Ranskan kielikurssit Sveitsissä

Ranskan kielikurssit Sveitsi Speak & Fun Kielimatkat

 

Sveitsissä ranskan kielen taito vahvistuu kuin itsestään!

Kaunis luonto, viihtyisät metropolit ja sveitsiläisten ystävällinen luonne tekevät Sveitsin kielimatkasta mainion kokemuksen.

Tavoitteellista ranskan opiskelua kielikurssilla

Sveitsissä ranskaa voi opiskella Montreauxin kauniissa kaupungissa. Kielikoulussa on useita vaihtoehtoja ranskan kielen opiskeluun oman tasoisessa ryhmässä. Kurssilla voi myös esimerkiksi yhdistää ryhmäopetukseen yksityisopetusta, jolloin ranskan kielen taito kehittyy nopeammin. Lisäksi kouluissa järjestetään DELF- ja DALF-kielitutkintoihin valmentavia kursseja.

Paikalliset kielikoulut täyttävät korkeat laatuvaatimukset tarjoamalla tasokasta ranskan opetusta yhdistettynä monipuoliseen vapaa-ajan ohjelmaan, johon kuuluu mm. retkiä lähialueiden luontoon.

 

Monikielisessä Sveitsissä riittää näkemistä

Ranska on yksi Sveitsin neljästä virallisesta kielestä. Monikielisen Sveitsin kulttuuri vaihtelee maan eri osissa italian-, ranskan- ja saksankielisten alueiden mukaan.

Alpit mahdollistavat maassa eloisan hiihtokeskustoiminnan, ja kesäisin alueella suosittu harrastus on patikointi. Kauniin luonnon lisäksi Sveitsi tunnetaan mm. herkullisesta suklaasta ja juustoista, mutta myös teknisestä osaamisesta etenkin kellojen ja linkkuveitsien saralla. 

Suosittuja vierailukohteita Svetisissä ovat maan monet linnat ja luostarit. Sveitsissä sijaitsee myös Euroopan suurimmat vesiputoukset, Reinin putoukset.

 

Heräsikö kysymyksiä? Lue lisää kielimatkalle lähdöstä täältä!