Alpadia Montreux

montreux sveitsi opi ranskaa kielimatka speakandfun
montreux´n kielikoulu Alpadia on yksi ranskankielisen Sveitsin suosituimmista kielikouluista. Kielimatkaa varten Montreux'hon voit valita läpi vuoden ranskan opetusta ryhmäkursseina sekä yksityis- ja ryhmätunneista koostuvina yhdistelmäkursseina. Eritasoiset kielikurssit alkavat kielikoulussa Montreux'ssa säännöllisesti joka viikko. Alkeiskurssilla on omat alkamispäivänsä. Montreux'n kielikoulu sijaitsee kaupungin keskustassa, vain 50 metriä Genevejärven rannasta ja heti yhden kaupungin vilkkaimman kadun vmontreux sveitsi opi ranskaa kielimatka speakandfunmontreux sveitsi opi ranskaa kielimatka speakandfunmontreux sveitsi opi ranskaa kielimatka speakandfunmontreux sveitsi opi ranskaa kielimatka speakandfunmontreux sveitsi opi ranskaa kielimatka speakandfunmontreux sveitsi opi ranskaa kielimatka speakandfun

Ranskan opiskelua Sveitsin Rivieralla

Montreux’n kielikoulu Alpadia sijaitsee Geneva-järven rannalla, läntisessä Sveitsissä. Alpadia on yksi ranskankielisen Sveitsin suosituimmista kielikouluista. Koulurakennus on loistavalla sijainnilla aivan Montreux’n keskustassa, lähellä monia ravintoloita ja kahviloita.

Koululla on 11 tilavaa ja modernisti varusteltua luokkahuonetta, joista on hieno näköala Alpeille. Koko koulun alueella opiskelijoiden käytössä on ilmainen, langaton internetyhteys. Lisäksi koululla on kaksi terassia ja opiskelutiloja.

Ranskan kielikurssit

Ranskan kursseja on Montreaux’ssa sekä aloittelijoille että jo edistyneemmille ranskan kielen opiskelijoille. Opetusryhmät ovat pieniä ja oppitunnin pituus on 50 minuuttia.

Voit valita näistä kursseista:

 • Peruskurssi, jossa on 20 oppituntia viikossa ryhmäopetusta
 • Intensiivikurssi, jossa on 25 tai 30 oppituntia viikossa ryhmäopetusta
 • Yhdistelmäkurssi, jossa on 20 oppituntia viikossa ryhmäopetusta ja lisäksi 5-10 oppituntia yksityisopetusta
 • Viralliseen DALF- tai DELF-kielikokeeseen voi valmistautua preppauskurssilla, jolla saa yleiskielen opetusta sekä DALF/DELF-valmennusta.
 • Myös täysin yksityinen kurssi on mahdollinen.

Kaikki Montreux'n kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia ja erityisesti tehokkaaseen ranskan opiskeluun vieraana kielenä kehitettyjä. Oppimateriaalit sisältyvät kurssin hintaan ja saat ne käyttöösi kielikurssin ajaksi.

Oppitunteja pidetään aamu- ja iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com

 

 • Aloita yleiskielen ranskan kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Kielimatkan ajan voit majoittua joko isäntäperheessä, opiskelija-asuntolassa tai studiohuoneistossa. Saat majoituksen osoitteen ja muut yksityiskohtaiset tiedot majoituksesta vähintään kaksi viikkoa ennen matkan alkamista.

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat Montreux'n kielimatkan ajan koulun valitsemissa ranskankielisissä isäntäperheissä. Isäntäperheessä asuessasi sinulla ei ole ainoastaan hyvä mahdollisuus harjoittaa opittuja ranskan kielen taitojasi, vaan myös tutustua paremmin sveitsiläiseen kulttuuriin. Sinulla on käytössäsi yhden hengen huone, ja majoituksen hintaan sisältyy valintasi mukaan joko aamupala tai puolihoito.

Perhemajoitus on edullinen valinta ja se sopii hyvin kaikenikäisille ranskan opiskelijoille.

Opiskelija-asunto

Opiskelija-asunnoissa majoitut vain noin 10– 20 minuutin kävelymatkan päässä koululta. Jaetut opiskelija-asunnot soveltuvat etenkin kurssilaisille, jotka haluavat tutustua moniin uusiin ihmisiin ja samalla asua itsenäisesti.

Voit majoittua viihtyisästi yhden tai kahden hengen huoneessa. Asuntoihin kuuluu myös jaettu kylpyhuone, kalustettu keittiö, televisio, pesukone ja langaton nettiyhteys.

Majoituksen alaikäraja on 18 vuotta.

Studiohuoneisto

Studiohuoneistot ovat sopivia etenkin yksin matkustaville tai pariskunnille. Ne sijaitsevat Montreux'n keskustassa ja niistä on matkaa kielikoululle vain 10 minuuttia kävellen. Huoneistoissa on yksi makuuhuone, pieni keittiö, kylpyhuone ja langaton nettiyhteys. Lähistöltä löytyy paljon ravintoloita, kahviloita ja kauppoja.

Majoituksen alaikäraja on 18 vuotta.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Lähin lentokenttä on Geneven kansainvälinen lentokenttä, josta pääsee junalla noin tunnissa Montreux’n keskustaan. Halutessasi voit varata maksullisen lentokenttäkuljetuksen.

Lennot eivät sisälly hintaan ja ne varataan omatoimisesti. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä.

Vapaa-ajan ohjelma

Alpadia Montreux järjestää viikoittain paljon ohjelmaa vapaa-ajalle. Ohjelmaan osallistumalla voit syventää ranskan kielen taitojasi. Koulu järjestää myös ilmaisia aktiviteetteja opiskelijoilleen.

Viikonloppuisin voit osallistua pidemmille retkille tai järjestää vapaa-aikasi omien mielenkiinnon kohteiden mukaan. Koulun henkilökunta neuvoo mielellään myös omatoimisen vapaa-ajan vieton järjestämisessä!

Alpadian vapaa-ajan ohjelma on keskittynyt etenkin erilaisiin urheilulajeihin. Vapaa-ajan ohjelma vaihtelee kauden, osallistujamäärän ja sään mukaan. Saat ajankohtaista tietoa ohjelmista koulun vastaanotosta saavuttuasi.

Montreux’ssa sijaitsee myös eräs Alppien suosituimmista hiihtokeskuksista

Mm. näitä lajeja voit harrastaa Montreuxissa:

 • Kiipeily
 • Varjoliito
 • Purjehdus
 • Vesihiihto
 • Lumikenkäily
 • Laskettelu

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 8:30 - 12:00
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 8:30 - 13:00
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 8:30 - 14:00
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 10 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2