Miksi valita Speak & Fun Kielimatkat?

Kielimatkoja tarjoavat nykyään monet yritykset. Olemme kuitenkin vakuuttuneita siitä, että sinun tulisi valita juuri meidät. Mikä erottaa meidät muista?

Taatusti alkuperäiset hinnat - ilman välityspalkkioita

Olemme luoneet hinnastomme siten, että voit helposti vertailla hintoja joko kielikoulun alkuperäisinä hintoina maan valuutassa tai tarkastella alkuperäisiä hintoja euroissa päivän valuuttakurssin mukaan. Täten voimme taata, että maksat täsmälleen saman hinnan kuin tehdessäsi suoran varauksen kielikouluun - ilman minkäänlaisia välityspalkkioita tai lisämaksuja valuutan muutoksesta! Matkan hinta lasketaan aina varauspäivän valuuttakurssin mukaan.

Työskentelemme sinua varten - aina ensitiedustelusta loppupalautteeseen asti

Neuvomme sinua mielellämme kaikissa kielimatkaasi koskevissa kysymyksissä puhelimitse ja sähköpostitse! Avustamme sinua matkasi suunnittelussa, olemme tavoitettavanasi kielimatkan aikana jos kysyttävää ilmaantuu ja toivomme kuulevamme sinusta myös matkan jälkeen ja saavamme palautetta kielimatkastasi. Ennen matkasi alkua lähetämme sinulle laajan matkatietopaketin, josta löytyy tietoa kielikoulusta, ensimmäisestä koulupäivästä, lentokenttäkuljetuksesta, majoituksesta sekä kurssikohteesta. Tietopaketissa on myös kielikoulun ja majoituksesi osoitteet. 

Taatusti laadukkaat ja kansainväliset koulut - hyvä hinta-laatu-suhde

Valitsemme kaikki kielikoulumme huolellisesti. Koulujen kansainvälisyys ja ystävällinen ilmapiiri ovat meille erittäin tärkeitä! Valitsemme aina kouluja, joissa on laaja kansallisuuksien kirjo. Lisäksi vältämme "opetustehtaita" tuhansilla oppilaillaan vuodessa – pyrimme valikoimaan pienempiä, kodikkaita kouluja, jotka voivat tarjota oppilailleen yksilöllistä palvelua. Myös hyvä hinta-laatu-suhde on meille tärkeää. Tarjonnassamme ei ole ylikalliita kursseja eikä myöskään kouluja, joissa laatu kärsii alhaisista hinnoista. Kaikki koulumme tarjoavat koulutettujen opettajien korkeatasoisia kielikursseja edullisilla hinnoilla. 

Koulumme kuuluvat maansa parhaimpiin ja maineikkaimpiin kielikouluihin. Tästä on todisteena muun muassa jäsenyydet lukuisissa kansallisissa ja kansainvälisissä ammattijärjestöissä kuten IALC, English UK ja FEDELE sekä British Councilin ja Instituto Cervantesin akkreditoinnit. Useat kielikoulumme ovat lisäksi olleet ehdolla ja voittaneet palkintoja vuosittaisessa LTM Star Awards –tilaisuudessa, joka on yksi alan merkittävimmistä tunnustuksista.

Laaja valikoima - yli 100 upeaa kohdetta

Meidän kanssamme voit lähteä kielikurssille yli 100 upeaan kohteeseen melkein 30 eri maahan opiskelemaan englantia, espanjaa, ranskaa, italiaa, saksaa, venäjää, kiinaa, japania tai portugalia. Yritämme ottaa huomioon mahdollisimman monipuolisen kurssikohdetarjonnan kouluja valitessamme - valikoimasta löytyy sekä suuria metropoleja ja pääkaupunkeja että idyllisiä pikkukaupunkeja. Kaipaat sitten matkaltasi rantalomaa, kulttuuria, bileitä ja yöelämää tai rentoutumista luonnon rauhassa, meillä on tarjota jokaiselle sopiva kurssikohde!

Lisäksi jokaisessa kurssikohteessa on valittavana erilaisia kurssi- ja asumismuotoja. Perus- ja intensiivikurssien lisäksi tarjoamme joissakin kohteissa erityisiä kielitutkintoon valmentavia kursseja sekä yksilölliset tarpeet huomioon ottavia yhdistelmäkursseja. Majoittua voit muun muassa isäntäperheessä, opiskelija-asuntolassa, hotellissa, hostellissa, huoneistossa tai opiskelija-asunnossa. Tarjonnastamme löytyy kielimatkoja kaikenikäisille ja -tasoisille!