Saksan kielikurssit Itävallassa

Saksan kielikurssit Itävallassa. Speak & Fun Kielimatkat.

Kielimatka Itävaltaan on omiaan kulttuurista nauttivalle!

Itävalta on Saksan ohella ihanteellinen kohde saksan kielen opiskeluun, sillä maisemat ovat Itävallassa varmasti Euroopan upeimpia. Kielikurssin aikana jää runsaasti aikaa tutustua tähän kulttuurisesti rikkaaseen maahan.

Itävallassa puhutaan saksaa murteella, joka on melodista, mutta myös selkeää ja helposti ymmärrettävää.

Miellyttävää saksan opiskelua Wienissä

Kielikoulu sijaitsee Itävallan pääkaupungissa Wienissä. Wienissä saksaa voi opiskella ryhmäkurssilla itselle sopivalla intensiteetillä. Koulussa on mahdollista valita myös yksityisopetustunteja tai osallistua yhdistelmäkurssille. 

Oppituntien ohella kurssilaiset voivat viettää aikaa monipuolisen ohjelman parissa. Esimerkiksi vierailu perinteiseen viinitavernaan tai valssikurssi tuovat mukavan lisän kielimatkaan. 

Satumaisen kauniissa Itävallassa riittää ihastelua

Alppien lumiset vuoristot ja sinisenä hohtava Tonava tarjoavat etenkin luonnonystäville ja talviurheilufaneille paljon koettavaa. Itävallassa on useita mahdollisuuksia esimerkiksi patikoinnille ja laskettelulle. Thayatalin kansallispuistossa pääsee nauttimaan maan upeista luonnonmaisemista ja linnojen raunioista. 

Myös musiikista ja historiasta kiinnostuneille Itävalta on oiva kielimatkakohde. 

Mozartin synnyinkaupunki, The Sound of Music -elokuvastakin tuttu Salzburg ihastuttaa niin vanhalla kaupungillaan kuin upeilla alppimaisemilla, joita voi ihailla mm. Hohensalzburgin linnasta. 

 

Kielikurssille Itävaltaan? Lue lisää kielimatkalle lähdöstä täältä!