Ranskan kielikurssit Pariisi

Ranskan kurssit Pariisi

 

Maailman houkuttelevinta kulttuuria hehkuva Pariisi on täydellinen matkakohde kaikkina vuodenaikoina. Loputon taide ja Mona Lisan katse Louvressa, Eiffel-torni ja Seine-joki hehkuvat romantiikkaa myös ranskan kielikurssilaiselle.

Pariisista löytyy kuitenkin jokaiselle jotakin, ja kaupunki on paljon muutakin kuin tyypilliset nähtävyydet. Usein Pariisissa vierailua kuvaillaan maagiseksi, ja kaupunki saa palaamaan yhä uudestaan ja uudestaan. Rakkauden kaupungissa ranskan kielikurssilla pääsee nauttimaan suuren metropolin boheemista tunnelmasta.

Kielimatkalle Pariisiin - ota nämä huomioon

  • Milloin kannattaa matkustaa? Pariisi on oiva kielikurssikohde ympäri vuoden. Kesät ovat lämpimiä ja talvet leutoja.
  • Mihin varata lennot? Helsinki-Vantaalta lähtee suoria lentoja Pariisiin päivittäin. Lentoyhtiöitä vertailemalla löytää halvimman matkan. Yleisimmät kentät ovat Charles de Gaulle ja Orly, joista on hyvät liikenneyhteydet kaupunkiin.
  • Kenelle Pariisi sopii parhaiten? Pariisi sopii kaikenikäisille kielimatkailijoille. Kaupungista löytyy kulttuuritarjonnan lisäksi hyvät liikuntamahdollisuudet ja muita aktiviteetteja.
  • Hintataso Pariisissa? Pariisi on jokseenkin hintava suurkaupunki, mutta sen sisällä on alueellista vaihtelua. Ydinkeskustassa joutuu aina maksamaan samoista palveluista enemmän, joten budjettimatkaajan kannattaa suunnata tavallisille asuinalueille.

Legendaarinen Pariisi

Kielimatkalla Pariisissa nauttii toinen toistaan kuuluisimpia nähtävyyksiä. Yksi maailman kuuluisimmista nähtävyyksistä on tietysti Eiffel-torni, joka loistaa kirkkaita valoja iltojen pimeyteen. Torniin voi kiivetä portaita tai mennä hissillä, mutta on jonot ovat usein pitkät.

Tekemistä ei ranskan kielikurssin aikana tarvitse kaukaa hakea. Pariisissa syö, shoppailee ja ihastelee ympäristöä päivästä toiseen. Ostoskatuja on Pariisissa joka lähtöön, ja etenkin muodin ystävä pääsee todella inspiroitumaan Pariisissa.

Louvre ja rentouttavat puistot

Seine-joen rannalla sijaitseva maailmankuulu Louvren taidemuseo on yksi Pariisin suurimmista vetonauloista.  Louvren lukemattomia töitä voi ihastella ranskan kielikurssin aikana vaikka useaan otteeseen, sillä valtavaan museoon on mahdotonta tutustua yhdellä kertaa.

Muitakin museoita kaupungissa riittää, ja vierailla kannattaa ainakin Centre Pompidoussa. Kiertelyn lomassa liikennettä ja kaupungin vilinää voi paeta vaikka Luxembourgin puistoon, jossa voi viettää rentoa vapaa-aikaa vaikka piknikin merkeissä.

Liikkuminen Pariisissa

Pariisi on suurkaupunki, jonka alueilla liikkuu jokseenkin hyvin kävellen. Hyvät kengät on kuitenkin syytä varata mukaan, mikäli haluaa kävellä paikasta toiseen. Jalkojen väsyessä voi siirtyä käyttämään kattavaa julkisten kulkuneuvojen verkkoa.

Pariisissa kulkee nopeasti ja tehokkaasti paikasta toiseen maan alla, 14:sta metrolinjan verkostossa. Reittikarttaan on kuitenkin hyvä tutustua huolella. Mikäli haluaa kielikurssin aikana katsella liikkuessa myös maisemia, on matkat mahdollista taittaa bussilla.

Yhdistä kohteita

Pariisista on hyvät yhteydet eri puolille Ranskaa. Kielimatkaa voikin jatkaa toisessa kohteessa, vaikkapa etelärannikon Nizzassa tai viiniseudulla Bordeaux’ssa. Suunnitellaan yhdessä täydellinen kielimatka Ranskaan!

Pyydä tarjous!

 

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,90 / 10

Arvioiden määrä: 1

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
56 Suomi 1 Paris 8.90