Collegium Palatinum Heidelberg

heidelberg saksa opi saksaa kielimatka speakandfun
heidelberg saksa opi saksaa kielimatka speakandfunheidelberg saksa opi saksaa kielimatka speakandfunheidelberg saksa opi saksaa kielimatka speakandfunheidelberg saksa opi saksaa kielimatka speakandfunheidelberg saksa opi saksaa kielimatka speakandfunheidelberg saksa opi saksaa kielimatka speakandfunheidelberg saksa opi saksaa kielimatka speakandfun

Opi saksaa yliopistokaupunki Heidelbergissä

Heidelbergin kielikoulu International House on tunnettu laadustaan ja kokemuksestaan saksan kielen opetuksessa vuodesta 1958 lähtien. Kielikoulu sijaitsee 1800-luvulla rakennetussa huvilassa, lähellä historiallista keskustaa ja Heidelbergin yliopiston oikeustieteellistä tiedekuntaa.

Koulun välittömästä läheisyydestä löytyy lukuisia kahviloita, ravintoloita, teatteri, ja kaupungin tärkeimmät ostoskadut.

Collegium Palatinum on osa kansaInvälisesti tunnustettua International House -ketjua. Heidelbergin kielikoulu on virallinen Telc:n ja TestDaF:n testikeskus.

Saksan kielen kurssit

International House Heidelberg tarjoaa kursseja vuoden ympäri. Saksaa voi opiskella niin aloittelijat kuin edistyneemmätkin, ja kurssin voi aloittaa mikä tahansa maanantai. 

 • 20 viikkotunnin peruskurssi ryhmäopetuksena sopii aloittelijalle tai pidemmälle kielimatkalle. 
 • Voit valita myös 25 tai 30 oppitunnin intensiivikurssin.
 • Yhdistelmäkurssi on kehitetty tehokkaaseen saksan kielen opiskeluun. Yhdistelmäkurssilla opiskelet 20 oppituntia ryhmässä ja viisi oppituntita yksityisopetuksessa.
 • Yksityiskurssilla saat täysin tarpeisiisi räätälöityä saksan kielen opetusta.

Heidelbergissä voi osallistua myös neljän viikon pituiselle Telc Deutsch -valmennuskurssille, ja suorittaa jakson lopuksi virallisen kielikokeen koululla. Kokeesta veloitetaan lisähinta.

Kaikilla Heidelbergin kielikoulun opettajilla on pätevyydet saksan kielen opetukseen ja kokemusta saksan opetuksessa vieraana kielenä. He ovat sitoutuneita työskentelemään eri maista ja kulttuureista kotoisin olevien ihmisten kanssa.

Heidelbergin kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ja metodit ovat ajankohtaisia ja erityisesti tehokkaaseen saksan opiskeluun kehitettyjä. Oppikirja ei sisälly kurssin hintaan. Kurssin päätyttyä saa todistuksen kielikurssille osallistumisesta. Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com

 

 • Aloita yleiskielen saksan kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Oppimateriaalit eivät sisälly kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Opiskelija-asuntola

Jos haluat majoittua hiukan itsenäisemmin, voit majoittua moderniin opiskelija-asuntolaan. Asuntolassa on studiohuoneistoja sekä jaettuja asuntoja. Asuntola sijaitsee Bahnstadin trendikkäässä kaupunginosassa, lyhyen matkan päässä kielikoululta.

Studiossa sinulla on yhden hengen huone keittonurkkauksella ja kylpyhuoneella kokonaan omaan käyttöösi. Vaihtoehtoisesti voit jakaa asunnon toisen opiskelijan kanssa. Myös jaetussa asunnossa sinulla on oma makuuhuone ja keittonurkkaus, ainoastaan kylpyhuone jaetaan.

Asuntolassa on langaton internet-yhteys, oleskelutiloja, kattoterassi ja kuntosali. Vuodevaatteet sisältyvät hintaan ja ne vaihdetaan joka toinen viikko, pyyhkeet pyydämme tuomaan mukanasi. Pyykkiä voi pestä asuntolan pesutuvassa.

Majoitukseen voi saapua sunnuntaina ennen kurssin alkua klo 18-20 välillä. Poistua tulee kurssin jälkeisenä lauantaina klo 10 mennessä.

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa saksalaisissa isäntäperheissä. Heidelbergin isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun yhden hengen huoneen aamupalalla tai puolihoidolla sekä pyykinpesumahdollisuudella.

Isäntäperheessä asuessasi tutustut paremmin saksalaiseen kulttuuriin, elämäntapaan ja ruokiin. Majoitus sopii myös aikuisille opiskelijoille. Perheet asuvat rauhallisilla alueilla, hyvin kulkuyhteyksien päässä koululta.

Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista saksan kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan. 

Kuljetus ja lennot

Helpoimmin Heidelbergiin pääsee lentämällä ensin Frankfurtiin, josta voi jatkaa esimerkiksi junalla Heidelbergiin. Junia menee useita päivässä ja matka-aika on vain noin tunnin.

Voit halutessasi myös tilata maksullisen kuljetuksen Frankfurtin lentokentältä. Tavoitat kaikki Heidelbergin kielikoulun järjestämät majoitukset myös julkisilla kulkuvälineillä.

Lennot eivät sisälly kielimatkan hintaan, vaan ne tulee varata itse. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä.

Vapaa-ajan ohjelma

Heidelbergin kielikoulu järjestää vapaa-ajan ohjelmaa, johon osallistumalla voit syventää saksan kielen taitojasi ja tutustua kaupunkiin. Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun.

Tarjolla on joka viikko monia aktiviteetteja, kuten vierailu Heidelbergin linnassa, kierros vanhassa kaupungissa, museo- ja teatterikäyntejä ja konsertteja. Jos haluat nauttia Heidelbergin upeasta näköalasta, Philosophenweg eli 'Filosofinpolku' on siihen täydellinen paikka.

Lisäksi koulu järjestää retkiä kauniisiin kohteisiin Heidelbergin ympäristössä, kuten Frankfurtiin ja Baden-Württembergin osavaltion pääkaupunkiin Stuttgartiin. Retkellä Speyerissä pääset ihailemaan keskiaikaista tuomiokirkkoa, joka kuuluu UNESCOn maailmanperintölistalle, ja Schwetzingenillä on puolestaan tarjottavaan kaunis barokkityylinen linna.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Tutustuminen Heidelbergin linnaan
 • Kaupunkikierros Heidelbergissä
 • Opastettu kierros vanhassa kaupungissa
 • Museokäyntejä
 • Konsertti- ja teatterivierailuja
 • Kävely Philosophenwegillä
 • Frankfurt
 • Stuttgart
 • Schwetzingen
 • Speyer

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 8:30 - 12:00
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 8:30 - 13:00
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 8:30 – 13:00 h; tiistaina ja torstaina 14:00 - 16:00
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 8:30 - 13:00*
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Telc Deutsch B1/B2 - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 8:30 – 13:00 h; tiistaina ja torstaina 14:00 - 16:00
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2