Saksan kielikurssit Heidelberg

Saksan kielikurssit Heidelberg Speak & Fun Kielimatkat

 

Heidelbergiä pidetään saksalaisen romantiikan symbolina ja koulutuksen kehtona. Tämä sivistynyt kaupunki on voimakkaasti sidoksissa kaupungin vuonna 1386 perustettuun Saksan vanhimpaan yliopistoon. Saksan kielikurssilla laadukkaassa kielikoulussa Heidelbergissä opit saksaa kansainvälisessä ilmapiirissä ja tutustut tähän upeaan kaupunkiin ja sen ympäristöön. 

Kaupunki on tunnettu useista monumenteistaan, kuten Heidelbergin linna ja vanha silta. Yli 140 000 asukkaallaan Heidelberg on yksi suurimmista kaupungeista Rhein-Neckarin alueella.

Heidelbergissa voit ihailla Saksan vanhinta yliopistoa, linnan raunioita, monia muita historiallisia rakennuksia sekä laajaa taide- ja kulttuuritarjontaa. Heidelbergin vanha kaupunki hurmaa viehättävillä kapeilla kujillaan, antiikkiliikkeillään ja historiallisilla rakennuksillaan. Vanhan kaupungin läpi kulkevalla ostoskadulla on lukuisia kahviloita, ravintoloita ja liikkeitä.

Saksan oppituntiesi jälkeen voit rentoutua vaikka Neckar-joen rannalla tai kasvitieteellisessä puutarhassa. Opiskelijakaupungin energinen tunnelma sekoitettuna romantiikkaan ja historiaan tekevät kaupungista täydellisen paikan saksan opiskelua varten!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,48 / 10

Arvioiden määrä: 2

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
41 Espanja 1 Collegium Palatinum 7.81
27 Espanja 12 Heidelberg 9.14