinnoissa, voit valita 26 ja 30 viikkotunnin intensiivikursseja. France Langue järjestää myös valmennuskursseja kielitutkintoon.

Suosittelemme yhdistelmäkursseja, jos haluat tehostaa oppimista. Yhdistelmäkurssit sisältävät sekä ryhmäopetusta että yksityisopetusta. Yhdistelmäkurssille on kaksi eri vaihtoehtoa. Ensimmäinen koostuu 20 viikkotunnin ryhmäopetuksesta ja 6 viikkotunnin yksityisopetuksesta. Toinen muodostuu 20 viikkotunnin ryhmäopetuksesta ja 10 viikkotunnin yksityisopetuksesta. 

Huomaa myös, että opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kaikki Nizzan kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia ja kehitetty erityisesti tehokkaaseen ranskan opiskeluun vieraana kielenä. Oppimateriaalit sisältyvät kurssin hintaan. Kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa todistuksen menestyksekkäästä kurssin suorituksesta.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com

50+

Nizza kielikoulu järjestää kolme kertaa vuodessa oman kurssin yli 50-vuotiaille. Opetus kurssilla on rentoa, ja kurssilaisten toiveet ja mielenkiinnon kohteet otetaan huomioon kurssin sisältöä ja teemoja suunniteltaessa. Ranskan oppitunteja on viikossa 20, ja opetus keskittyy erityisesti puhe- ja keskustelutaitojen käytännölliseen kehittämiseen.

Kurssille vaaditaan vähintään ranskan taso A2, eli ylempi alkeistaso. Kurssille voi osallistua yhden tai kahden viikon ajan, ja se järjestetään yleensä huhti-, syys- ja marraskuussa. 

Ranskan kurssin lisäksi 50+ -kurssiin kuuluu vapaa-ajan kulttuuriohjelma, joka sisältää viisi järjestettyä retkeä tai muuta aktiviteettia viikossa. Pääset esimerkiksi vierailemaan Cannesissa tai Monacossa, maistelemaan ranskalaisia juustoja ja viinejä ja tutustumaan lähialueen kyliin. Kurssin aikana majoitut joko ranskalaisessa isäntäperheessä tai opiskelija-asuntolassa. Erityistoiveesta on mahdollista järjestää majoitus huoneistohotellissa.

Majoitus

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat Nizzan kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa ranskalaisissa isäntäperheissä. Kaikki perheet asuvat lähellä kielikoulua, kävellen tai yleisillä kulkuvälineillä 5-30 minuutin matkan päässä koululta. 

Nizzan isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun yhden hengen huoneen (kahden hengen huoneita vain erityispyynnöstä yhdessä matkustaville) aamupalalla tai puolihoidolla (päivällinen sunnuntaista perjantaihin). Isäntäperheessä asuessasi sinulla ei ole ainoastaan hyvä mahdollisuus harjoittaa opittuja ranskan kielen taitojasi, vaan myös tutustua paremmin ranskalaiseen kulttuuriin. 

Kurssilaiset voivat totta kai halutessaan majoittua Nizzan kielikurssin ajan ystävänsä kanssa samaan isäntäperheeseen. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista (jos olet esimerkiksi kasvissyöjä) tai allergioista ranskan kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi.

Opiskelija-asuntola

Nizzan kielikoulu tarjoaa myös majoitusta opiskelija-asuntolassa, joka sijaitsee vain parin minuutin kävelyn päässä merenrannasta ja noin 30 minuutin kävely- tai 15 minuutin bussimatkan päässä kielikoululta. Asuntolassa asut yhden hengen huoneessa, johon kuuluu oma kylpyhuone sekä pieni keittonurkkaus.

Liinavaatteet sisältyvät huoneen hintaan. Myös viikottainen siivous kuuluu hintaan. Saapumisaika asuntolaan on sunnuntaisin kello 18:00 ja 22:00 välisenä aikana, lähtöaika on lauantaisin kello 9:00 ja 12:00 välillä. Asukkaiden käytössä on maksuton Wi-fi ja kolikoilla toimivat pesukoneet. Asuntolan alaikäraja on 18 vuotta.

Huoneistot

Nizzan kielikoulu välittää majoitusta erilaisissa huoneistoissa 1-2 hengelle. Huoneistoja on eri puolilla kaupunkia, ja niiden hinnat vaihtelevat sijainnin ja sesongin mukaan. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, jos oma huoneisto olisi sinulle paras vaihtoehto majoittumiseen.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan. 

Kuljetus

Voit halutessasi tilata maksullisen kuljetuksen Nizzan lentokentältä. Kielikoulun tästä palvelusta veloittamat hinnat löydät Hinnasto-sivulta. Tavoitat kuitenkin kaikki Nizzan kielikoulun järjestämät majoitukset myös kätevästi yleisillä kulkuvälineillä. Huomaa: Lennot eivät sisälly kielimatkojen hintaan.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Nizzan kielikoulu tarjoaa viikoittain monia vapaa-ajan aktiviteetteja, joihin osallistumalla voit syventää ranskan kielen taitojasi ja täydentää kielimatkaasi. Voit osallistua viikottain neljään eri aktiviteettiin, kuten yhteiseen Nizzaan tutustumiseen ja kaupunginkiertoajeluun, kansainvälisten gourmet-erikoisuuksien maistajaisiin, viini- ja juustomaistajaisiin tai museovierailuihin. Koulu järjestää myös yhteisiä illallisia.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia ei niitä välttämättä järjestetä. 

Nizzan kielikoulu järjestää myös mielenkiintoisia päivä- ja viikonloppuretkiä kaupunkia ympäröiville alueille, esimerkiksi Cannesiin, jossa järjestetään vuosittain kuuluisat Cannesin filmifestivaalit, Monacon ruhtinaskuntaan, Antibesiin tai Aix en Provenceen. Voit totta kai myös lähteä oma-aloitteisesti tutkimaan Nizzan ympäristöä tai Nizzan kaunista keskustaa. Näin opit kielimatkallasi Nizzassa ranskan kielen lisäksi paljon uutta Nizzasta ja etelä-ranskalaisten elämäntyylistä ja kulttuurista.

Seuraavaa vapaa-ajan ohjelmaa tarjotaan säännöllisesti kielimatkasi aikana:

 • Kaupunkikiertoajelu Nizzassa
 • Konserttivierailuja
 • Yhteisiä ravintolailtoja
 • Leffailtoja
 • Iltajuhlia
 • Keilausta
 • Taidekäsitöitä
 • Palais Lascaris
 • Museovierailuja
 • Yhteisiä kokkausiltoja

Seuraavia retkiä tarjotaan säännöllisesti kielimatkasi aikana:

 • Monaco
 • Eze
 • Menton
 • Antibes
 • Cannes
 • Villefranche sur Mer
 • St Paul de Vence
 • Ile de Lerins

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 26 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 6 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 6 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 10 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
DELF Yhdistelmäkurssi Plus 6 Valmennuskurssi kielitutkinto DELF
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 6 oppituntia Valmennuskurssi kielitutkinto DELF viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
50 Plus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Lisätietoa Nizzan kielikoulumme 50 Plus kurssi on suunnattu ihmisille, jotka haluavat opiskella aikuisryhmässä ja yhdistää ranskan opiskeluun mielenkiintoiset kulttuuriaktiviteetit. Opetus kurssilla on rentoa ja kurssilaisten toiveet ja mielenkiinnonkohteet otetaan huomioon kurssin sisältöä ja teemoja suunnitellessa. Oppitunteja on viikossa 20 ja opetus keskittyy erityisesti puhe- ja keskustelutaitojen käytännölliseen kehittämiseen. Opetustuntien lisäksi kurssiin kuuluu monipuolinen aktiviteettipaketti, joka sisältää 5 järjestettyä retkeä tai aktiviteettia viikossa. Pääset esimerkiksi vierailemaan Cannesissa tai Monacossa, maistelemaan ranskalaisia juustoja ja viinejä, ja tutustumaan Nizzaan ja Etelä-Ranskan muihin hurmaaviin paikkoihin. Kurssin aikana majoitut joko ranskalaisessa isäntäperheessä tai opiskelija-asuntolassa. Huomioithan, että kurssille vaaditaan ranskan kielen perustiedot, eli et voi aloittaa aivan alkeista.
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2