Kielikurssit Itävallassa

Kielimatka hurmaavaan Itävaltaan on omiaan kulttuurista nauttivalle! Itävalta on Saksan ohella ihanteellinen kohde saksan kielen opiskeluun, ja kielikurssin ohella sinulle jää runsaasti aikaa tutustua upean maan monipuoliseen tarjontaan.

Maisemat ovat Itävallassa varmasti Euroopan upeimpia. Mahtavat lumiset vuoristot ja sinisenä hohtava Tonava tarjoavat etenkin luonnonystäville ja talviurheiluun ihastuneille paljon nähtävää ja tehtävää. Itävallassa puhutaan saksaa murteella, joka on melodista, mutta myös selkeää ja helposti ymmärrettävää. Tehokkaalla ja hauskalla saksan kielikurssilla opit kieltä kuin huomaamatta! 

Nähtävää ja koettavaa

Alpit tarjoavat jylhän ympäristön niin patikoinnille kuin laskettelullekin, ja esimerkiksi Thayatalin kansallispuistossa pääset nauttimaan maan upeista luonnonmaisemista ja linnojen raunioista. 

Myös musiikista ja historiasta kiinnostuneille on Itävalta todella kiinnostava kohde. Se on erityisesti klassisen musiikin maa: Itävallassa ovat syntyneet Mozart, Haydn ja Schubert. Wienin filharmonikkojen uudenvuoden Strauss-konsertti televisioidaan ympäri maailmaa.

Mozartin synnyinkaupunki, The Sound of Music -elokuvastakin tuttu Salzburg ihastuttaa niin vanhalla kaupungillaan kuin upeilla alppimaisemilla, joita pääset ihailemaan mm. Hohensalzburgin linnasta. Dom zu Salzburgin museossa pääset näkemään nykyisen katedraalin paikalla aikanaan sijainneen roomalaisen villan kaivauksista löytynyttä sekä alueella aiemmin sijainneen katedraalin esineistöä. 

Grabenin ostoskadulta Wienissä löydät varmasti yhtä jos toistakin pientä kivaa itsellesi ja tuliaisiksi! Mikäli olet maassa marraskuun puolivälin ja jouluaaton välillä, parhaat jouluherkut löydät maan lukuisilta joulumarkkinoilta.

Opi saksaa Itävallassa

Itävallassa voit opiskella saksaa peruskurssilla tai intensiivikurssilla. Voit ottaa myös yksityisopetustunteja, tai halutessasi yhdistää yksityisopetuksen ryhmäopetukseen. Kurssien ohella voit viettää aikaa monipuolisten aktiviteettien parissa. Esimerkiksi vierailu perinteiseen viinitavernaan tai valssikurssi tuovat mukavan lisän kielimatkaasi. 

Lähde oppimaan saksaa valloittavaan Itävaltaan!