GLS German Language School

Opi saksaa berliini saksa kielimatkaOpi saksaa berliini saksa kielimatkaOpi saksaa berliini saksa kielimatkaOpi saksaa berliini saksa kielimatkaOpi saksaa berliini saksa kielimatkaOpi saksaa berliini saksa kielimatkaOpi saksaa berliini saksa kielimatkaOpi saksaa berliini saksa kielimatkaOpi saksaa berliini saksa kielimatkaOpi saksaa berliini saksa kielimatkaOpi saksaa berliini saksa kielimatkaOpi saksaa berliini saksa kielimatka

Berliinin kielikoulu GLS järjestää saksan kielikursseja nuorille kesäisin. Koulu sijaitsee kaupungin trendikkäässä kaupunginosassa, Prenzlauer Bergissä, jossa on paljon kahviloita, taidegallerioita ja design-liikkeitä. Lisäksi monia elokuvia on kuvattu Kastanienallee-kadulla, jolla koulurakennus sijaitsee. Berliinin kielikurssi on suunnattu 16-18-vuotiaille, ja sisältää myös iltaohjelmaa. 

Berliinin nuorten kielikoulussa on yli 40 luokkahuonetta, suuri piha-alue, kahvio/ruokailuhuone itsepalvelulla, ravintola, kirjasto sekä student lounge, jossa pääset tutustumaan muihin kielikoulun opiskelijoihin. Lisäksi koulu tarjoaa polkupyörien vuokrauspalvelun, ilmaisen WiFin sekä loistavat liikuntatilat.

Kurssilaisia Berliiniin saapuu joka puolelta maailmaa (mm. USA:sta, Etelä-Amerikasta, Euroopasta), ja kielimatkakokemuksestasi saksan kielen parissa tulee varmasti erittäin kansainvälinen. 

Berliinin GLS:n opettajat puhuvat kaikki saksaa äidinkielenään, ja heillä on korkea-asteen koulutus. Opetuksessa painotetaan erityisesti kommunikaatiotaitoja, ja metodit ovat mielenkiintoisia ja hauskoja. Yhteistyökoulumme Berliinissä on jäsen useissa ammattijärjestöissä, kuten IALC:ssa (International Association of Language Centres), EAQUALS:issa ja ALTO:ssa.

Kurssi

Nuorten kielikurssiin kuuluu 20 oppituntia viikossa. Yksi oppitunti kestää 45 minuuttia ja yhdessä opetusryhmässä on oppilaita enintään 12. Opetusta on maanantaista perjantaihin iltapäivisin; aamupäivällä voi osallistua koulun järjestämään vapaa-ajan ohjelmaan.   

Ensimmäisenä koulupäivänä tehdään kielitesti, jonka perusteella sinut sijoitetaan tasoltaan juuri sinulle sopivaan ryhmään. Ryhmässä opiskelu sujuu hyvin, kun kaikilla kurssilaisilla on lähes sama kielitaitotaso, eikä opiskelu ole kellekään liian helppoa tai vaikeaa.

Kurssin aikaväli ja hinnat

Voit aloittaa Berliinin nuorten kurssin mikä tahansa sunnuntai aikavälillä  24.06.2018 - 19.08.2018. Minimiviikkomäärä on kaksi, mutta maksimimäärän voit valita itse. Kurssin hintaan sisältyy kurssi, majoitus kuten varattu, lentokenttäkuljetukset sekä vapaa-ajan ohjelma.

Kysy asiakaspalvelustamme lisätietoja ja hinnat: info@speakfun-kielimatkat.com

School Berliini

Ohjaus

Berliinin kielimatkallasi GLS:n henkilökunta pitää sinusta huolen koko oleskelusi ajan. Ohjaajat ovat aina tarvittaessa apunasi, jos sinulla on murheita tai huolia, toivomuksia ja parannusehdotuksia, tai jos haluat vinkkejä vapaa-aikaasi. Ohjaajat ovat itsekin nuoria, ja heitä on helppo lähestyä. Ohjaajat järjestävät sinulle ja muille kielikurssilaisille monenlaista vapaa-ajan ohjelmaa, johon sisältyy urheilua, retkiä ja paljon muuta. Ohjaajat eivät kuitenkaan vahdi sinua kellon ympäri, ja etenkin täysi-ikäiset kurssilaiset voivat tulla ja mennä vapaammin.

Kielimatkallasi Berliinissä sinulla on järjestetyn ohjelman lisäksi myös paljon omaa aikaa. Henkilökunta pitää vain huolen siitä, että kaikki noudattavat kielikoulun sääntöjä, etenkin majoituksessa. 

Majoitus

Isäntäperhe

Isäntäperheessä asut kahden hengen huoneessa toisen kurssilaisen kanssa. Isäntäperheet asuvat noin 30-50 minuutin bussimatkan päässä koululta, ja jaat kylpyhuoneen sekä yhteiset tilat heidän kanssaan. Isäntäperhemajoituksen hintaan kuuluu puolihoito: aamiaisen saat perheessä, mutta illallinen tarjoillaan kampuksella. Lounaan voi ostaa koulun kahvilasta tai hankkia omat eväät lähialueen kaupoista tai kahviloista.

Asuntola

Asuntolassa majoitut 4-5 hengen huoneessa kurssikavereidesi kanssa. Asuntolamajoitus on aivan kampuksen yhteydessä. Myös asuntolamajoitukseen sisältyy puolihoito: aamiainen ja illallinen tarjoillaan kampuksella, ja lounaan voi halutessaan ostaa koulun kahvilasta. Liinavaatteet kuuluvat hintaan, mutta muistathan ottaa omat pyyhkeet mukaan.

Hostal4Youth

Noin 10 minuutin kävelymatkan päässä koululta sijaitseva hostelli on erittäin kysytty vaihtoehto asuntolamajoitukselle. Hostellissa majoitut kahden hengen huoneessa jaetulla kylpyhuoneella. Puolihoito sisältyy hintaan.

Hotel Meininger

Tässä majoituskohteessa jaat huoneen neljän muun kurssilaisen kanssa. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone. Alexanderplatzin läheisyydessä, Senefelderplatzin metroaseman vieressä sijaitsevalta hotellilta on noin 10 minuutin kävelymatka koululle. Puolihoito sisältyy hintaan.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan sunnuntaihin. Lisäöitä voi tarvittaessa varata saatavuuden mukaan. 

Kuljetus

Berliinin lentokentältä tai rautatieasemalta järjestetään kielimatkan hintaan sisältyvä kuljetus sunnuntaisin kello 8.00 - 22.00 sekä saapuville että lähteville kurssilaisille. Kielikoulu suosittelee lentojen saapumis- ja lähtöaikojen olevan kuitenkin  kello 9.00 ja 18.00 välillä. Eri viikonpäivinä tai mainittujen aikojen ulkopuolella saapuvat/ lähtevät kurssilaiset voivat varata oman henkilökohtaisen kuljetuksen lisämaksua vastaan. Huomaa, että lennot eivät sisälly kielimatkojen hintaan.

Vapaa-ajan ohjelma

Berliinissä GLS:n saksankieliset ohjaajat pitävät huolen siitä, että tekemistä riittää. Ohjelma on suunnattu nimenomaan vanhemmille nuorille, ja kulttuuri- ja urheilutarjonta on monipuolinen. Vapaa-ajan ohjelman ohella tutustut muihin nuoriin kielimatkalaisiin ja pidätte yhdessä hauskaa Berliinissä!

Kurssin hintaan kuuluu kaksi aktiviteettia joka arkipäivä, ja yksi kokopäiväretki lauantaisin. Ohjelma voi olla esimerkiksi museo- ja monumenttikäyntejä, kirpputoreja ja markkinoita, pyöräretkiä tai iltoja kaupungin yöelämässä. Viikonlopun retkillä näet mielenkiintoisia ja kauniita nähtävyyksiä ympäri Berliiniä, esimerkiksi Sanssoucin linnan Potsdamissa. 

Vanhempien kannattaa huomioida, että Saksassa lainsäädäntö on sallivampi ikärajojen suhteen, ja esimerkiksi jo 16-vuotiaat saavat laillisesti nauttia alkoholia. 

Ilmoittautuminen

Berliinin nuorten kurssille voi ilmoittautua sähköpostitse. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: info@speakfun-kielimatkat.com

Tarjolla olevat kurssit

Nuorten kurssi - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1

Miksi opiskella tässä koulussa?

Berliini on ihanteellinen nuorten kielimatkakohde värikkään historiansa ja monikansallisen kulttuurinsa johdosta! Uudet kokemukset ja elämykset odottavat sinua suurkaupungissa, jolla on loputtomasti tarjottavaa. Kierrellessäsi uusien ystäviesi kanssa kaupungin ostoskatuja, museoita, vehreitä puistoja ja historiallisia kohteita saksan kielitaitosi paranee huomaamattasi.