Saksan kielikurssit Berliini

Saksan kielikurssit Berliini Speak & Fun Kielimatkat

 

Trendikäs Berliini on loistava kohde kielimatkalle!

Berliini on yksi Saksan ja koko Euroopan kiehtovimmista kaupungeista. Berliinin muurin kaatumisen seurauksena kaupunki yhdistyi, ja nykyään Berliini on kulttuurin ja inspiraation keskus. Eloisa, kansainvälinen ja aina yllättävä Berliini inspiroi niin paikallisia kuin vierailijoitakin.

Berliinin laadukkaista kielikouluista löydät eritasoisia saksan kielikursseja, sekä myös oman kurssin nuorille. 

Saksan kielikurssilla Berliinissä opit kieltä kansainvälisessä ilmapiirissä, samalla kun pääset tutustumaan valtavan kaupungin kulttuuriin ja historiaan. Berliinin tarjonta vapaa-ajan viettoon on todella laaja: museoita, monumentteja, historiallisesti merkittäviä paikkoja, kahviloita, etnisiä ravintoloita, baareja... Berliinin vilkasta yöelämää ei voi verrata muiden metropolien yöelämään, sillä Berliinissä vaihtoehtoja on loputtomasti. 

Suurkaupungin ulkopuolelta löydät myös monia mahdollisuuksia rentoutua luonnon helmassa. Kaupungin suuret puistoalueet ovat omiaan pienelle hengähdystauolle kielikurssisi oppituntien jälkeen. Berliini on lisäksi matkakohteena edullinen, ja liikenneyhteydet kaupunkiin ovat erinomaiset! 

Parasta Berliinissä on se, että sen asukkaat ovat erittäin aitoja, ja jokainen voi olla oma itsensä. Huolimatta siitä minkä ikäinen olet, tulet varmasti rakastumaan Berliiniin, kuten jo niin monet ennen sinua. Tämä energinen kaupunki on täydellinen kohde saksan kielen oppimiseen ja kulttuuriin tutustumiseen!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,17 / 10

Arvioiden määrä: 4

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
18 Suomi 3 BWS Germanlingua 9.90
60 Suomi 1 BWS Germanlingua 8.76
46 Suomi 1 BWS Germanlingua 9.90
43 Suomi 1 BWS Germanlingua 8.10