Kielikurssit Saksassa

Keski-Euroopan merkittävimpiin maihin kuuluva Saksa on erinomainen valinta kielimatkan kohteeksi. Saksan kieli on yksi tärkeimmistä koko Euroopassa, ja suuren maan eri kolkista löytyy paljon nähtävää.

Me autamme sinua löytämään laadukkaan kielikoulun sopivasta kurssikohteesta, jossa saksan kielen opiskelun ohella opit tuntemaan saksalaista kulttuuria sekä paikallisten ihmisten ajatusmaailmaa. Ystävälliset saksalaiset tekevät kielitaidon kehittämisen arkielämässä todella helpoksi! 

Nähtävää ja koettavaa

Saksasta löytyy satumaisia linnoja, paljon taidetta ja kulttuuria sekä värikkäitä festivaaleja. Maa on täynnä kulttuuria, ja voitkin matkasi aikana kuulla Saksaa kutsuttavan nimellä "Das Land der Dichter und Denker", runoilijoiden ja ajattelijoiden maa. Kielikurssin oppituntien ohella sinulla on runsaasti aikaa nähdä ja harrastaa. 

Kuvataiteen ystävän kannattaa suunnata esimerkiksi johonkin Berliinin lukuisista gallerioista tai taidemuseoista. Myös underground-taiteella on kaupungissa kauas kantavat juuret, joten kaupungilla kannattaa pitää silmät ja mieli avoimena. Frankfurtin kirjamessut, maailman suurin vuosittainen kirja-alan tapahtuma, on yksi monista tärkeistä kulttuurialan tapahtumista Saksassa.

Münchenissä järjestettävä jokavuotinen olutfestivaali Oktoberfest on kokemisen arvoinen juhla. Rockfestivaaleista pitävän kannattaa puolestaan vierailla luoteis-Saksassa järjestettävällä Rock am Ring -festivaalilla. Erinomainen vierailukohde on myös esimerkiksi kaunis Neuschwansteinin linna.

Kattava kurssivalikoima

Laadukkailla saksan kielikursseilla parannat kielitaitoasi tehokkaasti. Samalla pääset tutustumaan kauniin maan kulttuuriin sekä eri puolilta maailmaa saapuneisiin kielikurssilaisiin. Saksasta löydät kielikursseja niin aikuisille kuin nuorillekin! Laajasta kurssivalikoimasta löytyy varmasti sinulle sopivin kurssityyppi ja kohde, majoitusta unohtamatta.