Saksan kielikurssit ulkomailla

Saksan kielikurssi ulkomailla kehittää omaa osaamista todella paljon lyhyessäkin ajassa. Saksaa voi opiskella kielimatkalla ryhmässä tai yksityisopetuksena, Itävallassa tai Saksassa.

Saksan kielen kursseja on eri tuntimäärillä. Aikuisten kielikursseja järjestetään ympäri vuoden, ja nuorten kielimatkalle Saksassa voi osallistua kesäkaudella.

Saksan kielikursseille voivat osallistua edistyneemmät kielenopiskelijat sekä aloittelijat.

Arvioi osaamistasosi

Pyydä tarjous

________________________

Apua saksan kielen opintoihin muista germaanisista kielistä

Saksaa puhuu äidinkielenään 100 miljoonaa ihmistä Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Luxemburgissa ja Liechtensteinissa. Saksa onkin Euroopan puhutuin kieli, ja yksi suosituimmista vieraista kielistä.

Saksa on suhteellisen helppo kieli, etenkin jos olet aiemmin opiskellut englantia tai ruotsia. Nämä kielet kuuluvat samaan germaanisten kielten ryhmään, ja samankaltaisuuksia löytyy niin sanastossa kuin kieliopissa.

Saksan kielen osaamisesta taas on apua useiden muiden kielten, kuten hollannin ja tanskan, opiskelussa.

________________________

Opi saksaa kielimatkalla

Tarvitsetko saksan kieltä työssäsi vai haluatko vain oppia uutta? Oli motiivisi mikä tahansa, paras tapa oppia kieltä on saksankielisessä ympäristössä. Kielimatkalla etenkin keskustelutaidot paranevat huomattavasti lyhyessäkin ajassa! 

Voit lähteä saksan kielimatkalle pieneen ja ihastuttavaan Itävaltaan, tai matkailijoiden ikisuosikkiin Saksaan. Monipuolisesta kohde- ja kurssivalikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan kohteen ja kielikurssin.

________________________

Haaveena saksan opinnot? Kysy lisää kurssitarjonnasta asiakaspalvelustamme!

 

info@speakfun-kielimatkat.com

⇒ puh. +358 931582415

Yhteydenottolomake