Dialoge Sprachinstitut Lindau Nuoret

Nuorten kielimatka lindau saksa opi saksaa
Nuorten kielimatka lindau saksa opi saksaaNuorten kielimatka lindau saksa opi saksaaNuorten kielimatka lindau saksa opi saksaaNuorten kielimatka lindau saksa opi saksaaNuorten kielimatka lindau saksa opi saksaaNuorten kielimatka lindau saksa opi saksaaNuorten kielimatka lindau saksa opi saksaaNuorten kielimatka lindau saksa opi saksaaNuorten kielimatka lindau saksa opi saksaaNuorten kielimatka lindau saksa opi saksaaNuorten kielimatka lindau saksa opi saksaaNuorten kielimatka lindau saksa opi saksaa

Liikuntaa, kulttuuria ja saksan opintoja Boden-järvellä

Lindaun kielikoulu Dialoge Sprachinstitut perustettiin vuonna 1985. Siitä lähtien kielikoulu on tarjonnut saksan kielikursseja nuorille kansainvälisillä kesäkursseilla. Pienissä opetusryhmissä saksaa opitaan tehokkaasti!

Nuorten kesäkurssit järjestetään omalla nuorten kampuksella, aivan Bodenjärven vieressä. Keskustaan ja kielikoulun päärakennukselle on matkaa noin viisi minuuttia.

Opetus ja iltapäivän aktiviteetit tapahtuvat paikallisen koulun tiloissa sekä moderneissa opetusteltoissa. Lounas sekä ilta-aktiviteetit järjestetään suuressa tapahtumateltassa.

Bodenjärven kampus tarjoaa loistavan tilaisuuden hauskaan oppimiseen, mahtaviin vapaa-ajan aktiviteetteihin ja lomaan sekä saksalaisten että ympäri maailmaa tulevien kavereiden kanssa!

Voit ennakkovarata kielimatkan vuodelle 2020 tämän vuoden hinnoilla!

Hinnasto 2019

Saksan kielen kurssi nuorille

Nuorten kielikurssiin kuuluu 20 oppituntia saksaa ja viisi oppituntia työpajoja viikossa. Yksi oppitunti kestää 45 minuuttia, ja yhdessä opetusryhmässä on oppilaita enintään 11.

Iltapäivien työpajat keskittyvät joko luoviin aineisiin tai liikuntaan. Ensimmäisen kurssiviikon iltapäiväohjelman valinta tulee tehdä kurssivarauksen yhteydessä. Myöhemmin iltapäivien ohjelmaa voi vaihtaa.

Ensimmäisenä päivänä oppilaat suorittavat kielitestin, jonka perusteella oppilaat jaetaan omien taitojensa mukaisiin tasoryhmiin. Kaikissa ryhmissä on siis vain samantasoisia saksan opiskelijoita.

Opetus painottuu kurssilla käytännön kielitaitojen kehittämiseen ja tavoitteena on, että opiskelijat oppivat kommunikoimaan paremmin saksaksi.

Lindaun kielikoulun motivoituneilla opettajilla on paljon kokemusta saksan opettamisesta nuorille. Saksaa opetellaan oppitunnilla monin eri ajankohtaisin keinoin pääasiassa erilaisten käytännönharjoitusten avulla ja kieliopin teoreettinen harjoittelu on vähennetty tarkoituksella minimiin.

Kurssin aikaväli ja hinnat

Lindaun nuorten kesäkurssi järjestetään  heinä-elokuussa 2020. Tarkat päivämäärät julkistetaan syksyllä 2019. Kurssilla voi olla 1-4 viikkoa.

Nuorten kielimatkan hintaan sisältyy saksan kurssi, majoitus, ateriat, lentokenttäkuljetukset sekä vapaa-ajan ohjelma.

Kysy asiakaspalvelustamme lisätietoja ja hinnat: info@speakfun-kielimatkat.com

Ohjaus

Lindaun kielimatkallasi Dialogen ystävällinen henkilökunta pitää sinusta huolen koko oleskelusi ajan. Voit aina kysyä neuvoa opettajilta ja nuorten kurssin ohjaajilta, oli kyseessä pieni tai suuri asia.

Nuorten kurssien helposti lähestyttävät ohjaajat vetävät vapaa-ajan ohjelmaa, ja apua onkin aina lähellä. Ongelmatilanteissa tai kielimuurin tullessa vastaan etäasiakaspalvelumme auttaa aina suomeksi!

Sekä perhe- että hostellimajoituksessa on ruokailu- ja kotiintuloajat sekä säännöt. Aikojen noudattamatta jättäminen ja sääntöjen rikkominen saattaa johtaa kurssin keskeyttämiseen. 

Majoitus

Nuorisohostelli

Voit majoittua Lindaun kurssisi ajan modernissa nuorisohostellissa, joka sijaitsee kampuksella. Matkaa oppitunneille on siis vain pari minuuttia kävellen. Hostellissa jaat neljän hengen huoneen kansainvälisten kurssitovereidesi kanssa. Myös hostellimajoitus sisältää täysihoidon, ja ateriat tarjotaan paikan päällä. 

Hostellissa järjestetään monenlaista ohjelmaa vapaa-ajalle, mm. discoja ja erilaisia pelejä. Hostellissa kanssasi asuvat myös kielikurssin valvojat, jotka ovat vuorokauden ympäri paikalla. 

Isäntäperhe

Kurssilaiset voivat asua Lindaun kielikurssin ajan kielikoulun huolellisesti valitsemissa saksalaisissa isäntäperheissä, jotka asuvat enintään 20-30 minuutin matkan päässä Bodenjärven kampukselta. Lindaun isäntäperheet asuvat mukavilla asuinalueilla, ja matka koululle on helppo.

Lindaun isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun kahden hengen huoneen täysihoidolla. Majoitut samassa perheessä joko toisen kurssilaisen kanssa, tai pyynnöstä oman kaverisi kanssa.

Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista (jos olet esimerkiksi kasvissyöjä) tai allergioista saksan kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä voi tarvittaessa varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Kielimatkan hintaan kuuluu edestakaiset yhteiskuljetukset Zürichin lentokentältä tiettyinä kellonaikoina. Lentokenttäkuljetus voidaan järjestää lisähintaan myös muilta Lindaun lähellä sijaitsevilta lentokentiltä yksityisenä (München, Stuttgart tai Friedrichshafen).

Huomaa, että lennot kohteeseen tulee varata omatoimisesti. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen etsimisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Sen lisäksi, että parannat saksan kielen taitojasi, pääset viettämään hauskan kesäloman Lindaussa! Jo ensimmäisenä päivänä on tervetulotapahtuma, missä opit tuntemaan muut ympäri maailmaa tulleet kielikurssilaiset. Kielimatkallasi järjestetään monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, joka takaa, että ajastasi Lindaussa tulee unohtumaton.

Iltapäivisin osallistut valintasi mukaan joko Deutsch aktiv tai Deutsch kreativ -ohjelmaan, joka sisältää liikunnallisia tai kulttuuriin liittyviä aktiviteetteja ja työpajoja. Lisäksi iltaisin on usein järjestettyä ohjelmaa kampusalueella, kuten discoja tai grillaamista rannalla.

Lisäksi keskiviikkoisin järjestetään puolipäiväretki ja viikonloppuisin kokopäiväretki kohteisiin Lindaun ulkopuolella. Voit päästä käymään jännittävissä kaupungeissa, kuten Konstanzissa sekä Münchenissä.

Järjestetyn ohjelman lisäksi sinulle jää myös omaa aikaa. Muiden kurssilaisten kanssa voi tutustua Lindauhun omatoimisesti sovittuina aikoina, kunhan ilmoittaa ensin ohjaajille suunnitelmistaan.

Ilmoittautuminen

Lindaun nuorten kurssille voi ilmoittautua sähköpostitse. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Pyydäthän lisätietoa kurssivaihtoehdoista suoraan toimistoltamme joko sähköpostitse (info@speakfun-kielimatkat.com) tai puhelimitse (+358 (0) 931582415). Kiitos!