France Langue Nizza

kielimatka ranska Nizza france langue speakandfun
kielimatka ranska Nizza france langue speakandfunkielimatka ranska Nizza france langue speakandfunkielimatka ranska Nizza france langue speakandfunkielimatka ranska Nizza france langue speakandfunkielimatka ranska Nizza france langue speakandfunkielimatka ranska Nizza france langue speakandfunkielimatka ranska Nizza france langue speakandfun

Ranskan opintoja ja kulttuuria Nizzassa

France Langue on tasokas ranskan kielikoulu Nizzassa, Ranskan Rivieralla. Kielikoulu sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, kauniissa Belle Epoque -rakennuksessa. Koulurakennus tarjoaa ihanteellisen oppimisilmapiirin seitsemässä ilmastoidussa ja modernissa luokkahuoneessa. 

Lähellä koulua on monia kahviloita ja kauppoja. Koululla on myös viihtyisä puutarha, jossa voi oppituntien välillä nauttia Välimeren auringosta. Lisäksi koululla on oleskelutiloja sekä tietokoneita opiskelijoiden käyttöön. Koko koulun tiloissa löytyy myös langaton internet-yhteys. 

Nizzan lähellä on myös monia suosittuja matkailukohteita, kuten St.Tropez, Cannes ja Monaco. 

France Langue Nizza on esteetön ranskan kielikoulu.

Ranskan kurssit

France Langue järjestää tasokkaita, keskustelutaitoja painottavia kielikursseja eritasoisille opiskelijoille. Voit valita myös kokonaan yksityisen ranskan kielen kurssin. Ennen ryhmäkurssin alkua tehdään kielitesti, jonka perusteella uudet opiskelijat sijoitetaan tasoaan vastaavaan ryhmään. Täysille aloittelijoille on omat aloituspäivät. Oppitunnin pituus on aina 45 minuuttia.  Ranskan kielikurssit alkavat Nizzassa joka viikko!

Voit valita näistä kursseista:

 • Peruskurssi sopii hyvin aloitteleville ranskan kielen opiskelijoille sekä pitkäkestoisille kursseille.
 • Intensiivikurssi, jossa on 26 tai 30 oppituntia viikossa ryhmäopetusta
 • Yhdistelmäkurssi, jossa on 20 oppituntia ryhmäopetusta  sekä 6 tai 10 oppituntia yksityisopetusta viikossa
 • 50+  kurssi, jossa on 20 oppituntia ryhmäopetusta viikossa (kurssilla tietyt aloituspäivät)

Jos olet valmistautumassa viralliseen DELF-kielikokeeseen, voit valita valmennuskurssin jossa on 20 oppituntia yleiskielen opetusta sekä 6 oppituntia viikossa valmennusta kielikokeeseen. Valmennuskursseilla on tietyt aloituspäivät ja kesto, jotka löydät hinnastosta.

Useamman viikon pituisella kielimatkalla eri kurssityyppejä voi myös yhdistää.

Kaikki Nizzan kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia ja kehitetty erityisesti tehokkaaseen ranskan opiskeluun vieraana kielenä. Oppimateriaalit sisältyvät kurssin hintaan. Kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa todistuksen. Nizzan kielikoulun opettajat ovat kokeneita ja päteviä, ja heillä on korkeakoulututkinto. 

Huomaa, että opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen ranskan kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Oppimateriaalit eivät sisälly kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Ranskan kurssi 50+

Nizza kielikoulu järjestää kolme kertaa vuodessa oman kurssin yli 50-vuotiaille. Opetus kurssilla on rentoa, ja kurssilaisten toiveet ja mielenkiinnon kohteet otetaan huomioon kurssin sisältöä ja teemoja suunniteltaessa. Ranskan oppitunteja on viikossa 20, ja opetus keskittyy erityisesti puhe- ja keskustelutaitojen käytännölliseen kehittämiseen.

Kurssille vaaditaan vähintään ranskan taso A2, eli ylempi alkeistaso. Kurssille voi osallistua yhden tai kahden viikon ajan, ja se järjestetään keväällä ja syksyllä. Aloituspäivät löydät hinnastosta. 

Ranskan kurssin lisäksi 50+ -kurssiin kuuluu vapaa-ajan kulttuuriohjelma, joka sisältää 4-5 järjestettyä retkeä tai muuta aktiviteettia viikossa. Pääset esimerkiksi vierailemaan Cannesissa tai Monacossa, maistelemaan ranskalaisia juustoja ja viinejä ja tutustumaan lähialueen kyliin. 

Kurssin aikana majoitut joko ranskalaisessa isäntäperheessä tai opiskelija-asuntolassa. Erityistoiveesta on mahdollista järjestää majoitus huoneistohotellissa. Voit myös varata majoituksen Nizzassa omatoimisesti!

Majoitus

Kielimatkasi ajan voit majoittua joko isäntäperheessä, opiskelija-asuntolassa tai huoneistossa. Saat majoituksen osoitteen ja muut yksityiskohtaiset tiedot majoituksesta noin kaksi viikkoa ennen matkan alkamista.

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat Nizzan kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa ranskalaisissa isäntäperheissä. Isäntäperheessä asuessa tutustuu paremmin paikalliseen kulttuuriin. Perhemajoitus sopii myös aikuisille kielimatkalaisille. Suurin osa perheistä on yksinasuvia tai vanhempia pariskuntia.Kaikki perheet asuvat lähellä kielikoulua, kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä korkeintaan  puolen tunnin päässä koululta. Nizzan isäntäperheet tarjoavat yhden hengen huoneen aamiaisella tai puolihoidolla. Yhteiset tilat jaetaan perheen kanssa. Yhdessä matkustavat voivat majoittua samaan perheeseen, kahden hengen huoneeseen.

Studiohuone opiskelija-asuntolassa

Nizzan kielikoulu tarjoaa myös majoitusta opiskelija-asuntoloissa, jotka sijaitsevat eri puolilla kaupunkia. Majoitusta on rajallisesti, joten kysy saatavuustilanteesta asiakaspalvelustamme.Asuntolassa asut yhden hengen studiohuoneessa, johon kuuluu oma kylpyhuone sekä pieni keittonurkkaus. Matkaa koululle on noin 30 minuuttia kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä. Asukkaiden käytössä on maksuton Wi-fi ja pesutupa.Liinavaatteet sisältyvät majoituksen hintaan. Myös viikottainen siivous kuuluu hintaan.

Asuntolamajoituksesta veloitetaan saavuttaessa takuumaksu.Saapumisaika asuntolaan on sunnuntaisin kello 18 ja 22 välisenä aikana, ja poistua tulee kurssin jälkeisenä lauantaina ennen klo 12.  Asuntoloiden alaikäraja on 18 vuotta.

Huoneistot

Nizzan kielikoulu välittää majoitusta myös omissa huoneistoissa 1-2 hengelle. Huoneistoja on eri puolilla kaupunkia, ja niiden hinnat vaihtelevat sijainnin ja sesongin mukaan.

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, jos oma huoneisto olisi sinulle paras vaihtoehto majoittumiseen.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan. 

Kuljetus ja lennot

Helsingistä voi lentää suoraan Nizzaan. Voit halutessasi varata maksullisen kuljetuksen Nizzan lentokentältä. Tavoitat kuitenkin kaikki Nizzan kielikoulun järjestämät majoitukset myös kätevästi julkisilla kulkuvälineillä.

Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme lentojen löytämisessä sekä julkisen liikenteen hyödyntämisessä.

Vapaa-ajan ohjelma

Voit osallistua kielikoulun järjestämään vapaa-ajan ohjelmaan. Viikoittain vaihtuvaan ohjelmaan kuuluu arkisin esimerkiksi kaupunkikierros, museovierailu, viininmaistajaisia ja muita yhteisiä illanviettoja. Pidemmillä retkillä viikonloppuisin voi tutustua esimerkiksi Cannesiin, Monacoon, Antibesiin tai Aix en Provenceen. Voit toki myös lähteä oma-aloitteisesti tutkimaan Nizzan ympäristöä tai Nizzan kaunista keskustaa. Kielikoulun henkilökunta neuvoo mielellään omatoimiretkien järjestämisessä.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia ei niitä välttämättä järjestetä.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Kaupunkikierros
 • Yhteisiä illanviettoja
 • Palais Lascaris
 • Museovierailuja
 • Monaco
 • Antibes
 • Cannes
 • Villefranche sur Mer
 • Ile de Lerins

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 26 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 6 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 6 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 10 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
DELF Yhdistelmäkurssi Plus 10 Valmennuskurssi kielitutkinto DELF
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Valmennuskurssi kielitutkinto DELF viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2