Ranskan kielikurssit Montreux

Kielimatka idylliseen Montreux'hon on mahdollisuus monipuoliseen lomaan! 

Montreux, tämä Genevejärven rannalla sijaitseva pikkukaupunki, on lempinimeltään Sveitsin Rivieran helmi. Kaupunkia ympäröivät Alpit luovat upean panoraamanäkymän, ja ovat paratiisi myös talviurheilua rakastavalle. Ranskan kielikurssilla Montreux'ssa opit kieltä uskomattoman kauniissa ympäristössä, ja sinulle jää paljon vapaa-aikaa. 

Mountreux'n ilmasto on miellyttävän välimerellinen lämpimine kesineen ja leutoine talvineen, ja voitkin ihailla palmuja rantapromenadin varrella läpi vuoden.

Montreux on monikielinen kaupunki, jossa noin 75% asukkaista on ranskankielisiä. Montreux'n asukkaat ovat erittäin vieraanvaraisia ja paikalliset ovat tottuneita eri puolilta maailmaa saapuviin vierailijoihin. Etenkin suurien kulttuuritapahtumien, kuten vuosittaisen jazz-festivaalin aikaan saapuu kaupunkiin lukuisia vierailijoita. Myös kaupungin joulumarkkinat ja eurooppalaiset olutfestivaalit ovat tehneet Mountreux'sta tunnetun. 

Urheilun rakastajille on Montreux paratiisi – on olemassa tuskin urheilulajia, jota ei kaupungissa voisi harrastaa. Verbier- ja Zermatt-hiihtokeskukset sijaitsevat lähellä, ja helmikuussa läheisessä Leysinissä kohtaavat maailman parhaat lumilautaillijat. Mountreux houkuttelee urheilun harrastajia myös kesäisin, muun muassa kiipeilyretkille ja laskuvarjohyppäämiseen upeissa maisemissa. Lähdit kielimatkalle minä vuoden aikana tahansa, tulet varmasti nauttimaan oleskelustasi Sveitsin Rivieralla!