Saksan kielikurssit Wien

Kaunis ja historiallinen Wien on upea kohde kielimatkalle!

Wien sijaitsee kuuluisan Tonava-joen varrella, ja se on samalla Itävallan kulttuurinen ja poliittinen keskus. Saksan kielikurssilla 1,7 miljoonan asukkaan Wienissä opit käyttämään kieltä luontevasti kaikenlaisissa tilanteissa.

Kielimatkalle Wieniin - ota nämä huomioon

  • Milloin Wieniin kannattaa matkustaa? Ilmasto on Wienissä miellyttävä. Kesäisin lämpötilat vaihtelevat 20-30 asteen välillä, ja talvet ovat kylmiä ja lumisia.
  • Miten pääsen perille? Wienin kansainväliselle lentokentälle pääsee suoralla lennolla Helsinki-Vantaalta.
  • Kenelle Wien sopii parhaiten? Monipuolinen Wien sopii kaikenikäisille kielikurssilaisille, ja erityisesti Itävallasta kiinnostuneille.
  • Hintataso Wienissä? Wienin hintataso on melko samanlainen kuin Suomessa.

Kulttuurin kehto

Wien on yksi Euroopan vanhimmista pääkaupungeista, ja sillä on merkittävä kulttuurihistoria. Nykyisin Wien on yksi maailman korkeimman elämänlaadun kaupungeista puhtautensa, turvallisuutensa ja kauneutensa ansiosta. Kaupungin kulttuuri- ja viihdetarjonta on myös todella monipuolista.

Wien tarjoaa kielikurssilaiselle loputtoman määrän vierailukohteita: museoita, muistomerkkejä, historiallisia kohteita ja viinitavernoita. Myös kaupunkia ympäröivä henkeäsalpaavan kaunis luonto on jo itsessään nähtävyys.

Wienin eri naapurustoihin kannattaa tutustua kielimatkan aikana. Tämän päivän Wien koostuu toinen toistaan mielenkiintoisemmista ja trendikkäämmistä kaupunginosista, jotka ovat täynnä viihtyisiä kahviloita, kauppoja ja katumarkkinoita.

Klassista musiikkia ja raikasta vuoristoilmaa

Mozartin kotikaupungissa Wienissä voi kulkea 1700-luvun musiikkineron jalanjäljillä. Wienistä pääsee vierailemaan Mozartin kodissa, josta on tehty museo. Kaupungissa pidetään myös useita klassisen musiikin konsertteja, joissa hänenkin tutut sinfoniat soivat. 

Retki Alpeille on ehdoton kokemus Wienin kielikurssilaiselle. Vuorilla voi vaikka lasketella tai vain nauttia upeista maisemista huipulta. Itävallan luonto tarjoaa myös mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti liikuntaa kielimatkan aikana, aina talvilajeista vaikkapa vuorikiipeilyyn tai rantalentopalloon.

Itävallalla on kahdeksan rajanaapuria, joista esimerkiksi Unkariin, Slovakiaan ja Tšekkiin pääsee nopeasti lyhyiden välimatkojen takia. Hyvä esimerkki päiväretkikohteesta on Slovakian pääkaupunki Bratislava, joka sijaitsee vain 80 kilometrin päässä Wienistä. 

Liikkuminen Wienissä

Wienissä voi liikkua nopeasti ja edullisesti käyttäen kattavaa julkisen liikenteen verkostoa. Siihen kuuluvat metro, paikallisjunat, raitiovaunut ja bussit. Wienissä liikkuminen on yksinkertaista, sillä samalla matkakortilla voi käyttää kaikkia liikennevälineitä.

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,02 / 10

Arvioiden määrä: 6

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
19 Suomi 3 ActiLingua Viena 9.30
35 Espanja 2 ActiLingua Viena 8.75
43 Suomi 1 ActiLingua Viena 8.70
41 Suomi 1 ActiLingua Viena 9.05
34 Suomi 1 ActiLingua Viena 8.57
57 Suomi 1 Vienna 9.76