Saksan kielikurssit ulkomailla

Saksaa puhuu äidinkielenään 100 miljoonaa ihmistä Itävallassa, Sveitsissä, Luxemburgissa ja Liechtensteinissa. Saksa onkin Euroopan puhutuin kieli, ja yksi suosituimmista vieraista kielistä.

Saksan kielikursseillemme voivat osallistua niin edistyneemmät kielenopiskelijat kuin aloittelijat, ja kursseja on sekä aikuisille, että nuorille. 

Saksa on suhteellisen helppo kieli, etenkin jos olet aiemmin opiskellut englantia tai ruotsia. Nämä kielet kuuluvat samaan germaanisten kielten ryhmään, ja tulet huomaamaan samankaltaisuuksia niin sanastossa kuin kieliopissa. Saksan kielen osaamisesta taas on apua useiden muiden kielten, kuten hollannin ja tanskan, opiskelussa.

Opi saksaa kielimatkalla

Tarvitsetko saksan kieltä työssäsi vai haluatko vain oppia uutta? Oli motiivisi mikä tahansa, paras tapa oppia saksaa on paikan päällä saksankielisessä ympäristössä. Kielimatkalla etenkin keskustelutaidot paranevat huomattavasti lyhyessäkin ajassa! 

Voit lähteä saksan kielimatkalle pieneen ja ihastuttavaan Itävaltaan, tai matkailijoiden ikisuosikkiin Saksaan. Monipuolisesta kohde- ja kurssivalikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan kielimatkan!