Saksan kielikurssit Lindau

Saksan kielikurssit Lindau Speak & Fun Kielimatkat

Hurmaavan kaunis Lindau on suosituin kielimatkakohde Saksassa! 

Baijerissa Bodenjärven rannalla sijaitsevassa Lindaussa on noin 25 000 asukasta, ja kaupunki kiehtoo välittömällä tunnelmallaan. Laadukkaassa kielikoulussa on laaja kurssitarjonta, ja Lindausta löydät oman kurssin myös nuorille. Saksan opiskeleminen kielikurssilla Lindaussa on tehokasta ja hauskaa!

Kielimatkalle Lindauhun - ota nämä huomioon

  • Milloin Lindauhun kannattaa matkustaa? Lindaussa on lämpimintä huhtikuusta lokakuuhun ja kesällä päästään usein hellelukemiin. Kylmimmillään talvella lämpötila on nollan molemmin puolin.
  • Miten pääsen perille? Helsingistä on suoria lentoja Stuttgartiin ja Müncheniin ja Zürichiin, jotka ovat lähimmät isot lentokentät.
  • Kenelle Lindau sopii? Lindau sopii hyvin perheille, liikuntaa harrastaville tai upeista luontokohteista nauttiville.

Historiaa ja nähtävyyksiä saarella

Lindaun tunnetuin nähtävyys on Saksan eteläisin majakka Bodenjärven rannalla, joka rakennettiin vuonna 1856. 33 metrisen tornin vieressä on samana vuonna veistetty näyttävä leijonapatsas, joka tervehtii Lindaun satamaan saapuvia veneitä.

Saarella sijaitsevasta vanhasta kaupungista löytyy 1000-vuotias Pietarinkirkko. Kaupungissa on myös historiallisia ravintoloita ja panimoita perinteisillä saksalaisilla ruoillaan ja juomillaan. Lindaun kielimatkalaisen on ehdottomasti käytävä kauniilla rantapromenadilla ja satamassa.

Baijerin helmi

Lindau ja sitä ympäröivä alue on yksi Saksan suosituimmista ja kauneimmista matkakohteista. Muita mielenkiintoisia retkikohteita on monia, kuten värikäs Mainaun saari, joka on kuin yksi häikäisevän kaunis puutarha kukkia pullollaan. 

Lindaun maisemalle on ominaista monet pienet järvet, metsät sekä viini- ja hedelmätilat, mikä tarjoaa kiehtovia vastakohtia vanhan kaupungin historiallisiin rakennuksiin. 

Lindaun upea luonto tarjoaa kielikurssilla opiskelun ohella monia aktiviteetteja. Vesi- ja talviurheilulajit ovat erittäin suosittuja vuodenajasta riippuen. Lähellä sijaitseva Pfänderin vuori avaa näkymän koko Bodenjärvelle, Lindaun saarelle ja Alppien huipuille.

Liikkuminen Lindaussa

Lindau on pieni kaupunki, jossa keskustan alueella pärjää hyvin jalan. Lindaussa on myös toimivat julkisen liikenteen yhteydet lähialueille ja esimerkiksi Müncheniin. Veneellä ja lautalla pääsee Bodenjärven eri saarille ja kohteisiin. Lindau sijaitsee Itävallan ja Sveitsin rajalla ja naapurimaat ovat hyviä päiväretkikohteita. Itävaltaan voi jopa kävellä!

Yhdistä kohteita

Pidemmällä saksan kielimatkalla voi opiskella kieltä useammassa kohteessa. Opintoja voi jatkaa vaikkapa kulttuurisessa yliopistokaupungissa Heidelbergissä tai monipuolisessa Münchenissä.

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,08 / 10

Arvioiden määrä: 10

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
45 Suomi 1 Dialoge Sprachinstitut 9.88
Suomi 2 Dialoge Sprachinstitut 8.88
34 Suomi 2 Dialoge Sprachinstitut 9.12
56 Suomi 2 Dialoge Sprachinstitut 9.46
12 Espanja 4 Dialoge Sprachinstitut 8.59
34 Suomi 1 Dialoge Sprachinstitut 9.60
15 Suomi 1 Dialoge Sprachinstitut 8.76
22 Meksiko 8 Dialoge Sprachinstitut 9.25
45 Suomi 2 Dialoge Sprachinstitut 8.45
30 Espanja 8 Dialoge Sprachinstitut 8.84