Saksan kielikurssit Berliini

Saksan kielikurssit Berliini Speak & Fun Kielimatkat

 

Saksan pääkaupunki Berliini sulattaa yhteen historiallisia ja monikulttuurisia vaikutteita tavalla, jota on mahdotonta kokea missään muualla. Kaupunkimatkailijoiden ykköskohde on myös loistava paikka saksan opiskeluun kielimatkalla.

Saksan kielikurssin aikana Berliiniin ehtii tutustua monesta eri näkökulmasta. Berliinissä yhdistyvät pitkä historia, vilkas yöelämä, suhteellisen edullinen hintataso ja maukas ruokakulttuuri. Koillis-Saksassa sijaitsevassa Berliinissä on jokaiselle jotakin.

Kielimatkalle Berliiniin - ota nämä huomioon

  • Milloin kannattaa matkustaa? Berliini on oiva kielikurssikohde ympäri vuoden, sillä kaupungissa on elämää ja tapahtumia kaikkina vuodenaikoina. Saksassa vallitsee keskieurooppalainen ilmasto. Kesät ovat lämpimiä ja talvet viileitä.
  • Mihin varata lennot? Helsinki-Vantaalta lähtee viikoittain suoria lentoja Berliiniin. kaupungin keskustaan on erinomaiset yhteydet lentokentiltä.
  • Kenelle Berliini sopii parhaiten? Kaikille sopiva Berliini on monipuolinen kaupunki, joka hehkuu boheemia kulttuuria ja historiallisia monumentteja. Niin urbaanista elämäntyylistä nauttivat kuin historian ystävät löytävät paikkansa kaupungista.
  • Hintataso Berliinissä? Berliini on suurkaupungiksi suhteellisen edullinen matkakohde. Kaupungin eri osissa ruokailee ja majoittuu jokseenkin halvalla.

Kulttuuria ja historiaa

Saksan kielikurssilla Berliinissä törmää historiallisiin monumentteihin ympäriinsä. Vuonna 1989 kaatuneen Berliinin muurin jäännöksillä voi tutustua Euroopan lähihistoriaan. Vasta muurin hajoamisen jälkeen Berliinistä tuli nykyisen Saksan pääkaupunki.

Berliinin lukuisissa museoissa riittää tutkittavaa historiasta nykytaiteen saloihin. Kielikurssin aikana voi vierailla museoissa ja samalla tutustua kaupungin eri osiin. DDR-museo, Juutalaismuseo, Checkpoint Charlie ja ja holokaustin muistomerkki ovat suositeltavia vierailukohteita Berliinissä.

Boheemi ja avoin Berliini

Saksan kielimatkalla Berliinissä pääsee aistimaan vapauden ja luovuuden tunnelmaa. Kaupungissa jokaisella on mahdollisuus toteuttaa itseään, ja se kutsuukin taiteilijoita ympäri maailmaa. Muurin East Side Gallery on vapauden taiteen legendaarinen katselupaikka.

Berliinin monet kasvot kuitenkin takaavat, että kielimatkan aikana tutustuu sen eri puoliin. Kaupunkiin on mahdollista tutustua boheemina, modernina suurkaupunkina tai historiallisena osana Eurooppaa. Berliini on valtava kaupunki, jossa viihtyy pidemmänkin aikaa opiskelemassa saksaa.

Liikkuminen Berliinissä

Berliinissä kielikurssin aikana liikkuu helposti ja edullisesti eri puolillle kaupunkia. Kattava metrokartasto, bussit ja raitiovaunut kuljettavat paikasta toiseen sujuvasti. Myös kävellen kannattaa tutustua eri kaupunginosiin.

Keskustan ruuhkainen liikenne suosii julkisten kulkuneuvojen käyttöä. Kielimatkan aikana on mahdollista hankkia kerta-, päivä- tai kuukausilippuja. Kielimatkan ajaksi voi hankkia myös Berlin Welcome Cardin, jolla saa myös matkustamisen lisäksi alennuksia museoihin.

Yhdistä kohteita

Saksan eri osissa on omat erityispiirteensä, ja pitkällä kielimatkalla voi tutustua useaan kohteeseen. Mikset jatkaisi saksan opiskelua vaikka Münchenin alppimaisemissa tai viehättävässä Heidelbergissä? Suunnittelemme parhaan kielimatkan juuri sinulle.

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

 

 

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,17 / 10

Arvioiden määrä: 5

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
47 Suomi 1 BWS Germanlingua 9.18
18 Suomi 3 BWS Germanlingua 9.90
60 Suomi 1 BWS Germanlingua 8.76
46 Suomi 1 BWS Germanlingua 9.90
43 Suomi 1 BWS Germanlingua 8.10