GLS German Language School - München

saksan kielimatka nuorille münchen saksan kielikurssi
saksan kielimatka nuorille münchen saksan kielikurssisaksan kielimatka nuorille münchen saksan kielikurssisaksan kielimatka nuorille münchen saksan kielikurssisaksan kielimatka nuorille münchen saksan kielikurssisaksan kielimatka nuorille münchen saksan kielikurssimunchen saksa nuorten kielimatka kielikurssimunchen saksa nuorten kielimatka kielikurssimunchen saksa nuorten kielimatka kielikurssi 2020

Saksan kesäkurssi nuorille 1800-luvun linnassa

GLS German Language School järjestää nuorten kesäkursseja hieman Münchenin ulkopuolella sijaitsevassa Burg Schwaneckin linnassa. Isarjoen rannalla sijaitseva linna rakennettiin vuonna 1843. Linna on restauroitu perusteellisesti ja se sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Münchenin keskustasta.

Linnassa on 10 suurta luokkahuonetta, joissa kaikissa vallitsee historiallinen tunnelma. Yksi luokkahuone sijaitsee jopa linnan tornissa, josta on upeat näköalat kaikkiin neljään ilmansuuntaan. Linnaa ympäröi suuri puistoalue, josta löytyy muun muassa riippumattoja ja pöytätennispaikkoja. Alueella on myös keilarata, pelihuone ja kahvila. Wi-fi-yhteys on saatavilla linnan alueella.

Kaikki kurssilaiset majoittuvat linnan kampuksella sijaitsevassa hostellissa. Lisäksi oppilaiden käytössä on kahvila. Kaikki ateriat tarjoillaan kampuksella.

Opetus Münchenin kielikurssilla on aina saksaksi, ja myös vapaa-ajan toimintaa ohjataan mahdollisimman paljon saksaksi. Koulun henkilökunta puhuu kuitenkin myös englantia, jos saksan käyttäminen tuntuu joissakin tilanteissa hankalalta.

Hinnasto 2020

Saksan kielikurssi

Oppitunnit kestävät aina 45 minuuttia ja opetusryhmässä on keskimäärin 10 oppilasta. Kurssi on erittäin kansainvälinen, sillä oppilaat tulevat eri puolilta maailmaa! Opetusta järjestetään aina maanantaista perjantaihin.

Ensimmäisenä päivänä Münchenin kielikoulussa kaikki kielikurssilaiset suorittavat tasotestin, jonka perusteella jokainen sijoitetaan juuri sopivaan tasoryhmään. Kaikilla opettajilla on paljon kokemusta saksan opettamisesta vieraana kielenä ja opetusmateriaalit ovat ajankohtaisia. Kielimatkalla keskitytään erityisesti kommunikointitaitojen parantamiseen ja tavoitteena onkin, että opit kommunikoimaan sujuvammin saksan kielellä kurssin aikana.

GLS on tunnettu laadukkaasta saksan opetuksesta. Opettajat ovat ammattitaitoisia ja ilmapiiri opiskelulle hyvä. GLS on jäsenenä arvostetuissa ammattijärjestöissä IALC, ALTO ja EAQUALS.

Kurssin aikaväli ja hinnat

Voit aloittaa kurssin aikavälillä 28.6.2020 - 9.8.2020. Saapumis- ja lähtöpäivän tulisi olla sunnuntai.

Minimiviikkomäärä on kaksi ja maksimimäärä kuusi. Kurssin hintaan sisältyy saksan kielikurssi, majoitus, täysihoito, lentokenttäkuljetukset sekä vapaa-ajan ohjelma.

Kysy asiakaspalvelustamme lisätietoja!

Ohjaus ja tuki

Münchenin kielimatkallasi GLS:n henkilökunta pitää sinusta huolen koko oleskelusi ajan, ja voit kääntyä heidän puoleensa kaikissa asioissa. Ohjaajat ja opettajat ovat aina tarvittaessa apunasi, jos sinulla on huolia, toivomuksia tai parannusehdotuksia. Ohjaajat asuvat myös itse linnassa, joten he ovat aina tavoitettavana.

Kampusalueelta ei saa poistua ilman henkilökunnan lupaa. Myös huoltajan tulee antaa ennen kurssin alkua lupa omatoimiseen poistumiseen.

Ongelmatilanteissa ole yhteydessä myös vanhempiisi. Suomenkielinen etäasiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa koko matkan ajan.

Majoitus

Münchenin kielimatkalla myös majoitut Burg Schwaneckin linnassa, mikä on ainutlaatuinen kokemus. Linnassa majoitutaan 4-5 hengen huoneissa, joten pääset myös majoituksessa tutustumaan muihin kurssilaisiin paremmin. Voit tietysti matkustaa Müncheniin myös yhdessä ystäväsi kanssa, ja majoittua samassa huoneessa.

Kylpyhuoneen ja suihkutilat jaat muiden opiskelijoiden kanssa. Kurssin hintaan sisältyy täysihoito ja ruokailut ovat linnan kahviossa. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista saksan kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta toiveisiisi osataan varautua jo etukäteen.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan sunnuntaihin. Lisäöitä voi tarvittaessa varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Münchenin lentokentältä tai rautatieasemalta järjestetään kielimatkan hintaan sisältyvä kuljetus sunnuntaisin kello 8.00 - 22.00 sekä saapuville että lähteville kurssilaisille. Eri viikonpäivinä tai mainittujen aikojen ulkopuolella voi varata oman henkilökohtaisen kuljetuksen lisämaksua vastaan. 

Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen varaamisessa!

Vapaa-ajan ohjelma

Jos vapaa-ajalla harrastaa mielellään liikuntaa ja nauttii luonnosta, on nuorten kielimatka Müncheniin juuri oikea vaihtoehto. Monipuolinen vapaa-ajan ohjelman tarjoaa kaksi liikunta- tai kulttuuriaktiviteettia päivässä.

Ohjelmaan kuuluu muun muassa koskenlaskua, uimista, minigolfia, lentopalloa, polkupyöräilyä, ruuanlaittoa yhdessä sekä elokuvailtoja. Vanhempien tulee antaa suostumus tiettyihin lajeihin osallistumiseen.

Aktiviteettien lisäksi viikottain järjestetään yksi puolipäiväretki ja yksi kokopäiväretki linnan läheisyydessä sijaitseviin kohteisiin, mm. Münchenin keskustaan. Kielimatkan kohokohtiin kuuluu varmasti grillaus Isarjoen rannalla, shoppailu Münchenissä ja pyöräretki Etelä-Saksan upeissa maisemissa.

Vapaa-ajalla opit saksaa helposti ja huomaamatta kaiken hauskanpidon lomassa! Kielikoulun ohjaajat järjestävät monipuolista ohjelmaa, mutta totta kai kielikurssilaisille jää myös aikaa viettää vapaa-aikaa itsenäisesti.

Ilmoittautuminen

Münchenin nuorten kurssille voi ilmoittautua sähköpostitse. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: info@speakfun-kielimatkat.com

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit