ActiLingua Academy Wien

saksan kielikurssi wien kielimatka itävalta
saksan kielikurssi wien kielimatka itävaltasaksan kielikurssi wien kielimatka itävaltasaksan kielikurssi wien kielimatka itävaltasaksan kielikurssi wien kielimatka itävaltasaksan kielikurssi wien kielimatka itävaltasaksan kielikurssi wien kielimatka itävalta

Saksaa loisteliaassa Wienissä

Wienin kielikoulu ActiLingua Academy on tunnettu laadustaan ja kokemuksestaan saksan kielen opetuksessa vuodesta 1988 lähtien. Kielikoulu sijaitsee Wienin keskustassa, ja koululla vallitsee erityisen miellyttävä tunnelma.

Valoisat luokkahuoneet on varustettu moderneilla opetusvälineillä. Oppituntien välillä kurssilaiset voivat oleskella kielikoulun yhteisissä tiloissa, josta he voivat lainata ilmaiseksi saksankielisiä kirjoja ja lehtiä sekä käyttää Wifi-yhteyttä.

Actilingua sijaitsee keskeisellä paikalla, Belvederen palatsia vastapäätä. Koulurakennus on kaunis, 1800-luvun loppupuolen art noveau -rakennus, jonka sisätilat on modernisoitu. Koulun viereiseltä Rennwegin asemalta ja pysäkeiltä pääsee liikkumaan nopeasti eri puolille Wieniä.

Saksan kielikurssit

Wienin kielikoulu Actilingua Academy järjestää saksan kursseja vuoden ympäri eri-ikäisille ja -tasoisille opiskelijoille. Actilinguassa opetetaan standardisaksaa, eli Itävallan murteesta ei tarvitse olla huolissaan. Kurssin keston voi päättää itse, ja sen voi aloittaa mikä tahansa maanantai.

Kielikoulu järjestää 25 sekä 35 oppitunnin intensiivisiä saksan kielen kursseja. Tiivis 35 oppitunnin ryhmäkurssi sopii hyvin opiskelijoille, jotka haluavat oppia paljon ja tehokkaasti kielikurssinsa aikana. Kaikkiin ryhmäkursseihin sisältyy viisi oppituntia viikossa kulttuuriopetusta.

Yhdistelmäkurssilla puolestaan osa opetuksesta pidetään ryhmässä ja osa yksityisenä. Kurssin voi valita myös kokonaan yksityisenä. Yksityiskurssi sopii opiskelijoille, joilla on erityistarpeita tai -toiveita saksan kielen oppimisensa suhteen. Yksityistunneilla pääsee rauhassa harjoittelemaan opettajan kanssa juuri niitä asioita, jotka itselle tuottavat hankaluuksia saksan kielen opiskelussa.  

Wienin koulussa opetusta järjestetään sekä aamulla, iltapäivällä että alkuillasta. Opetusryhmät jaetaan ensimmäisenä päivänä tehtävän kielitestin perusteella. Opetuksen aikataulu riippuu ryhmän tasosta, ja aikataulun saa ensimmäisenä päivänä.

Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa. Actilinguan oppimateriaalit ja -metodit ovat ajankohtaisia, ja erityisesti tehokkaaseen saksan opiskeluun kehitettyjä. Oppikirja ei sisälly kurssin hintaan, mutta halutessaan sen voi ostaa kielikoululta. Kurssin suoritettuaan jokainen kurssilainen saa todistuksen kielikurssille osallistumisesta.

Kaikki Wienin opettajat ovat koulutettuja ja kokeneita saksan opettamisessa vieraana kielenä. Tärkeitä valintakriteerejä opettajien suhteen ovat kokemuksen ja pätevyyden lisäksi se, että he voivat luoda miellyttävän ilmapiirin opetukselle.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com

 

 • Aloita yleiskielen saksan kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Oppimateriaalit eivät sisälly kurssin hintaan

Majoitus

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa saksankielisissä isäntäperheissä. Wienin isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun yhden tai kahden hengen huoneen aamupalalla tai puolihoidolla. Isäntäperheessä asuessasi voit harjoittaa saksan kielen taitoasi ja tutustua paremmin paikalliseen elämäntapaan.

Kurssilaiset voivat halutessaan majoittua Wienin kielikurssin ajan ystävänsä kanssa samaan isäntäperheeseen. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista (jos olet esimerkiksi kasvissyöjä) tai allergioista saksan kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi.

Opiskelija-asuntola

Rakennus, jossa opiskelija-asuntola sekä huoneistot sijaitsevat, on tyypillinen jugend-rakennus. Rakennus sijaitsee rauhallisella alueella, vain viiden minuutin kävelymatkan päässä lähimmästä metroasemasta. Se tarjoaa ihanteelliset puitteet menestyksekkään opiskelun ja hauskanpidon yhdistämiseen.

Asuntolasta käsin on helppoa osallistua mielenkiintoisille retkille eri puolille eurooppalaiseen taiteen ja kulttuurin metropolia Wieniä. Kielikoululle ja Wienin keskustaan on vain 10-15 minuutin matka julkisilla liikennevälineillä. Check-in opiskelija-asuntolaan ja huoneistoihin on 14.00-22.00 ja check-out ennen klo 11.00. Kaikki rakennuksen tilat ovat savuttomia.

Opiskelija-asuntolassa voit majoittua pinta-alaltaan noin 65 m² suuruisissa jaetuissa asunnoissa joko yhden tai kahden hengen (yhdessä matkustaville kurssilaisille) huoneessa. Yhdessä asunnossa majoittuu 3-5 kielikurssilaista, ja keittiö sekä kylpyhuone ovat yhteiskäytössä. Lisäksi käytettävissäsi on televisio, radio ja maksuton wifi-yhteys. Täysin varustellusta keittiöstä löytyy jääkaappi, uuni sekä astiat ja ruokailuvälineet. Vuodevaatteet sisältyvät hintaan, mutta pyyhkeet sinun tulisi tuoda tullessasi. Asunnot siivotaan kaksi kertaa viikossa.

Huoneisto

Samassa rakennuksessa opiskelija-asuntolan jaettujen asuntojen kanssa on tarjolla huoneistoja myös omaa rauhaa arvostaville. Huoneistoja voi varata yhdelle tai kahdelle hengelle, ja ne ovat täysin kalustettuja. Huoneistoihin kuuluu kylpyhuone, keittiö, televisio, radio ja ilmainen wifi-yhteys. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti. Kielikoulun majoitusvaihtoehdot vastaavat paikallisia standardeja, joten korkeampaa tasoa arvostaville voimme esimerkiksi suositella hotelleja kielikoulun läheltä. 

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan. 

Kuljetus ja lennot

Lähin lentokenttä on Wienin kansainvälinen lentokenttä. Helsingistä on voi lentää suoraan Wieniin. Kentältä pääsee keskustaan junalla noin vartissa. 

Voit halutessasi varata myös maksullisen kuljetuksen Wienin lentokentältä. Tavoitat kaikki Wienin kielikoulun järjestämät majoitukset julkisillA kulkuvälineillä. Lennot eivät sisälly kielimatkan hintaan, vaan ne varataan omatoimisesti. Neuvomme mielellämme lentojen varaamisessa sekä julkisen liikenteen hyödyntämisessä.

Vapaa-ajan ohjelma

Wienin kielikoulu tarjoaa viikoittain monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, johon osallistumalla voit syventää saksan kielen taitojasi ja tutustua muihin kielikurssilaisiin. Tarjolla on joka viikko paljon erilaista ohjelmaa. Koulu järjestää myös elokuvailtoja, keskustelupiirejä sekä esitelmiä eri aihealueilta, kaikki tietysti saksaksi, minkä ansiosta kielitaitosi kehittyy huimasti.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä.

Kielikoulu järjestää lisäksi mielenkiintoisia retkiä Wienin lähialueille: Salzburgiin Mozartin jalanjäljille, kauniisiin pikkukyliin Tonavan laaksoon, Neusiedl-järvelle tai vaikka kauniiseen Grazin kaupunkiin. Retket ovat ihanteellinen mahdollisuus oppia lisää Itävallan kulttuurista ja elämäntavasta.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta

 • Wienin kaupunkikierros
 • Valssikursseja
 • Vierailu Heurigerin viinitavernaan
 • Kokkausiltoja
 • Salzburg
 • Neusiedl-järvi
 • Wachau ja Tonavan laakso
 • Graz

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:00 - 12:15 tai 14:15 - 17:30*
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Superintensiivikurssi
Oppitunnit 35 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:00 - 14:00 tai 14:15 - 19:15*
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 10 Yksityisopetus
Oppitunnit 25 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:00 - 12:15 tai 14:15 - 17:30, privateclasses_tobeagreedon*
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus privateclasses_tobeagreedon
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,87 / 10

Arvioiden määrä: 5

Arvio Kokonaisarvio Kohde Koulu Majoitus
9.30 10.00 9.00 9.00
8.75 9.00 8.50 9.00
8.70 9.00 8.20 9.50
9.05 9.00 9.30 8.50
8.57 8.40 8.50 9.00