Speak & Funin kansainvälinen tiimi

Vieraan kielen käyttö on kommunikointia. Se on kuuntelemista, ideoiden vaihtoa ja yhteyden tuntemista muiden ihmisten kanssa. Kielen oppiminen on hyödyllistä ja hauskaa, ja kielimatkalla se todella on molempia! Lähde maailmalle kanssamme.

________________________

Keitä me olemme?

speak and fun kielimatkat kielikurssit aikuiset nuoret perhe

Reija

Speak&Funin Suomen markkinoiden myyntipäällikkö, asiakaspalvelun ammattilainen ja kielitieteilijä. Reija osaa kuutta kieltä ja tietää, mitä vieraan kielen oppiminen vaatii.

Axel

Speak&Funin Saksan markkinoiden myyntipäällikkö, intohimoinen matkustelija ja kävelevä tietopankki. Axel on Speak&Funin toiminnan selkäranka.

Paloma

Speak&Funin omistaja, visionääri ja luova johtaja. Paloma tuntee kaikki kohteet ja löytää parhaat kielikurssit espanjalaisille asiakkaillemme.

________________________

Rakkaudesta kieliin

Paloma työskenteli espanjan kielikoulussa, kun hän tapasi tulevan aviomiehensä Axelin. Pariskunnan tarina on konkreettinen esimerkki siitä, miten kielillä on voima yhdistää ihmisiä. Rakkaustarina jatkuu osana Speak&Funia.

Vieraan kielen oppiminen ja kielenkäytön tarpeet ovat yksilökohtaisia. Asiakkaamme ovatkin kaikenikäisiä ja monista eri taustoista lähtöisin. Yhteistä on kiinnostus vieraita kieliä kohtaan, uteliaisuus ja seikkailunhalu.

Tavoitteenamme on löytää paras mahdollinen kokemus kielten opiskelun parissa jokaiselle asiakkaallemme. Hyvä asiakaspalvelu on meille kunnia-asia! Vaikka emme pysty lupaamaan asiakkaillemme perinteistä rakkaustarinaa, voimme auttaa rakastumaan uuteen kaupunkiin, kulttuuriin ja kieleen.

________________________

Arvomme

Itsensä kehittäminen

Kielimatkassa on kyse itsensä kehittämisestä, uusien taitojen oppimisesta sekä eri kulttuurien kohtaamisesta. Se ei siis ole tavallinen lomamatka, vaikka rentoutuminen kuuluu toki myös asiaan. Itsestään löytää kokonaan uusia puolia etenkin silloin, kun matkaan lähtee yksin.

Henkilökohtaisuus

Jokaisella oppijalla on erilaisia tarpeita. Kielimatkalla omaa osaamista voikin kehittää juuri siihen suuntaan, kuin itse haluaa. Vieraan kielen taito on hyvä silloin, kun kieltä osaa käyttää itselle tärkeissä tilanteissa. Kaikkea ei tarvitsekaan osata!  

Inklusiivisuus

Vieraan kielen oppiminen kuuluu kaikille. Koskaan ei ole liian myöhäistä toteuttaa pitkään elänyt unelma kielimatkasta tai aloittaa aivan uuden kielen opiskelu.

Parhaat kohteet ja kielikoulut

Valikoimassamme on kohteita, jotka ovat mielenkiintoisia, eläväisiä ja matkailijaystävällisiä. Paikalliset yhteistyökoulumme ovat laadukkaita ja toiminnaltaan eettisiä. Apua saa kurssin aikana sekä Speak&Funin asiakaspalvelusta että oman kielikoulun henkilökunnalta.

Joustavuus

Kielimatkan aikataulun ja keston voi päättää oman aikataulun mukaan. Opintojen parissa voi olla viikon tai useamman kuukauden, ja valita kurssin oman budjetin mukaan. Varaamalla lennot itse voi reittinä suunnitella miten haluaa, ja yhdistellä myös eri kohteita. Käytämme kielikoulujen alkuperäisiä hintoja emmekä peri erillistä välitysmaksua.

________________________

Yrityksemme

Speak&Fun on välittänyt kielimatkoja vuodesta 2003 lähtien. Monien mutkien kautta yritys päätyi toimimaan Espanjan Sevillassa.

Kuten kotikaupunkimme, yrityksemme on värikäs, monipuolinen ja positiivinen. Toimistollamme puhutaan neljää kieltä sekaisin ja rakastamme matkailua. Aina kun mahdollista, vierailemme kohteissamme ja etsimme uusia mielenkiintoisia paikkoja kielten opiskeluun.

________________________

Ota meihin yhteyttä

Etsimme mielellämme parhaat kielimatkat niin nuorille, aikuisille kuin ryhmillekin. Myös oman perheen kanssa voi lähteä maailmalle parantamaan kielitaitoa!

Yhteydenottolomake

Facebook

Instagram

 

Puh.: +358 (0)9 31582415
Email: info@speakfun-kielimatkat.com
Osoite: Edificio Presidente, Calle Asunción 80, 8ºB • 41011 Sevilla • Espanja

 

Speak&Fun Kielimatkat on osa yritystä Speak & Fun España S.L.
Omistajat: Paloma Avilés, Heinz Giese
VAT-numero: ES-B90115064