Kielikurssit ryhmille

Upea kurssikohde, kiehtova vieras kieli ja kulttuuri, matkalla mukana tuttu porukka – Speak & Fun Kielimatkojen ryhmäkohtaisesti räätälöidyillä kielimatkoilla saatte kaiken tämän! Tarjoamme kielikursseja ulkomailla erilaisille nuoriso- ja aikuisryhmille. Kielikursseilla voitte opiskella englantia, ranskaa, espanjaa, saksaa, italiaa tai vaikka venäjää mielenkiintoisissa kurssikohteissa eri puolilla maailmaa.

Nuoriso- ja koululaisryhmät

Etsiikö luokkanne sopivaa luokkaretkikohdetta? Voitte valita kuudesta kielestä luokkaanne eniten kiinnostavan, ja me räätälöimme kielimatkapakettinne täysin toiveidenne ja tarpeidenne mukaan. Matkan keston voitte päättää itse, mutta yleisin kesto on 1-2 viikkoa. Majoitus järjestetään isäntäperheissä tai asuntolassa kielikoulun läheisyydessä, ja majoitus sisältää puoli- tai täysihoidon.

Nuorten ryhmämatkaan kuuluu olennaisena osana hauskanpito, joka on huomioitu sekä opetuksessa että hintaan sisältyvässä vapaa-ajan ohjelmassa. Pääsette valitsemaan juuri teille sopivia aktiviteetteja ja retkiä! 

Ryhmämatkat aikuisille

Järjestämme kielimatkoja tietysti myös aikuisryhmille. Onko teillä koossa porukka, joka haluaisi parantaa kielitaitoaan ja tutustua samalla yhteen upeista kielimatkakohteistamme? Meiltä löytyy varmasti juuri teille sopiva kielimatkapaketti, oli ryhmänne kiinnostuksen kohde sitten ooppera, golf, kielen tehokas treenaaminen tai vaikka ihan vain rannasta ja merestä nauttiminen.

Ottakaa meihin yhteyttä, ja me teemme teille toiveidenne mukaisen ryhmätarjouksen. Matkanne suunnittelu voi alkaa jo tänään!

Vastaamme kyselyihin mielellämme sekä puhelimitse numerosta +358 (0)9 31582415, että sähköpostitse osoitteesta info@speakfun-kielimatkat.com