Saksan kielikurssit Heidelberg

Saksan kielikurssit Heidelberg Speak & Fun Kielimatkat

Saksan kielikurssilla yliopistokaupunki Heidelbergissä opit saksaa kansainvälisessä ilmapiirissä ja tutustut upeaan kaupunkiin ja sen ympäristöön. 

Yli 140 000 asukkaallaan Heidelberg on yksi suurimmista kaupungeista Rhein-Neckarin alueella. Heidelbergistä muodostui 1700-luvun romantiikan aikana kulttuurin ja tieteen keskus, jonka jäljet näkyvät tänäkin päivänä.

Kielimatkalle Heidelbergiin - ota nämä huomioon

  • Milloin Heidelbergiin kannattaa matkustaa? Heidelbergissä on usein lämmin sää huhtikuusta lokakuuhun. Talvella lämpötila saattaa laskea pakkasen puolelle.
  • Miten pääsen perille? Kätevintä on lentää Suomesta Frankfurtiin, josta on noin tunnin junamatka Heidelbergin keskustaan.
  • Kenelle Heidelberg sopii? Heidelberg sopii kielimatkakohteeksi erityisesti historiasta ja tieteestä kiinnostuneille.
  • Hintataso Heidelbergissä? Heidelbergin hintataso on hieman Suomen tasoa matalampi.

Historiaa hienossa Heidelbergissä

Heidelbergiä pidetään saksalaisen romantiikan symbolina ja koulutuksen kehtona. Tämä sivistynyt kaupunki on voimakkaasti sidoksissa vuonna 1386 perustettuun Heidelbergin yliopistoon, joka on Saksan vanhin. 

Kaupunki on tunnettu useista monumenteistaan, kuten Heidelbergin linnasta ja Vanhasta Sillasta. Heidelbergissa voit ihailla myös monia muita historiallisia rakennuksia sekä laajaa taide- ja kulttuuritarjontaa. 

Alte Brücke eli Vanha Silta on yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä. Roomalaiset rakensivat paikalle sillan ensimmäisellä vuosisadalla, mutta alkuperäinen silta murtui aikojen saatossa. Vuonna 1788 rakennettu Vanha Silta on kuitenkin säilynyt tähän päivään asti.

Vapaa-aikaa saksan kielimatkalla Heidelbergissa

Heidelbergin vanha kaupunki hurmaa viehättävillä kapeilla kujillaan, antiikkiliikkeillään ja historiallisilla rakennuksillaan. Vanhan kaupungin läpi kulkevalla ostoskadulla on lukuisia kahviloita, ravintoloita ja liikkeitä.

Saksan kurssin oppituntien jälkeen voit rentoutua vaikka Neckar-joen rannalla tai kasvitieteellisessä puutarhassa. Patikoi Philosophenwegillä tai nauti näköalasta Königstuhlin kukkulan huipulta.

Liikkuminen Heidelbergissä.

Heidelbergin sisällä pääsee liikkumaan helposti kävellen, raitiovaunulla tai bussilla. Lipun tai matkakortin voi ostaa mobiilisovelluksella. Heidelberg on myös pyöräilijäystävällinen kaupunki, ja pyöriä voi vuokrata monin paikoin.

 Junamatka naapurikaupunkeihin Frankfurtiin ja Stuttgartiin kestää kumpaankin vain noin tunnin, ja ne ovatkin suosittuja Heidelbergin kielikurssilaisten päiväretkikohteita.

Yhdistä kohteita

Jo muutaman viikon saksan kielimatkalla kerkeää hyvin tutustua muihinkin Saksan kohteisiin. Miltä kuulostaisi opintojen jatkaminen ihastuttavassa pikkukaupungissa Lindaussa tai Baijerin osavaltion pääkaupungissa Münchenissä?

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,48 / 10

Arvioiden määrä: 2

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
41 Espanja 1 Collegium Palatinum 7.81
27 Espanja 12 Heidelberg 9.14