Dialoge Sprachinstitut Lindau

dialoge Lindau saksa kielikurssi speakandfun
dialoge Lindau saksa kielikurssi speakandfundialoge Lindau saksa kielikurssi speakandfundialoge Lindau saksa kielikurssi speakandfundialoge Lindau saksa kielikurssi speakandfundialoge Lindau saksa kielikurssi speakandfundialoge Lindau saksa kielikurssi speakandfundialoge Lindau saksa kielikurssi speakandfundialoge Lindau saksa kielikurssi speakandfun

Saksan opiskelua kauniilla Bodenjärvellä

Lindaun kielikoulu Dialoge Sprachinstitut perustettiin vuonna 1985, ja siitä lähtien se on järjestänyt saksan kielikursseja kodikkaassa tunnelmassa. Pienissä opetusryhmissä saksaa opitaan tehokkaasti, ja ilmapiiri koululla on aina todella kannustava.

Dialogessa voi valita saksan kurssin kokonaan yksityisopetuksena.

Kauniissa historiallisessa rakennuksessa kaupungin satamassa on kahdeksan valoisaa ja modernisti varusteltua luokkahuonetta, joista avautuu upea näkymä Bodenjärvelle ja Alpeille. Lisäksi Lindaun kielikoulussa on kahvila, terassi, student lounge ja tietokoneluokka. Koulun sijainti ja kansainvälinen ilmapiiri eivät voisi olla parempia!

Saksan kurssit 

Dialoge Sprachinstitut järjestää saksan peruskursseja ja intensiivikursseja ryhmäopetuksena. Tasoryhmiä on useita, ja uusien opiskelijoiden lähtötaso varmistetaan kielitestillä. 

 • 20 viikottaisen oppitunnin peruskurssi sopii hyvin aloittelijoille tai niille, jotka haluavat paljon vapaa-aikaa.
 • Intensiivikursseja on saatavilla 25 oppitunnilla. Intensiivikurssin iltapäivätunnit keskittyvät valintasi mukaan joko puheen sujuvaan tuottamiseen tai valmentavat kielitutkintoon. Kurssi sopii hyvin myös kielistipendin saaneille.
 • Valita voi myös 20 oppitunnin yksityiskurssin, jos oppimisen suhteen on erityistarpeita.

Saksan opetusta järjestetään sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Lindaun kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ja metodit ovat ajankohtaisia ja erityisesti tehokkaaseen saksan opiskeluun vieraana kielenä kehitettyjä. Materiaalit sisältyvät kurssin hintaan. Kaikki kurssilaiset saavat kielikurssin päätyttyä koulun virallisen todistuksen.

Lindaun kielikoulun opettajilla on pätevyydet saksan kielen opetukseen ja kokemusta saksan opetuksesta vieraana kielenä. Tärkeitä valintakriteerejä opettajien suhteen ovat kokemuksen ja pätevyyden lisäksi heidän miellyttävä ja rento luonteensa, jonka ansiosta oppitunneilla on aina hyvä ilmapiiri. Opettajat osallistuvat säännöllisesti jatkokoulutuksiin.

Kielikoulu Lindaussa on lukuisten ammattijärjestöjen kuten IALC:n ja FaDaF:n jäsen.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen saksan kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat Lindaun kielikurssin ajan kielikoulun huolellisesti valitsemissa saksalaisissa isäntäperheissä, jotka asuvat keskimäärin puolen tunnin kävely- tai bussimatkan päässä kielikoululta.

Lindaun isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun yhden tai kahden hengen huoneen puolihoidolla. Lindaun perheet ovat kokeneita, ja ottavat mielellään opiskelijan toiveet huomioon. 

Isäntäperheessä asuessa tutustuu paremmin saksalaiseen kulttuuriin, elämäntapaan ja ruokiin. Yhdessä perheessä majoittuu samaan aikaan korkeintaan kaksi kielikurssilaista, jotka eivät ole samasta maasta kotoisin.

Perhemajoitus sopii hyvin myös aikuisille opiskelijoille.

Opiskelija-asuntola Europaplatz

Opiskelija-asuntola sopii sosiaalisille kielimatkailijoille, jotka haluavat kuitenkin tulla ja mennä oman aikataulunsa mukaan. Enintään muutaman minuutin kävelymatkan päässä kielikoululta ja kaupungin keskustasta sijaitsevissa asuntoloissa on sekä yhden että kahden hengen huoneita.

Suurimmassa osassa huoneista on oma pesuallas. Keittiö ja kylpyhuone jaetaan muiden asukkaiden kanssa. Yhteistiloissa on asukkaiden käytössä muun muassa TV, pesukone sekä internetyhteys. Vuodevaatteet sisältyvät hintaan, mutta pyyhkeet on hyvä tuoda mukana.

Asuntolan alaikäraja on 18 vuotta.

Asuntolat ovat erittäin suosittu majoitusmuoto, joten suosittelemme varaamaan niin ajoissa kuin mahdollista. Kesäisin järjestetään majoitusta myös toisessa opiskelija-asuntolassa, joka sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä kielikoululta.

Insel Hostel

Kielikoulu tarjoaa majoitusta myös keskeisellä paikalla sijaitsevassa Insel Hostelissa. Hostellin alaikäraja on 18 vuotta. Koululle on kävelymatkaa vain pari minuuttia. 

Voit varata joko yhden tai kahden hengen huoneen, tai studiohuoneiston. Omia huoneistoja on vain muutama, joten varaus tulee tehdä erittäin hyvissä ajoin.

Yhden ja kahden hengen huoneet ovat pinta-alaltaan 9-15 neliömetriä. Kaikissa huoneissa on sänky, vaatekaappi sekä työpöytä. 30 neliömetrin suuruinen studiohuoneisto koostuu hyvin varustellusta keittiöstä, olohuoneesta, kylpyhuoneesta sekä makuuhuoneesta parisängyllä.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan. 

Kuljetus ja lennot

Voit halutessasi tilata henkilökohtaisen kuljetuksen Münchenin, Zürichin, Friedrichshafenin, Memmingenin tai Stuttgartin lentokentiltä. Kielikoulun tästä palvelusta veloittamat hinnat löydät hinnastosta.

Tavoitat Lindaun myös kätevästi julkisilla kulkuvälineillä. Esimerkiksi Zürichin lentokentältä pääsee Lindauhun suoralla junayhteydellä.

Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme lentojen löytämisessä sekä julkisen liikenteen hyödyntämisessä.

Vapaa-ajan ohjelma

Lindaussa järjestetään viikoittain yleensä kolme vapaa-ajan aktiviteettia, jotka painottuvat yhdessä oloon tai paikalliseen kulttuuriin. 

Lindaun kaupunkikierroksilla ja museovierailuilla kaupunki tulee tutukis. Viikonloppuretkillä lähialueen kohteisiin, kuten Meersburgiin, kuuluisalle Mainaun kukkasaarelle sekä Baijerin ja Münchenin linnoihin, tutustut lähemmin Saksaan kielimatkasi aikana.

Dialogen henkilökunta neuvoo mielellään myös omatoimisten retkien järjestämisessä. Voit lähteä päiväretkelle vaikka Itävaltaan tai Sveitsiin! Näin pääset nauttimaan vapaa-ajastasi luokkahuoneen ulkopuolella ja opit samalla saksaa.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia ei niitä välttämättä järjestetä.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Lindaun kaupunkikierros
 • Museovierailuja
 • Yhteisiä illanviettoja
 • Grillausta Bodenjärven rannalla
 • Vierailu olutpanimossa
 • München
 • Zürich 
 • Neuschwansteinin linna
 • Bregenz
 • Mainaun kukkasaar

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:30
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:30   / 13:30 – 15:25
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,08 / 10

Arvioiden määrä: 10

Arvio Kokonaisarvio Kohde Koulu Majoitus
9.88 10.00 9.80 0.00
8.88 9.00 8.60 9.40
9.12 9.00 9.00 9.60
9.46 10.00 9.40 8.80
8.59 9.30 8.80 7.00
9.60 10.00 9.20 10.00
8.76 8.40 8.80 9.20
9.25 10.00 9.10 9.00
8.84 9.70 9.10 8.20
8.45 7.00 9.10 9.00