Dialoge Sprachinstitut Lindau Nuoret

Nuorten kielimatka lindau saksa opi saksaa
Nuorten kielimatka lindau saksa opi saksaaNuorten kielimatka lindau saksa opi saksaaNuorten kielimatka lindau saksa opi saksaaNuorten kielimatka lindau saksa opi saksaaNuorten kielimatka lindau saksa opi saksaaNuorten kielimatka lindau saksa opi saksaaNuorten kielimatka lindau saksa opi saksaaNuorten kielimatka lindau saksa opi saksaaNuorten kielimatka lindau saksa opi saksaaNuorten kielimatka lindau saksa opi saksaaNuorten kielimatka lindau saksa opi saksaaNuorten kielimatka lindau saksa opi saksaa

Lindaun kielikoulu Dialoge Sprachinstitut perustettiin vuonna 1985. Siitä lähtien kielikoulu on tarjonnut saksan kielikursseja kansainvälisessä tunnelmassa. Pienissä opetusryhmissä saksaa opitaan tehokkaasti.

Nuorten kesäkurssit järjestetään Bodenseen kampuksella, aivan Bodenjärven vieressä, noin 100 metrin päästä järvestä. Keskustaan ja kielikoulun päärakennukseen on matkaa noin viisi minuuttia.

Opetus ja iltapäivän aktiviteetit tapahtuvat paikallisen koulun tiloissa sekä moderneissa opetusteltoissa. Lounas sekä ilta-aktiviteetit järjestetään suuressa tapahtumateltassa. Bodenjärven kampus tarjoaa loistavan tilaisuuden hauskaan oppimiseen, mahtaviin vapaa-ajan aktiviteetteihin ja lomaan sekä saksalaisten että ympäri maailmaa tulevien kavereiden kanssa!

 

Kurssi

Nuorten kielikurssiin kuuluu 20 oppituntia saksaa ja 10 oppituntia työpajoja viikossa. Yksi oppitunti kestää 45 minuuttia ja yhdessä opetusryhmässä on oppilaita enintään 11.

Iltapäivien työpajat keskittyvät joko luoviin aineisiin tai liikuntaan. Ensimmäisen kurssiviikon valinta tulee tehdä kurssivarauksen yhteydessä. Myöhemmin iltapäivien ohjelmaa voi vaihtaa.

Ensimmäisenä päivänä oppilaat suorittavat kielitaitotestin, jonka perusteella oppilaat jaetaan omien taitojensa mukaisiin tasoryhmiin. Kaikissa ryhmissä on siis vain samantasoisia saksan opiskelijoita mahdollistaen tehokkaan oppimisen.

Opetus painottuu kurssilla käytännön kielitaitojen kehittämiseen ja tavoitteena on, että opiskelijat oppivat kommunikoimaan paremmin saksaksi.

Lindaun kielikoulun motivoituneilla opettajilla on paljon kokemusta saksan opettamisesta nuorille. Saksaa opetellaan oppitunnilla monin eri ajankohtaisin keinoin pääasiassa erilaisten käytännönharjoitusten avulla ja kieliopin teoreettinen harjoittelu on vähennetty tarkoituksella minimiin. Kielikoulu Berliinissä on jäsen erinäisissä ammattijärjestöissä, kuten IALC:ssa ja TestDaF:ssa.

Kurssin aikaväli ja hinnat

Lindaun nuorten kesäkurssi järjestetään heinäkuussa 2019. Kurssilla voi olla joko kaksi tai neljä viikkoa.

Nuorten kielimatkan hintaan sisältyy saksan kurssi, majoitus, ateriat, lentokenttäkuljetukset sekä vapaa-ajan ohjelma.

Kysy asiakaspalvelustamme lisätietoja ja hinnat: info@speakfun-kielimatkat.com

Ohjaus

Lindaun kielimatkallasi pitävää kouluhenkilökunta sinusta huolen koko oleskelusi ajan ja voit kääntyä heidän puoleensa kaikissa asioissa. Ohjaajat ovat aina tarvittaessa apunasi, jos sinulla on murheita tai huolia, toivomuksia ja parannusehdotuksia, tai jos haluat hakea heiltä vinkkejä vapaan iltapäiväsi viettomahdollisuuksista tai vain jutella hetken saksaksi.

Kielimatkallasi Lindaussa sinulla on aina kuuntelija, mitä tahansa sinulla onkaan sydämelläsi. Lähde opiskelemaan saksaa nuorten kielimatkalle, sinun ei varmasti tarvitse katua päätöstäsi.

Majoitus

Isäntäperhe

Kurssilaiset voivat asua Lindaun kielikurssin ajan kielikoulun huolellisesti valitsemissa saksalaisissa isäntäperheissä, jotka asuvat enintään 20-30 minuutin matkan päässä Bodenjärven kampukselta.

Lindaun isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun kahden hengen huoneen täysihoidolla. Isäntäperheessä asuessasi sinulla ei ole ainoastaan hyvä mahdollisuus harjoittaa opittuja saksan kielen taitojasi, vaan myös tutustua paremmin saksalaiseen kulttuuriin, elämäntapaan ja ruokiin.

Yhdessä perheessä majoittuu samaan aikaan korkeintaan kaksi kielikurssilaista, jotka eivät ole samasta maasta kotoisin. Kurssilaiset voivat totta kai halutessaan majoittua Lindaun kielikurssin ajan ystävänsä kanssa samaan isäntäperheeseen. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista (jos olet esimerkiksi kasvissyöjä) tai allergioista saksan kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi.

Nuorisohostelli

Voit majoittua Lindaun kurssisi ajan myös modernissa nuorisohostellissa, joka sijaitsee kampuksella. Matkaa on siis vain pari minuuttia kävellen. Hostellissa jaat neljän hengen huoneen kansainvälisten kurssitovereidesi kanssa. Myös hostellimajoitus sisältää täysihoidon, ja ateriat tarjotaan paikan päällä. 

Hostellissa järjestetään monenlaista ohjelmaa vapaa-ajalle, mm. discoja ja erilaisia pelejä. Hostellissa kanssasi asuvat myös kielikurssin valvojat, jotka ovat tavattavissa vuorokauden ympäri. 

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä voi tarvittaessa varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus

Kielimatkan hintaan kuuluu edestakaiset yhteiskuljetukset Zürichin lentokentältä. Lentokenttäkuljetus voidaan järjestää myös muilta Lindaun lähellä sijaitsevilta lentokentiltä (München, Stuttgart tai Friedrichshafen). Kuljetusten hinnat näiltä kentiltä löydät Hinnasto-linkin kautta. Kielikurssille saavutaan normaalisti sunnuntaina ja lähdetään lauantaina. Huomaa: Lennot eivät sisälly kielimatkojen hintaan.

Vapaa-ajan ohjelma

Sen lisäksi, että parannat saksan kielen taitojasi, pääset viettämään hauskan kesäloman Lindaussa. Jo ensimmäisenä päivänä on tervetulotapahtuma, missä opit tuntemaan paremmin muut ympäri maailmaa tulleet kielikurssilaiset. Kielimatkallasi järjestetään monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, joka takaa, että ajastasi kielimatkalla tulee unohtumaton.

Lindaun kielikoulu tarjoaa viikoittain monia vapaa-ajan aktiviteetteja, joihin osallistumalla voit syventää saksan kielen taitojasi ja täten täydentää kielimatkaasi. Keskiviikkoisin järjestetään puolipäiväretki, viikonloppuisin 2 kokopäiväretkeä ja päivittäin paljon erilaista vapaa-ajan ohjelmaa. Lindaun kaupunkikierroksilla, museovierailuilla ja viikonloppuretkillä lähialueen kohteisiin, kuten Konstanziin sekä Müncheniin, tutustut lähemmin Lindauhun ja Saksaan kielimatkasi aikana. Näin pääset nauttimaan vapaa-ajastasi luokkahuoneen ulkopuolella ja opit samalla saksaa. 

Kielikoulun henkilökunta järjestää paljon aktiviteetteja ja retkiä. Iltapäivällä oppituntien jälkeen on vapaa-ajan ohjelmaa Lindaussa ja kokopäiväretket järjestetään viikonloppuisin. Esimerkkeinä mahdollisista vapaa-ajan aktiviteeteista Lindaun kielimatkallasi ovat jalkapallo, lentopallo, purjelautailu, disco, elokuvailta ja grillaaminen (iltaohjelma). Seuraavia retkiä voidaan esimerkiksi järjestää kielimatkasi aikana: retki Zeppelin-museoon, shoppailemaan Ravensburgiin, Salemiin ja Müncheniin.

Kielikurssin hintaan sisältyy iltapäivän ja illan aktiviteetit kaikkina viikonpäivinä, yksi puolenpäivän retki ja kaksi kokopäiväretkeä. Järjestetyn ohjelman lisäksi sinulla on myös runsaasti omaa aikaa. Iltaisin on discoja, grillaamista rannalla, uimista, pyöräretkiä ja silti sinulle jää aikaa olla uusien ystäviesi ja isäntäperheesi kanssa, joihin tutustut kielimatkallasi. Et siis varmasti tule tylsistymään saksan nuorten kielikurssilla Lindaussa!

Ilmoittautuminen

Lindaun nuorten kurssille voi ilmoittautua sähköpostitse. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: info@speakfun-kielimatkat.com

Tarjolla olevat kurssit

Pyydäthän lisätietoa kurssivaihtoehdoista suoraan toimistoltamme joko sähköpostitse (info@speakfun-kielimatkat.com) tai puhelimitse (+358 (0) 931582415). Kiitos!

Miksi opiskella tässä koulussa?

Nuorten kielimatka Lindauhun on ainutlaatuinen kokemus: opit saksaa ja tuntemaan muita nuoria ympäri maailmaa. Varsinaisen kielikoulun kauniissa historiallisessa rakennuksessa Lindaun satamassa on kahdeksan valoisaa ja modernisti varusteltua luokkahuonetta, joista avautuu upea näkymä Bodenjärvelle ja Alpeille. Kurssit järjestetetään Bodenjärven kampuksella suurella nurmikentällä moderneissa ja täysin varustelluissa telttarakennuksissa aivan Bodenjärven rannalla.