France Langue, Pariisi

kielimatka pariisi kielikurssi ranska speak and fun kielimatkat
kielimatka pariisi kielikurssi ranska speak and fun kielimatkatkielimatka pariisi kielikurssi ranska speak and fun kielimatkatkielimatka pariisi kielikurssi ranska speak and fun kielimatkatkielimatka pariisi kielikurssi ranska speak and fun kielimatkatkielimatka pariisi kielikurssi ranska speak and fun kielimatkatkielimatka pariisi kielikurssi ranska speak and fun kielimatkatkielimatka pariisi kielikurssi ranska speak and fun kielimatkat

Ranskaa tunnelmallisessa Pariisissa

Kielikoulu France Languella on kaksi toimipistettä Pariisissa. Molemmat koulut soveltuvat kaikenikäisille ranskan kielen opiskelijoille.

Victor Hugo on rauhaisalla alueella Pariisin länsipuolella sijaitseva kielikoulu. Vain pienen kävelymatkan päässä koululta sijaitsevat mm. Riemukaari, Eiffel-torni sekä lukuisia museoita. Koulun viihtyisissä tiloissa on aina eläväinen ja kansainvälinen ilmapiiri! Tästä koulusta löytyy myös kuunteluluokka, jota hyödynnetään puheen ja ääntämisen harjoittelussa. 

Notre-Dame sijaitsee vain 200 metrin päässä Notre Damen katedraalista. Koulussa on nuorekas ja eläväinen ilmapiiri. Rakennuksessa on seitsemän luokkahuonetta, oleskelutila opiskelijoille, välipala-automaatteja, langaton internet sekä tietokoneita opiskelijoiden käyttöön.

Molemmissa toimipisteissä on tarjolla kursseja kaiken tasoisille opiskelijoille. Ensimmäisenä kurssipäivänä järjestetään lyhyt tasotesti, jonka perusteella opiskelijat sijoitetaan sopiviin ryhmiin.

Ranskan kielikurssit

France Langue järjestää kursseja vuoden ympäri kaikentasoisille ranskan kielen opiskelijoille. Opetusta toteutetaan ryhmäopetuksena sekä yksityistunteina, ja kurssin voi aloittaa mikä tahansa maanantai. Täysille aloittelijoilla on omat aloituspäivät. Oppitunnin pituus on aina 45 minuuttia.  

Voit valita näistä kursseista:

 • Peruskurssi sopii hyvin aloitteleville ranskan kielen opiskelijoille sekä pitkäkestoisille kursseille.
 • Intensiivikurssi, jossa on 26 tai 30 oppituntia viikossa ryhmäopetusta
 • Yhdistelmäkurssi, jossa on 20 oppituntia ryhmäopetusta  sekä 6 tai 10 oppituntia yksityisopetusta viikossa

Jos olet valmistautumassa viralliseen DELF tai DALF-kielikokeeseen, voit valita valmennuskurssin jossa on 20 oppituntia yleiskielen opetusta sekä 6 oppituntia viikossa valmennusta kielikokeeseen. Valmennuskursseilla on tietyt aloituspäivät ja kesto, jotka löydät hinnastosta.

France Languen ranskan kurssit ovat tavoitteellisia ja sopivan haastavia, ja hyviä oppimistuloksia voi saada lyhyessäkin ajassa. Opiskelijoiden etenemistä seurataan säännöllisesti, ja opettajilta saa paljon palautetta. France Languen opettajilla on korkeakoulututkinto sekä monen vuoden kokemus ranskan opetuksesta vieraana kielenä. Opettajia jatkokoulutetaan säännöllisesti.

Oppimateriaalit sisältyvät kurssin hintaan ja saat ne käyttöösi kielikurssin ajaksi. Kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa todistuksen.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen ranskan kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Oppimateriaalit eivät sisälly kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Isäntäperhe

Pariisin kielikurssin ajan voit majoittua kielikoulun valitsemissa ranskalaisissa isäntäperheissä. Isäntäperheessä asuessasi sinulla ei ole ainoastaan hyvä mahdollisuus harjoittaa opittuja ranskan kielen taitojasi, vaan myös tutustua paremmin ranskalaiseen kulttuuriin.Kaikki perheet asuvat hyvillä sijainneilla, julkisilla kulkuvälineillä keskimäärin 30 minuutin matkan päässä koululta.Pariisin isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun yhden hengen huoneen aamupalalla tai puolihoidolla. Lisämaksua vastaan voit varata myös huoneen omalla kylpyhuoneella.

Kurssilaiset voivat halutessaan majoittua Pariisin kielikurssin ajan ystävänsä kanssa samaan isäntäperheeseen. 

Huoneisto opiskelija-asuntolassa

Voit majoittua yhden hengen huoneistossa opiskelija-asuntolassa. Käytössäsi on yhdistetty makuuhuone ja oleskelutila, keittonurkkaus ja kylpyhuone. Huoneistot ovat täysin varusteltuja. Asuntolan ikäraja on 18 vuotta. Majoittumisen päätteksi koulu veloittaa loppusiivousmaksun. Kesäaikaan on varattavissa myös yhden hengen huoneita jaetuista asunnoista.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan. 

Kuljetus ja lennot

Pariisiin voi lentää suoralla lennolla Helsingistä. Lentokentältä pääsee keskustaan noin 50 minuutissa junalla.

Voit myös varata kuljetuksen Pariisin lentokentiltä majoitukseesi lisähinnasta. Kaikki majoitusvaihtoehdot tavoittaa julkisilla kulkuvälineillä. Lennot kohteeseen tulee varata omatoimisesti. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen varaamisessa sekä julkisten hyödyntämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

France Langue järjestää viikoittain vapaa-ajan ohjelmaa, johon osallistumalla voit syventää ranskan kielen taitojasi.Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, niitä ei välttämättä järjestetä. Ohjelma vaihtelee kauden mukaan.

Pariisin kielikoulu järjestää myös mielenkiintoisia päivä- ja viikonloppuretkiä Pariisin lähistölle. Retkiä tehdään esimerkiksi Auversiin, josta löydät monia taidemaalari van Goghin maalausten aiheita, Burgundin alueelle vierailemaan kuuluisissa luostareissa tai maistelemaan alueen kuuluisia viinejä. France Langue järjestää retkiä lisäksi UNESCO:n maailman kulttuuriperintökohteiksi valittuja Loire-laakson linnoja ihailemaan tai vierailemaan upeassa Strasbourgissa.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta

 • Pariisin kaupunkikierros
 • Konsertteja
 • Tetterivierailuja
 • Viininmaistajaisia
 • Auvers
 • Châteaux de la Loire
 • Burgund
 • Alsace

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus tiistaina - perjantaina 08:30 – 12:25 tai maanantaina - perjantaina 16:20– 19:30
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 26 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus tiistaina - perjantaina 08:30 – 12:25 tai maanantaina - perjantaina 16:20 – 19:30*
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus tiistaina - perjantaina 08:30 – 12:25 tai maanantaina - perjantaina 16:20 – 19:30*
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
DELF Yhdistelmäkurssi Plus 10 Valmennuskurssi kielitutkinto DELF
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Valmennuskurssi kielitutkinto DELF viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
DALF Yhdistelmäkurssi Plus 10 Valmennuskurssi kielitutkinto DALF
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Valmennuskurssi kielitutkinto DALF viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 6 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 6 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus tiistaina - perjantaina 08:30 – 12:25 tai maanantaina - perjantaina 16:20 – 19:30, privateclasses_tobeagreedon
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2