Kielikurssit Sveitsissä

Lähde Sveitsiin opiskelemaan ranskan kieltä! Ranskan kielitaitosi paranee kuin huomaamattasi tässä upeassa maassa lomaillessasi. Myös paikalliset kielikoulut täyttävät korkeat laatuvaatimukset tarjoamalla tasokasta ranskan opetusta yhdistettynä monipuoliseen vapaa-ajan ohjelmaan, johon kuuluu mm. retkiä lähialueiden henkeäsalpaavan kauniiseen luontoon. Henkeäsalpaavan kaunis luonto, kauniit metropolit ja sveitsiläisten ystävällinen luonne tekee sinuun varmasti vaikutuksen siinä missä kielikoulun laadukas ranskan opetuskin.

Kulttuuria, luontoa ja teknistä osaamista

Monikielisen Sveitsin kulttuuri vaihtelee maan eri osissa. Usein alueella puhutun kielen kulttuuriperinne on vaikuttanut vahvasti myös kulttuurin piirteisiin. Yksi tärkeä kulttuuria leimaava elementti on kuitenkin Alppien läheisyys.

Alpit mahdollistavat maassa eloisan hiihtokeskustoiminnan. Kesäisin alueella suosittu harrastus on patikointi. Kauniin luonnon lisäksi Sveitsi tunnetaan hyvin säilyneestä paimenkulttuuristaan, alppitorvesta, jodlauksesta, herkullisesta suklaastaan ja juustoistaan mutta myös teknisestä osaamisestaan etenkin kellojen ja linkkuveitsien saralla. Myös Vatikaanivaltiota vartioivan Sveitsiläiskaartin jäsenet koulutetaan Sveitsissä.

Nähtävää ja koettavaa

Suosittuja vierailukohteita Sveitsissä ovat mm. Lavaux'n viinitarhat, Chillonin linna, St. Gallenin luostari, Grande Dixence -pato sekä Bellinzonan linnat. Luontokohteista ehkä tunnetuin on sveitsiläisen suklaan Tobleronen pakkaukseenkin ikuistettu Matterhorn-vuori Sveitsin ja Italian rajalla.

Sveitsissä sijaitsee myös Euroopan suurimmat vesiputoukset, Reinin putoukset. Maasta löytyy myös useita kuvankauniita järviä.

Opi ranskaa Sveitsissä

Sveitsissä voit opiskella ranskaa haluamallasi intensiteetillä, 20 aina 30 oppituntiin viikossa! Halutessasi voit yhdistää ryhmäopetukseen yksityisopetusta. Tarjoamme myös DELF- ja DALF-kielitutkintoihin valmentavia kursseja.

Autamme sinua mielellämme suunnittelemaan kielimatkan Sveitsiin!