GLS German Language School

Opi saksaa berliini saksa kielimatkaOpi saksaa berliini saksa kielimatkaOpi saksaa berliini saksa kielimatkaOpi saksaa berliini saksa kielimatkaOpi saksaa berliini saksa kielimatkaOpi saksaa berliini saksa kielimatkaOpi saksaa berliini saksa kielimatkaOpi saksaa berliini saksa kielimatkaOpi saksaa berliini saksa kielimatka

Saksaa trendikkäässä Itä-Berliinissä

Berliinin kielikoulu GLS järjestää saksan kielikursseja nuorille kesäisin. Koulu sijaitsee kaupungin trendikkäässä kaupunginosassa, Prenzlauer Bergissä, jossa on paljon kahviloita, taidegallerioita ja design-liikkeitä. Lisäksi monia elokuvia on kuvattu Kastanienallee-kadulla, jolla koulurakennus sijaitsee.

Berliinin kielikurssi on suunnattu 16-18-vuotiaille, ja se sisältää myös iltaohjelmaa. 

GSL:n suurella kampuksella on yli 40 luokkahuonetta, sisäpiha, kahvio, ravintola, kirjasto sekä student lounge, jossa pääset tutustumaan muihin kielikoulun opiskelijoihin. Lisäksi koulu tarjoaa polkupyörien vuokrauspalvelun, ilmaisen WiFi:n sekä loistavat liikuntatilat.

Kurssilaisia Berliiniin saapuu joka puolelta maailmaa, esimerkiksi USA:sta, Etelä-Amerikasta ja muualta Euroopasta. Kielimatkakokemuksestasi saksan kielen parissa tulee varmasti erittäin kansainvälinen. 

Hinnasto 2020

Saksan kielikurssi ja opetus

Nuorten kielikurssiin kuuluu 20 oppituntia viikossa. Yksi oppitunti kestää 45 minuuttia ja yhdessä opetusryhmässä on oppilaita enintään 12. Opetusta on maanantaista perjantaihin iltapäivisin; aamupäivällä voi osallistua koulun järjestämään vapaa-ajan ohjelmaan.   

Ensimmäisenä koulupäivänä tehdään kielitesti, jonka perusteella sinut sijoitetaan tasoltaan juuri sinulle sopivaan ryhmään. Ryhmässä opiskelu sujuu hyvin, kun kaikilla kurssilaisilla on lähes sama kielitaitotaso, eikä opiskelu ole kellekään liian helppoa tai vaikeaa.

Berliinin GLS:n opettajat puhuvat kaikki saksaa äidinkielenään, ja heillä on korkea-asteen koulutus. Opetuksessa painotetaan erityisesti kommunikaatiotaitoja, ja metodit ovat mielenkiintoisia ja hauskoja.

Yhteistyökoulumme Berliinissä on jäsen useissa ammattijärjestöissä, kuten IALC:ssa, EAQUALS:ssa ja ALTO:ssa.

Kurssin aikaväli ja hinnat

Voit aloittaa Berliinin nuorten kurssin aikavälillä 21.6.2020 - 18.8.2020. Saapumis- ja lähtöpäivän tulisi olla sunnuntai.

Minimiviikkomäärä on kaksi ja maksimimäärä kahdeksan. Kurssin hintaan sisältyy saksan kielikurssi, majoitus, puolihoito, lentokenttäkuljetukset sekä vapaa-ajan ohjelma.

Kysy lisätietoja ja hinnat asiakaspalvelustamme.

 

Ohjaus

Berliinin kielimatkallasi GLS:n henkilökunta neuvoo ja auttaa koko oleskelusi ajan. Ohjaajat ovat aina tarvittaessa apunasi, jos sinulla on murheita tai huolia, toivomuksia ja parannusehdotuksia, tai jos haluat vinkkejä vapaa-aikaasi. He osaavat saksan lisäksi englantia.

Ohjaajat ovat itsekin nuoria, ja heitä on helppo lähestyä. Ohjaajat järjestävät sinulle ja muille kielikurssilaisille monenlaista vapaa-ajan ohjelmaa, johon sisältyy urheilua, retkiä ja paljon muuta. Ohjaajat eivät kuitenkaan vahdi sinua kellon ympäri, ja etenkin täysi-ikäiset kurssilaiset voivat tulla ja mennä vapaammin.

Kielimatkallasi Berliinissä sinulla on järjestetyn ohjelman lisäksi myös paljon omaa aikaa. Henkilökunta pitää vain huolen siitä, että kaikki noudattavat kielikoulun sääntöjä, etenkin majoituksessa. 

Suomenkieliseen etäasiakaspalveluumme voi matkan aikana olla koska tahansa yhteydessä.

School Berliini

Majoitus

Asuntola kampuksella

Asuntolassa majoitut 3-5 hengen huoneessa kurssikavereidesi kanssa. Asuntolamajoitus sijaitsee GLS:n kampuksella. Tämä vaihtoehto on suosituin majoitukselle Berliinissä, joten varaus on hyvä tehdä ajoissa. 

Asuntolamajoitukseen sisältyy puolihoito: aamiainen ja illallinen tarjoillaan kampuksella, ja lounaan voi halutessaan ostaa koulun kahvilasta. Liinavaatteet kuuluvat hintaan, mutta muistathan ottaa omat pyyhkeet mukaan.

Hostal4Youth

Noin 10 minuutin kävelymatkan päässä koululta sijaitseva hostelli on erittäin kysytty vaihtoehto asuntolamajoitukselle. Hostellissa majoitut kahden hengen huoneessa jaetulla kylpyhuoneella. Puolihoito sisältyy hintaan.

Hotel Meininger

Tässä majoituskohteessa jaat huoneen neljän muun kurssilaisen kanssa. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone. Alexanderplatzin läheisyydessä, Senefelderplatzin metroaseman vieressä sijaitsevalta hotellilta on noin 10 minuutin kävelymatka koululle. Puolihoito sisältyy hintaan.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan sunnuntaihin. Lisäöitä voi tarvittaessa varata saatavuuden mukaan. 

 

Kuljetus ja lennot

Berliinin lentokentältä tai rautatieasemalta järjestetään kielimatkan hintaan sisältyvä kuljetus sunnuntaisin kello 8.00 - 22.00 sekä saapuville että lähteville kurssilaisille. Kielikoulu suosittelee lentojen saapumis- ja lähtöaikojen olevan kuitenkin  kello 9.00 ja 18.00 välillä. Eri viikonpäivinä tai mainittujen aikojen ulkopuolella saapuvat/lähtevät kurssilaiset voivat varata oman henkilökohtaisen kuljetuksen lisämaksua vastaan. 

Paikallisliikenteen matkaliput eivät sisälly kielimatkan hintaan. Koulun kautta saa hankittua Berliinin matkalipun.

Lennot kohteeseen tulee varata itse. Autamme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Berliinissä GLS:n saksankieliset ohjaajat pitävät huolen siitä, että tekemistä riittää. Ohjelma on suunnattu nimenomaan vanhemmille nuorille, ja kulttuuri- ja urheilutarjonta on monipuolinen. Vapaa-ajan ohjelman ohella tutustut muihin nuoriin kielimatkalaisiin ja pidätte yhdessä hauskaa Berliinissä!

Kurssin hintaan kuuluu kaksi aktiviteettia joka arkipäivä, ja yksi kokopäiväretki lauantaisin. Ohjelma voi olla esimerkiksi museo- ja monumenttikäyntejä, kirpputoreja ja markkinoita, pyöräretkiä tai iltoja kaupungin yöelämässä. Viikonlopun retkillä näet mielenkiintoisia ja kauniita nähtävyyksiä ympäri Berliiniä, esimerkiksi Sanssoucin linnan Potsdamissa. 

Vanhempien kannattaa huomioida, että Saksassa lainsäädäntö on sallivampi ikärajojen suhteen, ja esimerkiksi jo 16-vuotiaat saavat laillisesti nauttia alkoholia. 

Ilmoittautuminen

Berliinin nuorten kurssille voi ilmoittautua helpoiten sähköpostitse.

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Nuorten kurssi - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1