Saksan kielikurssit München

Saksan kielikurssit München Speak & Fun Kielimatkat

 

Kielimatka Müncheniin on todella positiivinen kokemus! München sijaitsee Saksan eteläosassa, täydellisellä paikalla Alppien juurella. München on noin 1,4 miljoonan asukkaan suurkaupunki, ja sen ympäristössä on paljon kaunista luontoa, järviä, palatseja ja linnoja.

Saksan kielikurssilla Münchenissä opit saksaa tehokkaasti, ja laadukkaan kielikoulun valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivan kurssin. Münchenissä on myös oma saksan kielikurssi nuorille! 

Münchenissä yhdistyvät modernit rakennukset ja gootti- ja barokkityyliin rakennetut kirkot, jotka luovat kaupungille sen oman tyylinsä. Kesäisin kaupungin asukkaat ja vierailijat nauttivat lukuisista biergarten-terasseista, järvistä sekä luonnosta. Syys-lokakuun vaihteessa Münchenissä on Oktoberfest-olutjuhla, johon saapuu ihmisiä ympäri maailmaa.

Münchenissä on monenlaisia mahdollisuuksia kulttuurista nauttimiseen sekä esimerkiksi urheilun harrastamiseen. Lisäksi Münchenin yöelämä on erittäin vilkasta, ja valinnan varaa on paljon. Münchenissä on Saksan kaupungeista korkein elämänlaatu, ja sen asukkaat ovat huomaavaisia ja kohteliaita. Saksan oppiminen Münchenissä on siis helppoa ja miellyttävää! 

Monipuolinen München on upea paikka opiskella saksaa, ja samalla tutustua saksalaiseen kulttuuriin ja elämäntyyliin!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,60 / 10

Arvioiden määrä: 3

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
17 Suomi 3 BWS Germanlingua Munich 8.55
26 Suomi 1 BWS Germanlingua Munich 8.50
27 Suomi 3 BWS Germanlingua Munich 8.75