Saksan kielikurssit ulkomailla

 

Saksaa puhuu äidinkielenään 100 miljoonaa ihmistä Itävallassa, Sveitsissä, Luxemburgissa ja Liechtensteinissa. Saksa onkin Euroopan puhutuin kieli, ja yksi suosituimmista vieraista kielistä.

Saksan kielikursseille voivat osallistua edistyneemmät kielenopiskelijat sekä aloittelijat. Myös nuorille on omia kesäkursseja eri kohteissa Saksassa! 

 

Apua opintoihin muista germaanisista kielistä

Saksa on suhteellisen helppo kieli, etenkin jos olet aiemmin opiskellut englantia tai ruotsia. Nämä kielet kuuluvat samaan germaanisten kielten ryhmään, ja samankaltaisuuksia löytyy niin sanastossa kuin kieliopissa.

Saksan kielen osaamisesta taas on apua useiden muiden kielten, kuten hollannin ja tanskan, opiskelussa.

 

Opi saksaa kielimatkalla

Tarvitsetko saksan kieltä työssäsi vai haluatko vain oppia uutta? Oli motiivisi mikä tahansa, paras tapa oppia kieltä on saksankielisessä ympäristössä. Kielimatkalla etenkin keskustelutaidot paranevat huomattavasti lyhyessäkin ajassa! 

Voit lähteä saksan kielimatkalle pieneen ja ihastuttavaan Itävaltaan, tai matkailijoiden ikisuosikkiin Saksaan. Monipuolisesta kohde- ja kurssivalikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan kohteen ja kielikurssin.

 

 

Haaveena saksan opinnot? Kysy lisää kurssitarjonnasta asiakaspalvelustamme!

 

info@speakfun-kielimatkat.com

⇒ puh. +358 931582415

Yhteydenottolomake