BWS Germanlingua München

BWS Germanlingua München Saksa kielimatka speakandfun
BWS Germanlingua München Saksa kielimatka speakandfunBWS Germanlingua München Saksa kielimatka speakandfunBWS Germanlingua München Saksa kielimatka speakandfunBWS Germanlingua München Saksa kielimatka speakandfun

Saksaa Baijerin pääkaupungissa Münchenissä

Münchenin kielikoulu BWS Germanlingua on perustettu vuonna 1984, joten koululla on pitkä kokemus saksan kielen opetuksesta vieraana kielenä. Münchenin kielikoulu on ihanteellisen kokoinen ja se sijaitsee kaupungin sydämessä, kauniissa rakennuksessa.

Ilmapiiri kielikoulussa on erittäin miellyttävä ja rento, jonka ansiosta tunnet olosi kotoisaksi heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Kaikilla Münchenin kielikoulun opettajilla on pätevyydet saksan kielen opetukseen ja kokemusta saksan opetuksessa vieraana kielenä.

Rakennuksessa on 10 modernia luokkahuonetta, kirjasto, josta löytyy opiskelutiloja sekä keittiö. Lisäksi koululla on langaton internet-yhteys opiskelijoiden käyttöön sekä tietokoneita.

Saksan kielikurssit

Münchenin kielikoulu BWS Germanlingua tarjoaa kursseja vuoden ympäri aina vasta-alkajista edistyneille kielen opiskelijoille. Oppitunnin pituus on aina 45 minuuttia. Kurssin voi aloittaa mikä tahansa maanantai, kunhan saksan alkeet ovat hallussa. Alkeiskursseille on omat aloituspäivät.

Voit valita näistä kursseista:

 • Peruskurssi, jossa on 20 oppituntia viikossa ryhmäopetusta
 • Intensiivikurssi, jossa on 25 oppituntia viikossa ryhmäopetusta
 • Yhdistelmäkurssi, jossa on 20 oppituntia ryhmäopetusta viikossa sekä lisäksi viisi tai kymmenen oppituntia yksityisopetusta
 • Voit valita myös kokonaan yksityisen kurssin itsellesi sopivalla tuntimäärällä

Münchenin kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ja metodit ovat ajankohtaisia ja erityisesti tehokkaaseen saksan opiskeluun kehitettyjä.

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa. Oppikirja ei sisälly kurssin hintaan, vaan se on ostettavissa kielikoululta. Kirjan hinta vaihtelee kurssin tasosta ja pituudesta riippuen.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com

 

 • Aloita yleiskielen saksan kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Kielimatkasi ajan voit majoittua joko isäntäperheessä, opiskelija-asunnossa tai studiohuoneistossa. Saat majoituksen osoitteen ja muut yksityiskohtaiset tiedot majoituksesta noin kaksi viikkoa ennen matkan alkamista.

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa saksalaisissa isäntäperheissä. Münchenin isäntäperheet tarjoavat sinulle  yhden tai kahden hengen huoneen aamupalalla tai puolihoidolla. Olohuone ja kylpyhuone jaetaan perheen kanssa.

Isäntäperheessä asuessasi sinulla ei ole ainoastaan hyvä mahdollisuus harjoittaa opittuja saksan kielen taitojasi, vaan myös tutustua paremmin saksalaiseen kulttuuriin, elämäntapaan ja ruokiin.

Opiskelija-asunto

Münchenin kielikoulu järjestää majoitusta myös opiskelija-asunnoissa, jotka sijaitsevat kaupungin keskustassa. Asunnoissa on yhden ja kahden hengen huoneita, ja kylpyhuone ja keittiö jaetaan muiden asukkaiden kanssa.

Alaikäraja asuntoihin on 20 vuotta.

Pientä lisähintaa vastaan voit majoittua myös opiskelija-asunnoissa, jotka on varustettu pesukoneella, tiskikoneella sekä langattomalla internet-yhteydellä.

Huoneisto

Münchenin kielikoulun tarjoama studiomajoitus on ihanteellinen niille kurssilaisille, jotka arvostavat omaa rauhaa. Huoneistot ovat 1-2 hengelle, täysin kalustettuja ja sijaitsevat keskeisellä alueella. Studiohuoneistoissa on makuuhuone, keittonurkkaus sekä oma kylpyhuone.

Alaikäraja on 18 vuotta.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Müncheniin voi lentää suoraan Helsingistä. Lentokentältä pääsee keskustaan bussilla tai paikallisjunalla noin 45 minuutissa.Voit halutessasi tilata myös maksullisen kuljetuksen Münchenin lentokentältä.

Lennot eivät sisälly kielimatkojen hintaan. Neuvomme myös mielellämme sopivien lentojen varaamisessa.

Vapaa-ajan ohjelma

Münchenin kielikoulu järjestää viikoittain paljon vapaa-ajan ohjelmaa, johon osallistumalla voit syventää saksan kielen taitojasi. Arkisin vapaa-ajan ohjelmaa on Münchenissä, ja viikonloppuisin tehdään pidempiä retkiä lähiseudulle.

Vapaa-ajan ohjelma vaihtelee kuukausittain ja vuodenaikojen mukaan. Saat lisätietoa koulun vastaanotosta ensimmäisenä kurssipäivänäsi!

Mm. seuraavaa vapaa-ajan ohjelmaa on tarjolla:

 • Vierailu Olympia-puistoon
 • Museovierailuja
 • Retki Nürnbergiin
 • Retki Salzburgiin
 • Vierailu kasvitieteelliseen puutarhaan

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:30 - 13:00*
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:30 - 14:00*
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 10 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2