BWS Germanlingua Berliini

BWS Germanlingua Berliini Saksa opi saksaa kielimatka speakandfun
BWS Germanlingua Berliini Saksa opi saksaa kielimatka speakandfunBWS Germanlingua Berliini Saksa opi saksaa kielimatka speakandfunBWS Germanlingua Berliini Saksa opi saksaa kielimatka speakandfunBWS Germanlingua Berliini Saksa opi saksaa kielimatka speakandfunBWS Germanlingua Berliini Saksa opi saksaa kielimatka speakandfun

Saksan opiskelua boheemissa Berliinissä

Berliinin kielikoulu BWS Germanlingua on tunnettu laadustaan ja kokemuksestaan saksan kielen opetuksessa. Koulu on ollut toiminnassa vuodesta 1984 lähtien.

Kielikoulu sijaitsee Berliinin keskustassa, lyhyen matkan päässä Brandenburger Torista ja muista nähtävyyksistä. Koululla vallitsee leppoisa ilmapiiri, ja tunnet olosi kotoisaksi heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Koulun opettajat ovat päteviä ja sympaattisia, ja BWS onkin saanut paljon mainetta laadukkaiden saksan kielen kurssiensa ansiosta.

BWS sopii erinomaisesti kaikenikäisille saksan opiskelijoille.

Saksan kielikurssit

BWS Germanlingua järjestää saksan kursseja eritasoisille aikuisille. Voit aloittaa kielikurssin mikä tahansa maanantai, ja sopivan viikkomäärän voit valita itse. Yhden oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

 • BWS järjestää 20 oppitunnin peruskursseja ja 25 oppitunnin intensiivikursseja ryhmäopetuksena. Intensiivikurssilla saa enemmän keskustelutunteja.
 • Yhdistelmäkurssi on hyvä vaihtoehto tehokkaaseen kielen oppimiseen, sillä siihen kuuluu sekä ryhmäopetusta että yksityisopetusta. Yhdistelmäkurssiin voi valita 20 oppituntia ryhmäopetusta ja 5-10 oppituntia yksityisopetusta.
 • Mahdollista on valita myös kurssi, joka koostuu pelkästä yksityisopetuksesta.
 • BWS Germanlingua järjestää myös valmennuskursseja kielitutkintoon.

Kielikurssien opetus järjestetään Berliinissä aamu- tai iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Berliinin kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ja metodit ovat ajankohtaisia ja erityisesti tehokkaaseen saksan opiskeluun kehitettyjä. Oppikirja ei sisälly kurssin hintaan, se on ostettavissa kielikoululta, hinta vaihtelee riippuen kurssin tasosta ja pituudesta.

Kaikki Berliinin kielikoulun opettajat ovat koulutettuja ja kokeneita saksan opetuksessa vieraana kielenä. Tärkeitä valintakriteerejä opettajille ovat kokemuksen ja pätevyyden lisäksi se, että he osaavat luoda miellyttävän oppimisilmapiirin. 

Kielikoulu Berliinissä on jäsen useissa ammattijärjestöissä, kuten IALC:ssa (International Association of Language Centres) ja se on myös ruotsalaisen CSN-stipendin hyväksymä koulu.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen saksan kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Opiskelija-asunto

Voit majoittua kielikurssin ajaksi opiskelija-asuntoon. Asunnoissa on yhden ja kahden hengen huoneita. Kylpyhuone ja keittiö jaetaan muiden asukkaiden kanssa. Asunnoissa on lisäksi tv ja vuodevaatteet valmiina, pyyhkeet pitää tuoda itse. 

Opiskelija-asunnot sijaitsevat Mittessä, noin 15–20 minuutin kävelymatkan päässä kielikoululta. Majoittuakseen opiskelija-asunnossa sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Saapuessa veloitetaan takuumaksu, joka palautetaan, kun huone luovutetaan moitteettomassa kunnossa.

kielimatka berliini opiskelija asunto
Huone opiskelija-asunnossa. BWS Germanlingua

Opiskelija-asunto Plus

Pientä lisähintaa vastaan voit majoittua Mittessä myös opiskelija-asunnossa, joka on varustettu pesukoneella, tiskikoneella sekä nettiyhteydellä. Alaikäraja on 20 vuotta.

Saapuessa veloitetaan takuumaksu, joka palautetaan, kun huone luovutetaan moitteettomassa kunnossa.

Studio

Berliinin kielikoulu tarjoaa myös yhden hengen studiohuoneistoja kurssilaisille, jotka arvostavat omaa rauhaa. Huoneistot sijaitsevat Mittessä, noin 15–20 minuutin kävelymatkan päässä kielikoululta.

Huoneistossa on oma kylpyhuone ja keittonurkkaus. Jos saavut ystävän tai kumppanisi kanssa, voitte varata studion myös kahdelle hengelle. Toisen henkilön ei tarvitse osallistua saksan kielikurssille. Kahden hengen majoituksesta veloitetaan aina lisämaksu.

Saapuessa valoitetaan takuumaksu, joka palautetaan, kun huone luovutetaan moitteettomassa kunnossa. Omaan huoneistoon voivat majoittua yli 18-vuotiaat opiskelijat.

kielimatka berliini huoneisto
Studio 1-2 hengelle. BWS Germanlingua

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset majoittuvat kielikoulun valitsemisssa saksalaisissa isäntäperheissä. Berliinin isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun yhden tai kahden hengen huoneen aamupalalla tai puolihoidolla. Isäntäperheessä majoittuminen antaa hyvän mahdollisuuden tutustua saksalaiseen kulttuuriin, elämäntapaan ja ruokiin.

Perheet asuvat mukavilla asuinalueilla, yleensä hieman keskustan ulkopuolella. Reitti koululle on kuitenkin aina helppo.

Tiettyinä vuodenaikoina perheissä majoittuu useampi kuin yksi oppilas, jolloin majoitus yritetään järjestää siten, että oppilaat ovat eri kansallisuuksia. Kurssilaiset voivat totta kai halutessaan majoittua Berliinin kielikurssin ajan ystävänsä kanssa samaan isäntäperheeseen.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan. 

Kuljetus ja lennot

Helsingistä on suoria lentoja Berliinin lentokentille. Voit halutessasi varata myös maksullisen kuljetuksen lentokentältä. Tavoitat kaikki Berliinin kielikoulun järjestämät majoitukset myös julkisilla kulkuvälineillä.

Lennot eivät sisälly kielimatkan hintaan, vaan ne varataan omatoimisesti. Neuvomme mielellämme lentojen varaamisessa sekä julkisen liikenteen hyödyntämisessä.

Vapaa-ajan ohjelma

Berliiinin kielikoulu järjestää monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, johon osallistumalla voit syventää saksan kielen taitojasi ja tutustua kaupunkiin. Osa retkistä on omakustanteisia, ja koulu järjestää myös ilmaisia aktiviteetteja opiskelijoilleen. Berliinissä ei tekeminen lopu kesken! Koulun paikallinen henkilökunta neuvoo myös mielellään myös omatoimisen vapaa-ajan toiminnan järjestämisessä.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Ohjelma vaihtelee kauden mukaan, jos ohjelmaan ei ole tarpeeksi osallistujia, ei sitä välttämättä järjestetä.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Biergarten-kierros
 • Tutustuminen Markthallen ruokatoriin
 • Vierailu Mauerparkiin
 • Museovierailuja
 • Vierailu Olympiapuistossa
 • Retki Salzburgiin
 • Retki Kölniin
 • Ekskursio kasvitieteelliseen puutarhaan

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:30 - 13:00*
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:30 - 14:00*
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 10 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Lisätietoa Yksityisopetus pidetään iltapäivisin.
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,17 / 10

Arvioiden määrä: 5

Arvio Kokonaisarvio Kohde Koulu Majoitus
9.18 9.00 9.30 0.00
9.90 10.00 10.00 9.50
8.76 9.00 8.60 0.00
9.90 10.00 9.80 10.00
8.10 8.00 8.60 7.00